Abimin kızı 24 yaşında kendisi başka bir şehirde çalışıyor 2 yıldır ara ara ben aradım hep halini hatırını sormaya o beni hiç aramadı kaç kez diğer halasını ve amcasını aradigina şahit oldum yanlarındayken ama beni o kendiliğinden hiç arayıp sormadı bende kendimce aramamaya karar verdim anneme babamada halam hiç aramıyor beni diye söylemiş bende şimdiye kadar hep ben aradım o beni hiç aramıyor dedim onlarda sen arayacaksın tabi o çalışıyor orda firsati olmuyordur hem gurbette diyorlar bende tamam ben ararim ama oda arasin dedikce hâlâ sen arayacaksin diyorlar tamamda beni arayıp sormayani neden her seferinde ben arayayım benimde iki çocuğum var biri küçük daha onunla ilgilen ev işi falan derken zaten akşam oluyor gündüz arasam zaten konuşamaz çalıştığı için ee akşam arasam eşim işten geliyor yemek hazırla bulasikti çaydı derken çocuğun uyku saati geliyor benimde bana göre isim var ama anlamıyorlar iki gün öncede beni istegramda hikayelerde engellediğini fark ettim çok canım sıkıldı normalde herseyi kafaya takan bir insanımdır zaten düşünür düşünür kendimi üzerim hep sizce nasıl bir tavır sergileyeyim haklimiyim aramamakta fikir verirmisiniz