0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından
Velayetler annede çocuklar babada velayetlerin annede olması babaya ne gibi sorunu olur çocuklarla ilgili bilenler yazabilirmi

2 Cevaplar

0 oy
(10,484 puan) tarafından
Kız beynim yandı :D anlamadım ne sorduğunu. Velayet sende ama cocukalr baba da mı kaliyo
(360 puan) tarafından
Evet babada kalıyor demek istediğim çocuklarla ilgili birsey olsa babaya sıkıntı olurmu
(360 puan) tarafından
Velayetler annede baba mesela gidip okula yazdirabilir mi çocuğunu bu gibi şeyler
-Reklam-
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Velayet anne de eğer çocuklar küçükse o çocuğa Allâh korusun birşey olsa hastanede tutanak tutulacak şekilde olsa yani soruşturma yersin ayrıca okul gibi şeylerde evet sorun çıkar 
(360 puan) tarafından
Baba okula yazdiramazmi yani
(360 puan) tarafından
Yada başka çözümü varmi yazdirabilmesi için
(1,042 puan) tarafından
Çocuklara bakmadığını velayetin sadece sende olduğunu ispatlarsa yazdırır ve veli olarak kendini gösterir çocuklar neden babada
(326 puan) tarafından
Yazdırmaz başka çözüm de velayeti babaya verirsin o zaman hem yanında kalabilir hemde okula yazdırabilir yanlış anlamazsaniz bir şey sormak istiyorum hani banasinin yanında kalıyorsa neden velayeti devlet size verdi siz mi istediniz
(1,042 puan) tarafından
Sen velayeti vermiyosun çünkü devletten çocuklar adına yardım alıyosun ama bir soruşturma yersen kat kat fazlasını alıyorlar bilgin olsun ayrıca velayet sende olup çocuklara baba bakıyosa ben o babanın yerinde olsam çoktan şikayet ederdim seni

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
5 cevap 148 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esilayet (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 469 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu

411,372 soru

12,383,066 cevap

43,348 kullanıcı

Kategoriler

...