+2 oy
391 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (346 puan) tarafından

Kızlar mutafagima fare girdi hiçbir şekilde tuzağa gelmiyor gundz yok gece çıkıyor kirkuyorumds yavrusu olck çoğalacak diyede ne yapabilirim bilgisi olan varmı ve ne sıklıkta dogruryor bunlar

22 Cevaplar

+1 oy
(8,296 puan) tarafından

Çok çabuk çoğalıyorlar diye biliyorum ilaç koy ortada yiyebilecegi hiç bişey bırakma mecbur ilacı yiyecek yapiskanda olabilir kartona üstünde yiyeceği bişey köy geçtiği yerlere koy bı kaç tane

(346 puan) tarafından

Kartona koydum canm ama gelmiyor akili fare herhlde hir türlü vurmuyor ya

(8,296 puan) tarafından

Bir tane mi yaptın bı kaç tane yapsaydın 

(8,296 puan) tarafından

Bide pasta diyorlar pembe bı ilaç onu deneyebilirsin 

(346 puan) tarafından

Ypti eşim akşam geçtiği yerde koydu sabh bktim bsy yok tek birtne var korkuyorum dogrck coglck dye ya

(8,296 puan) tarafından

Yapışır inşallah bekle bakalım 

-Reklam-
+1 oy
(1,633 puan) tarafından

Yapışkan koyup üstüne kaşar ya da beyaz peynir koyun canım çok çabuk çoğalıyorlar diyebiliyorum 🤢

(346 puan) tarafından

Koyduk cnm akşam yaptık ama yok gelmedi 

+1 oy
(3,159 puan) tarafından

Çocuklara çok dikkat et,bu fare zehiri var yeşil buğday gibi bizim eve de gelirlerdi annem onu gizli görünmeyen yerlere koyardı ölürlerdi, yapıştırıcı da etkili aslında. yapistiricinin üstüne farelerinin en sevdiği yiyecekleri koy gelir😂

Aman canım çocuk varsa çok dikkat et Allah korusun❗🙏

+1 oy
(4,398 puan) tarafından

Maalesef bir kaç kez girdi bizim eve de 😒 tek mutfağa değil tüm odalara yapışkan koyun. Mutfağı da iyice kontrol et bir yerlere yiyecek taşıyor mu veya yediği bir şey var mı. Bizim de en sonuncu düşmedi ama hiç izi yoktu gitmişti inşallah sizinki de gitmiştir. 

+1 oy
(807 puan) tarafından

Okurken bile tüylerim ürperdi kaçıncı kattasın

+1 oy
(14,115 puan) tarafından

Nerden geliyor onu tespit edip deliğe ilec koyup kapatın canım. Makinelerin arkalarına bakın Allah etmesin kabloları kemirir fark etmezsiniz

0 oy
(1,402 puan) tarafından

Canım bak şimdi eline önce eldiven tak sonra un ve kireci karıştır ortaya bırak akşam yer zaten olur kireç midesinde sertleşir. Eldiven muhakkak tak kokun giderse gelmez

0 oy
(833 puan) tarafından

Ayy yaaa bizim de geçen ay girdi kurtulan kadar geberdim. İlkinde zarar vermeden attım baktım geri gelmiş. Bende bu sefer yapışkan koydum dediğin gibi gitmiyordu ordan yönünü değiştiriyordu bende şaşırttım yapışkan kartonunjn sayısını artirdim baktım yine olmuyor bu sefer hepsini toplayıp dolabın en altı açık beni temizleyebilmek için onun altına koydum bı baktım yapışmış oraya 😁

0 oy
(1,055 puan) tarafından

Küçükken oturduğumuz evin arka bahçesinde odunlar vardı küçük küçük fareler dadanmıştı. Hatta bir ara komşunun oğlu sizin perdelerde süs mü var küçük küçük gördüm dedi meğersem fareymiş iğrençti kabustu en sevmediğim canlı lardan bir tanesi

0 oy
(93 puan) tarafından

Köyde kaynanamlara gitmiştik gardolabının içinde bir tane vardı kayınpederime söylediğimde bir tane tuzak ayarlamıştı ben de çok korkuyordum hani gelir bizi ısırır falan diyor çok düşünüyordum ondan sonra kayınpeder tuzak hazırlayınca saat gece 01.30 bir baktım fik fik bir tane ses geliyor ondan sonra bir baktım ki fare yakalamış ama büyük mü küçük mü korkuyor mu bakmaya gündüz oldu kaynanamı çağırdım kaynanam bir baktı Allah'ım kocaman bir tane fare ayağını sıkıştırmış içinden çıkamıyor sonra geldi kapının önünde çıkardık kaynanam öldürdü öyle😂😂

0 oy
(2,125 puan) tarafından

çok eskiden annemlerin evinde vardı böyle kapı eşiklerine yapışkanlı bir kağıt koymuşlardı annemler bir tek o şekilde yakalanmıştı.

0 oy
(3,199 puan) tarafından

Dolap altlarına kartona yapiskan koy taneleri ilaçlar çocuklar için tehlikeli , seni. Yakalaman imkansız gbi bişi zaten yapışkan bişi bırak yiyecek umarım yakalanır bnm evde de vardı   bir kaç günde anca yakalandı , mutfağın kapisni gece kapat 

0 oy
(791 puan) tarafından

Canım ilaç zehir peynir gibi şeyler koyunca elinizle koymayın plastik kaşık faln koyun eliniz degince gelir yemez kokusunu alıyor çünkü tuzak olduğunu algılıyor 

0 oy
(5,191 puan) tarafından

Kaynanmlarda var parmak kadarlar çoğaldıkça çoğalıyor.  Sayısız fare attım hala dolu

0 oy
(1,351 puan) tarafından

Fare kapanı kurun üzerine peynir sucuk falan koyun 

Bide yapışkan köyünün

Fare pastası var ondan korsanız yer ama ölüsü başka yere ölür bilemezsiniz eğer doğurursa çoklu doğum yapıyor ay ben bile tiksindim

0 oy
(492 puan) tarafından

Yapışkanı cama sürün  

0 oy
(10,439 puan) tarafından

Annem fare zehri aliyo ama onun evi içi değilde bahçe için zehir buğday ama mavi renk peynirin içine koyuyo onun geçeceği yola bırakıyor ertesi gün leşi çıkıyor ama tabi evde çocuk varsa kesinlikle bunu deneme yada yap çocuğunu al 2 gün evden çık dönüncede çocuğu annemlerde bir yerde bırak gel kontrol et yani kısaca hiç bir şekilde çocuk temas etmesin zehire bizim eski komşu eşi lokum şeklinde fare zehri.aliyo hani böyle unlu küçük kesme lokumlar oluyo ya o şekil adamda alıp tezgaha koymuş eside gidip tadina bakmış lokum sanmış. Eşine gelip Mahmut aldığın lokum zıkkım gibi yenilmiyor eşi hemen arabaya koymuş hastaneye götürmüş 2 ay yoğun bakımda kaldi kadin

0 oy
(191 puan) tarafından

Evim bahçeli ve yerde olduğu için fare çok oluyor. Yapışkan bırakıyorum yapışkanin üzerine eldiven ile ekmek yada peynir bırakıyorum. O yapışkana gelmeleri bazen bı kaç günü alıyor.. 

0 oy
(371 puan) tarafından

Sen sizinkine akillimi diyorsun bizimkisi tum tuzaklarin ustundeki yiyecekleri iyor ama hic bir sekilde yakalanmiyor.benim farem seninkinden daha akilli nabeeerr🤭

0 oy
(428 puan) tarafından

Yapışkan kağıt Koy yapışır bizim evdede öyle yapıştı çıkamadılar Evet çok çoğalıyor aşırı hemde Öncelikle şunları söyleyeyim Benim çocuklarımın ayakkabısı Halbuki yardımdan gelen ayakkabılardi hiç giydirmemıştim onları delmisler koparmışlar ayakkabılar kıyafetleri falan hepsi deliyorlar o yüzden her odaya yapışkan koyun cocuklari görmicek yerlere koyun evde fareler var diye taşındım ben Taşındigimizda evdede çıktı Meğersem Ocaklı tüp arkasından yuva yapmışlar ordalarmis ev falan taşırken hiç fare falan yoktu ama Bilmiyorum Şok oldum ben o yüzden Heryere yapışkan kağıt Koy gerekirse Pasta koyun dikkatli olun 🙏🙏 Korkutmak amaçlı yazmadım Abla  kusura bakma 🥰🙏🙏

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 290 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Aisem3155 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 464 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 707 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.