0 oy
230 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (477 puan) tarafından
Şimdi kızlar benım oğlan ve kız 15 aylık ve 3 yaş  çocuklarım her ıkısıde ayakta sallıyorum uyutuyorum yatağa koyıyorum  geçen ilk 20 dk sonra   her ikisinin de muhakkak sırtı su gıbı oluyor kıyafetlerini full soyup baştan gıydırıyorum o ilk 20 dakıka neden bunlar terlıyor  evle alakalı degıl çıplak dahı yatsalar genede terlıyorlar   yanı sıcaklıkla alakalı değil ömrüm çürüdü ilk 20 dk hergece beklerım full soyar yenıden gıydırıp öyle yatarım  inanın tukendım  napcam neden böyle bır bılen veya yaşayan yok mu

4 Cevaplar

+1 oy
(52,682 puan) tarafından
6 yastan selamlar hala degisiyorum.ustunu alerjik olduğu icin dedi doktorlar yada.irsi
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Daha bununla ilgili iki gun once doktora gittim kizim gece duştan cikmis gibi su oluyor ki ev klimali serin.D vitamini ve cinkosu cok dusuk cikti bunlar sebep oluyormus.
(477 puan) tarafından
Offf yarabbım   demiri nasıldı pekı  çinko ya bakılıyor mu ya  pekı
(1,263 puan) tarafından
Demir,çinko,d vitamini eksik cikti.
Oceans maekasinin d vitaminini 6 ay kullan dedi,cinko ve demir damlasinda verdi.
(477 puan) tarafından
Pekı kaç çıktı bı yazsana merak edıyorum  bıde sız hıc kullanmadnz mı bugüne kadar   ve kaç aylık cok üzüldüm ya  inan çok büyük dert  neler cekıyoruz
(1,263 puan) tarafından
Kac ciktigini hatirlamiyorum doktoru sesli mesajla soyledi ama ornek veriyorum 30 olmasi gereken 15 mis.Ben 6 aydan sonra birakmistim hic kullanmadim duzgun besleniyor diye ama birakmamak lazimmis su an 16 aylik.
(477 puan) tarafından
Nasıl yanı 6 ay olduktan sonra bırdaha hıc takvıye vermedın mı kız asıl o zaman baslanıyor. Bende hıc baslamadım 9. Aydan berı verıyorum 14 aylık şuan  ama yukselmıyor sanırım demir için ne verdı doktorunuz. Bıze ferro sanol b verdı ama ben bestıron alıyorum parayla
0 oy
(1,630 puan) tarafından
Vjtamindense tiroidlerine bir baktır 

Oğlum karlı havada bile su içinde kalan bir cocuk 5 yasinda 6 aydan sonra başladı tiroidlerine bakalim dedi doktorumuz. Hersey normal cikti sonrasinda genetik olduğunu söyledi hala soğuk havada uyanikken bile ter damliyor her yerinden 
(477 puan) tarafından
Tşk ı normaldi pekı çok kötü degıl mı bu durum ıştahı nasıl
(1,630 puan) tarafından
Istahi normal canım ama ne kadar ust degistirsem de ne kadar dikkat etsem de surekli bu yuzden hasta oluyor bronsit atletleri yun atletler ne olursa denedim hala ayni hele bide anaokuluna basladi gecen sene full hastaydi öğretmen yetisemiyor terine havlu koyuyor artik mecbur yoksa yarim saatte bir degismesi gerek dakka bir gol bir yine hasta su an mesela
(477 puan) tarafından
Muhakkak altında yatan bır sebep var  bu yaşta ne genetik teri  hayır kabuk edemem  bsıy var   mutlaka bsıyler eksık
(1,630 puan) tarafından
tiroitlerine mutlaka baktır tiroid bakarken vitamin degerlerine vs de bakiyorlar hersey normal cikarsa genetik kaynaklı diyorlar
0 oy
(1,191 puan) tarafından
Bende aynı sorunu yaşıyorum acaba tekrar terlermi hasta olurmu  korkusuyla uyuyamıyorum 
(477 puan) tarafından
Bıktım sabaha kadar üst degısmeden bıktım terliyor dıye üstünü örtemıyorum  örtmez sen hasta oluyor   incecik bıle örtemıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 140 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 53 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bercestebiryuva (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 306 göst.
+1 oy
1 cevap 76 göst.

Kategoriler

1,439,461 soru

23,665,765 cevap

309,245 kullanıcı

...