0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (333 puan) tarafından
Meraba ayin 22de 40 cikiyor spiral taktirmak istiyorum randevu aldım inshallah boşuna gitmem adet olmak şartmi? Şuan emzıryorum eğer takirmasa hap içerim ama sütte zarar verirmi

8 Cevaplar

0 oy
(8,068 puan) tarafından
Hayır canım şart değil ben hem adet değilken hem de emziriyorken taktırdım.
(333 puan) tarafından
Çok tessekur ederim inshallah benim doktorumda yapar
-Reklam-
0 oy
(12,871 puan) tarafından
Sadece spirale guvenmeden ne yaparsan yap :)
(614 puan) tarafından
Güvenmeyin ben hamileyim 13 haftalık spiralim kaymamış geri çekilme ile bide hamile kaldım ipi gözükmüyor çekemedilerde böyle doğurcağım
(12,871 puan) tarafından
Kizzz bebde taktirip hemde geri cekilme yapariz diyodum. Onlami kaldin :D
(614 puan) tarafından
Cnm spiral yerinde +geri çekilme sonuç 13 hafta ipide görünmedi çekemedi dedi böyle her an düşebilir erken doğabilir
(12,871 puan) tarafından
Ayy yok ya kiz neye guvencez ya :) simdiye kadar kendimiz korunduk :) esimde yurtdisi calisiyo zaten 5 6 ay evde olmuyo. O yuzden spiral istemiyodum boşa diye ama bilemiyrm
(614 puan) tarafından
En iyisi kordonları bağlayıp kırtulmak
0 oy
(576 puan) tarafından
Bende 40 çıktı adet değildim taktı Dr. Emziriyirdum da şimdide çıkarmayı düşünüyorum Dr adetliyken gel dedi 
(333 puan) tarafından
İnshallah benimde yapar ayıptır söylemesi ama hap belki unturum ok unutganim şuan ve kond. Acıtıyor insani
(576 puan) tarafından
Şansını dene canım takan Dr lar var çünkü
0 oy
(165 puan) tarafından
40 dan sonra taktırdım bnde doktorum 40 dan sonra birliktelik olmadan gelirsen adet olmana gerek yok takarız dedi birliktelik olursa adet olunca gel dedi bn de hemen taktırdım 4 cum artık korkarak gittim ama korkmama değmedi hiç bebeğim bir yaşına girdi adet oldum doğum dan sonra ilk :)) iyikii taktirmisim emiyor bı sorun da olmuyor 
(333 puan) tarafından
Bende sabah giderim ozm bakalim inshallah takar bol bol sütümüs olsun nazar değmesin bize (amin)
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Burda spiralle hamile kalan kadının postlarini görüyorum kaç gündür o yüzden ben spiralden vazgeçtim 
(333 puan) tarafından
Onu kendin bilmen lazım bence aylık kontrolle gidilirse bişey olmaz
(614 puan) tarafından
Kız o benim Mayıs ayında kontrole gittim spiralim yerinde haziran da geri çekilmeye rağmen hamileyim doktor dedi spiraliniz kaymamış %1 ihtimal geldi beni buldu spiralle doğum yapacağım
(2,216 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun valla
(614 puan) tarafından
Allah razı olsun sağ salim doğsun inş istemiyorduk ama olmuş artık nasipse doğacak 6 ay daha dayanması lazım
0 oy
tarafından
En güzel vakti dogumdan sonra 40 ciktiginda demisti doktor..cunki beden zaten iyice temizleniyor
(333 puan) tarafından
Vallah güzel doktorumda yapsın yapmasa mecbur başkasına gitmem gerej
0 oy
(4,274 puan) tarafından
Ben adet değildim taktirdim 2 hafta önce 
(4,274 puan) tarafından
Çok acıdığını söyleyemem sadece Bi alet var onu takınca biraz aciyo
(178 puan) tarafından
Ben paniği ne yapıcam bilmiyorum
(4,274 puan) tarafından
Kendini kasmamaya çalış 2 dk sürüyo zaten
(178 puan) tarafından
Elimde değil cnm ya
(4,274 puan) tarafından
Anlıyorum ama hamile kalmaktan iyidir :))
0 oy
(614 puan) tarafından
Spiralim kaymadan hamile kalan ben bu mesajı okuyorum inş kimse benim durumuma düşmez
(333 puan) tarafından
Allah halla ozm belki doktor tam taadi seninki kaç yıl takiliydi
(614 puan) tarafından
Cnm 3 yıl oldu
(614 puan) tarafından
Her yılda düzenli kontrollere giderdim yerinde böyle hamile kalmazsınız dediler

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 213 göst.
1 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 19 göst.
+1 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
3 cevap 81 göst.

411,189 soru

12,377,041 cevap

42,909 kullanıcı

Kategoriler

...