0 oy
150 göst.
Aile kategorisinde (788 puan) tarafından
Abimin kızı 24 yaşında kendisi başka bir şehirde çalışıyor 2 yıldır ara ara ben aradım hep halini hatırını sormaya o beni hiç aramadı kaç kez diğer halasını ve amcasını aradigina şahit oldum yanlarındayken ama beni o kendiliğinden hiç arayıp sormadı bende kendimce aramamaya karar verdim anneme babamada halam hiç aramıyor beni diye söylemiş bende şimdiye kadar hep ben aradım o beni hiç aramıyor dedim onlarda sen arayacaksın tabi o çalışıyor orda firsati olmuyordur hem gurbette diyorlar bende tamam ben ararim ama oda arasin dedikce hâlâ sen arayacaksin diyorlar tamamda beni arayıp sormayani neden her seferinde ben arayayım benimde iki çocuğum var biri küçük daha onunla ilgilen ev işi falan derken zaten akşam oluyor gündüz arasam zaten konuşamaz çalıştığı için ee akşam arasam eşim işten geliyor yemek hazırla bulasikti çaydı derken çocuğun uyku saati geliyor benimde bana göre isim var ama anlamıyorlar iki gün öncede beni istegramda hikayelerde engellediğini fark ettim çok canım sıkıldı normalde herseyi kafaya takan bir insanımdır zaten düşünür düşünür kendimi üzerim hep  sizce nasıl bir tavır sergileyeyim haklimiyim aramamakta fikir verirmisiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(111 puan) tarafından
Diğer hala ve amcayı arıyorsa zamani vardır hepimiz çalıştık 5 dakka aramaya herkesin zamanı olur. Annen baban niye senin aramanda ısrarcı anlamadım sana karşı farklı bi tepkisi vardır belki de 
(788 puan) tarafından
Hayır canım farklı hiç birsey olmadı ben normalde hep arardım birara depresyon gibi geçirdim üst komşumuz la çok sorunlar yaşadık  artık kendi evimde bile durmak istemiyordum hergun ağlıyordum çok bunalmistim kimseyi aramak bile istemiyordum sonra başka bir eve taşındık o süre içinde hiç aramaya firsatim olmadi toparlan tasin yerles derken iki ayi buldu o zaten aramiyordu bende durumu farkedince aramamaya karar verdim anneme babama gelince ben kolay kolay derdimi anlatamıyorum  kimseye hep içimde yaşarım o yüzden karşı taraf ne anlatırsa ne söylerse hemen ona inanıp hiç sormadan yargilarlar insanı sormazlarki neden aramıyorsun sorun ne diye
(111 puan) tarafından
Anladım canım sonuçta bir kere olsa bile aramışsın böyle şeylerde daha çok küçüğün araması lazım diye düşünüyorum
(788 puan) tarafından
İnan şimdiye kadar hiç küçük büyük ayrımı yapmadım herkese hos goruyle yaklastim deger verdim sonuç ben kötü oldum ana bundan sonra gördüğüm değer kadar değer veririm kim bana nasıl geliyorsa öyle giderim bunu geç öğrendim ama öğrendim
-Reklam-
0 oy
(116 puan) tarafından
Yeğeniniz bence tamamen işine geldiği gibi davranıyor. Diğer halasını amcasını ararken meşguliyeti olmuyor ama sizi aramaya vakit bulamıyor çalışıyor ya da bir bahanesi oluyor. Ben şahsen kendi adıma bu tarz insanlar isterse kardeşim olsun kim olduğuyla ilgilenmiyorum arama mesafe koyarım aramadı mi aramam yazmadi mi yazmam ki sizde elinizden geleni yapmışsınız hep arayarak ilk adımı atarak. Yapmadığınız zaman da kötü siz olmuşsunuz ama yaptıklarınızı kimse görmemiş. Yine en doğru kararı siz kendiniz verirsiniz tabi ki ama küçüktür alttan alın demek hiç içimden gelmiyor çünkü yaşı da herseyi idrak edebilecek düzeyde. Hikayeleri de gizlemiş diyorsunuz belli ki sizinle halledemedigi bir derdi var içinde. Soradabilirsiniz aslında neden böyle davrandığını belki size açıklar değiştiğini fark ettiğinizi hikayeleri de gizledigini bir şekilde konu açıp söylerseniz belki içini döker size ama tüm bunlara rağmen de hala bu hareketlere devam ederse ben sizin yerinizde olsam bir daha asla aramaz sormazdım çünkü elimden geleni yaptıktan sonra karşımdaki kim olursa olsun anlamıyorsa yaptıklarımı verdiğim değeri ben mesafe koymaktan yana olurum her zaman 
(788 puan) tarafından
Yok aramam zaten artık canım kim ne derse desin umurumda değil şimdiye kadar hep yeğenimdir dedim yanliz bırakmadım aradım sordum ama yeter artık hep ben hoşgörülü davranıyorum sorun sadece buda değil benim abim yeğenimin babası olan kişi benim çocuklarımı görür yabancı gibi davranır dayı olarak sevgi ilgi göstermez ne beni ne ablamı arayıp sormaz halimizi hatrimizi annem babam bana diyorya sen arayacaksın diye benimkiler cocuk degilmi dayıları degilmi o benim çocuklarımın yüzüne bakmıyor abime niye hesap sormuyorlar bunları diyemedim yanımda eşim vardı sorun çıkmasın tartismasinlar diye ama bunaldım artık iyice sessiz kaldıkça üst üste geliyor hersey birgun bir patlicam tam patlicam neolursa olsun sonu
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Sen ustune duseni yapmissin, yegen olarak o buyugunu sayip aramali. Deger verene deger verilmeli bosver
(788 puan) tarafından
Öyle tabi canım teşekkür ederim
0 oy
(17,204 puan) tarafından
Çalışıyorum küçük çocuğum var ona rağmen annemi aneme ulaşamıyorsam kız kardeşimi veya abimi düzenli ararım onlar bir arada birinin olmasa birinin fırsatı olur zamanı daha dar olan benim ama aramaya istek var ben olsam halam beni hiç aramıyor dediğini duyduğumda arardım böyle demişsin hayırdır beni mi özledin diye halbuki sende arayabilirsin derdim ona rağmen ilişkimiz düzelmezse takmazdım
(788 puan) tarafından
Daha önce söyledim kac kez  ben aramasam hiç aramıyorsun ara sende fırsat buldukça dedim çok yorgun oluyorum hiç kimseyi aramıyorum fırsatım olmuyor hiç hala dedi ama öyle değil işte kackez yanlarindayken diger kardeslerimi aradigina sahit oldum ablama anlattım konuyu oda yoo benden fazla o arar beni dedi şimdide annemle babam o gurbette sen arayıp sorcan diyorlar ama artık hiç içimden gelmiyor aramak
(17,204 puan) tarafından
Sen durumun farkındasın haklı olduğunu da biliyorsun ya kendi de arayacak ya da sağda solda halam beni aramıyor diye şikayet etmiyecek o kadar MEŞGUL ise sen aradığında da konuşamaz zaten boşver.
(788 puan) tarafından
Öyle tabi canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 355 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 469 göst.
21 Mart 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
31 Ekim 2024 Aile kategorisinde Asli65_ (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 439 göst.

406,228 soru

12,179,723 cevap

36,673 kullanıcı

...