+1 oy
852 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (298 puan) tarafından
Kimse kimsenin ne yaşadığınıda ne çektiğinide bilmiyor kim istemezki çocuklarına en güzelini alsın ikinci el bebek arabası aldım yipranmisti komşum gördü ciddi ciddi bunu coptenmi buldun dedi ne alaka aldım ikinci dedim yazık çocuklarına diyip gitti ben ikinci el aldım die baya eleştirilmişim dün bir arkadaşım söyledi arkandan konuşuluyor yapma bende bütçem neye yetiyorsa onu almak zorundayim diyip geldim 

53 Cevaplar

0 oy
(13,437 puan) tarafından
Tabiki değil hadsizce davranmış üzme kendini kaç aylık bebeğin
(298 puan) tarafından
2 buçuk aylık olduk
(13,437 puan) tarafından
Elimde temiz puset var nerede yaşiyorsun
(298 puan) tarafından
Iğdır da yaşıyorum
(298 puan) tarafından
Düşünceniz içinde ayrıca teşekkür ederim dün arabanın üstünde pusete verdiler  eğer arabayı duzeltebilsem o şekilde kulanirim
-Reklam-
0 oy
(726 puan) tarafından
Tabiki kötü bi anne yapmaz. Bende ikinci el alıyorum gayette süper bi anneyim. Sen takılma böyle ş.refsiz insanlara sen kendini biliyosun sonuçta 
(298 puan) tarafından
Ben kızlarım için hayatımdan vazgeçtim yeterki kızım  mutlu olsun die neler nelere katlandım da ikinci el eşya aldım die anneligim sorgulandı resmen
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Biliyor musun bir Turkiyede var bu. Amerikada yaşıyorum 1 senedir. Zenginden fakire herkes 2. Elci mağazaları var ona gider. Kıyafetten tut koltuğa kadar her şey satılır. Kullanılmayan eşyalar büyük çöp konteyner yanına konulur içine atılmaz ki ihtiyaç sahibi kişi alsın diye. Bugün arkadaşım akülü araba bulup eve getirdi. Aklına gelebilecek her şey. Egolarını parayla tatmin etmesinler geriz*ekalilar
(298 puan) tarafından
Ya batıda öyledir aslında ama bizim buranın insanları çok tuhaf ben kizlarima uygulamalardan ikinci el aldım die neler nele işittim
(2,897 puan) tarafından
Ben de doğuluyum. Şaşırdım ama bazıları görgüsüz ve sonradan görme
0 oy
(11,102 puan) tarafından
ikinci el almak tabii ki kötü değil. senin işini görüyor mu? gerisi boş. bem de ikinci el park yatak aldım, montessori yatak aldım odasına koydum. yanlış anlama sıfır alabilirim ama tertemiz bulmuşken sıfıra 2-3kat paravermek istemedim. parayı daha farklı harcarım. yeğenlerimden kalan kıyafetler var, arkadaşlarım verdi, kayınvalideme vermiş birileri o verdi. bu şekilde ikinci belki üçüncü el kıyafetleri oldukızımın. yıkayıp giydiriyorum. gocunmuyorum da. sen canını sıkma. inşallah daha güzellerini alacağın günlerin olur
(298 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Durumun olduğu halde ikinci elde alıyorum ne varmış bunda banada diyorlar sunuda al falan almayacağım hesabına yatırıyorum ben ilerde daha işine yarayacak herkes çok biliyor herkesin durumu düşüncesi farklı onlar hadsizlik etmiş çok dert ettiyse alıpta getirsin bakalım karşıdan konuşmak kolay
(298 puan) tarafından
Gerçekten tpeden bakipta yargılamak kolay
0 oy
(306 puan) tarafından
Bana göre anneliği bir eşyaya ya da lükse ne bileyim çocuğun anlamayacağı her şeye bağlamak aşırı saçma geliyor ve yanlış buluyorum. Onun senin anneliğini bu yönden sorgulamaya hakkı yok çünkü senin bebeğin büyüdüğü zaman demeyecek ki annem bana ikinci el almış sıfır almış demeyecek annem bana bu kadar sevgi vermiş bu kadar dinlemiş bu kadar saymış diyecek. O zihniyette olan insanlar keşke anne baba olmasa çünkü kendileri gibi bireyler yetiştirip salıyorlar meydana olan bizim meleklerimize oluyor. Lütfen içinizi rahat tutun hayat boyu hiç bir tane ayakkabı alamayan var, hatta ayağı olmayan var yani şükür edilecek o kadar şey var ki. Duymayın, bosverin. Herkes kendine yakışanı yapar derler. Çocuklarınızı sevin, öpün, sarılın çünkü onların sizin ruhunuza ihtiyacı var, sevginize ihtiyacı var. İki kuruşluk şeylere değil. Sağlıcakla kalın, hep mutlu olun.
0 oy
(647 puan) tarafından
Karı koca çalışıyoruz, kızımın bebek arabasini ben de ikinci el aldım. İş yerinden arkadaşlarım da özellikle kısıtlı bir süre kullanilacak şeyleri o şekilde alıyor. Bizim insanımız parasıyla var olduğunu sandığı için eleştiriyor. 
0 oy
(74 puan) tarafından
Sen kötü anne değilsin çocuğunu her halükarda düşünüyorsun boşver takma kim konuşuyorsa konuşsun afedersin ama  s... et yani
0 oy
(931 puan) tarafından
Bencil kadın yaa kimse kimsenin ne çektigini bilemeyz lüzumsuz bı konuşma olmuş yani madem öyle hayrına alsın yenisini versin kim ise eski bsey almak evladına bütçemiz neye yeterse en azndan düşünüyoruz almaya çalışıyoruz çok ayıp etmişler arkandan konuşarak 
0 oy
(274 puan) tarafından
Ne iğrenç insanlar ya boşver takılma sen onlara. Bende bebek arabasıni ikinci el aldım mesela, sıfır da alabilir miydim evet alabilirdim ama ne gerek var çok para vermek istemedim, işimi görüyor mu görüyor. Oğluma ikinci el uygulamasından çok kıyafet bot aldım, temizse uygunsa alıyorum niye almayayım zaten kısa süre giyiyorlar
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Bence iyi olmuş gereksiz insanları hayatından çıkar memur çiftiz oğluma akülü araba bakıyorum eşime illa sıfır olması gerekmiyor dedim geçen bir iki sene kullanacağım şeye dünya para vermeye gerek yok herkes her şeyi bilmesin herkes bu kadar haddini aşmasin bence engel ol 
0 oy
(4,138 puan) tarafından
Canim esimin sirketi var Allah'a sukur ortalamaya gore şartlarımız cok iyi ama ben de ikinci el araba aldim memlekette kullanmak için. Veya dolaptan astronot tulum aldim. Gardroptan lohusa geceligi aldim. Kizima cevreden gelen giysileri de giydiririm begendiklerimi guzel olanlari kendim de aldim yeni. Veya kendim de giyerim bı yerden gelen giysiyi guzelse bana uygunsa. Nasil bi cevrede yasiyosun bilmiyorum da baya komplekslilermis. Zenginlik veya maddi durumunun iyi olmasi herseyi sifir alayim yeni giyeyim vs degil. 
0 oy
(698 puan) tarafından
Gereksiz eleştirilerde bugün ...

Herkes gücü nispetinde alır çok biliyorsa kendi hediye alsin
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Valla canım bizim durumumuz iyi evimiz arabamız işimiz gücümüz yerinde oğlumun beşiği bebek arbası falan hep ikinci el kısa süre kullanılan bişeye o kadar para vermek istemedim kim ne derse desin
0 oy
(772 puan) tarafından
Kız ikinci el bez almışsın da sanki laf ediyor. İfrit oluyorum şöyle insanları tepeden süzüp yargılayan insanlara. Düşmez kalkmaz bir Allah. Ben de sevmiyorum ikinci el, ama kitap oldu mu mesela hiç kaçırmam. Bütçeden de öte, iki üç sene kullanacağı şeyi ikinci el alabilirsin paran olsa da, çok normal bu. U****oldum ya 
0 oy
(290 puan) tarafından
Çok çok hatsizce bir konusma ve bunu söylemek değil düşünmek dahi bencilce ilk bebeğim de eşimin arkadaşı çocuğunun beşiğini verdi durumumda yokdu gorumcemin oğlunun kiyafetlerini vs çok kullandım arkadan kızım oldu aynı beşiği kizimada kullandım ki alma durumumda vardı sonra kizimada yegenlerinin kıyafetlerini çok kullandım bir yerleri eksilmedi inannin o minicik yavrunun onlar umrunda bile değil vereceğiniz şevkat ilgi lazım ben gereksiz masrafa gerwk görmüyorum şimdi üçüncü geliyor ben o eşyaları da arkadaşlarıma verdim kaç bebek büyüdü şimdi gercekden alma durumum var ama sağdan soldan arastiyorim ikinci el beşik buluuyum diye onlara verecgim parayı çocuğumun geleceğine harcarim tabiki yeni aldıklarında oldu ama varken almak bana mantıklı gelmiuor hiç moralinizi bozmayin ağzı olan konusur sacacak parası olan alsın 
0 oy
(5,549 puan) tarafından

Çok büyük terbiyesizlik .. bazı insanlar çok yüksekten uçuyor  Allah kınadığını yaşarsın demiş sen dert etme..

Benim durumum elhamdülillah iyi erkek giyim dükkanlarının var. Ve ben de anlamdan çocuklarımın temiz üstlerini alırım giydiği haram yediği helal deriz biz ve çokta hoşuma gidiyor bu ayıp bişey mi ? 
Çok dengesiz ya  boşver cnm 
0 oy
(11,443 puan) tarafından
Keşke size ne deseydin.komsun terbiyesizlik etmiş ne münasebet ya.herkesin bütçesi neyse o.
0 oy
(4,084 puan) tarafından
Ne kadar saçma konuşmuş ne alaka ikinci el almak kimseyi kötü anne-baba yapmaz o onların hadsizliği

Şöyle söyleim sana apartman görevlisi olarak çalışıyor eşim dün binadan biri çocuk dolabını ve yatak odası dolabını değiştiriyormuş eşime sormuş sizin var mı diye bizimde dolaplar en son taşınırken yıprandı 7 aydır dolabım yoktu evde eşimde bizim yok abla demiş kadın iki tane 5 li çekmece çocuk dolabı yatak odası dolabı ve ders çalışma masası vermiş üstüne 3 poşet kıyafet vermiş ne yani ben kötü amme eşim kötü baba mı? 

Çocuklarını geçen düğünde aldığım kıyafetleri dışında hep binadan gelen tertemiz marka kıyafetleri var iki kişi çalışsak o markaları doğru düzgün anlamayız biz yani 

Böyle boş sl.k saçma konuşan insanları evire çevire döversim geliyor 
(298 puan) tarafından
Çok üsten bakan tipler bunlar
0 oy
tarafından
B.ok yesinler evim var arabam var 175 tl ye 4 sene önce bebek arabasi almistim simdi sapasaglam ikinci kizimada onu kullanicam bunu diyen insanin yüzüne bile bakma

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,967 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
4 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,701 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
0 oy
24 cevap 450 göst.
19 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Cansuklns (399 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,101,999 cevap

36,418 kullanıcı

...