0 oy
57 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

image

Bu ürünleri nasıl kullanacağım? Gündüz mü gece mi daha iyi olur? Cildim karma ve yağlı. Aldım ama nasıl kullanacağıma dair fikrim yok. 

3 Cevaplar

0 oy
(2,137 puan) tarafından
Sonda ki krem gibi olan leke karşıtı ve güneş koruyucusu ben onu dışarı çıkarken kullanıyorum 

Mavi olan tonik onuda 2 3 günde bir kullanman gerek çünkü içindeki asitler yüzünü mahvedebilir pamuğa döküp yüzüme güzelce yediriyorum sonra yikamiyorum 

En baştaki sarı olan yüz temizleme ilk önce yüzünü guxelce temizle sonra onu elinde köpük yapıp yüzüne sür güzelce sonra yıka maviye benzer sarı ürünü pamuğa döküp yüzüne yedir oda tonik içeriğini pek bilmiyorum almadım 
(2,137 puan) tarafından
Bende 1 haftadır kullanıyorum bu ürünleri ilk önce yüzümü güzelce sabunla yıkıyorum sonra temizleyiciyle benim aldığım mavi renk seninki sarı renk sonra temixleyiciyi güzelce kullandiktan sonra yüzümü yıkıyorum tonik uyguluyorum ya krem yada serum kullanıp yatıyorum sabah akşam kullananda var sadece akşam kullanan ben makyaj ve fazla dışarı çıkmadığım için sadece akşamları kullanıyorum ürünleri ilk başta aralıklı sonra o aralığı kapatarak ilerlemen gerek yüzünün asite alışması lazım
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,783 puan) tarafından
Mavisi tek var bende bir kaç aydır kullanıyorum 2 gün arayla geceleri sürerim pamukla gerisini bilmiyorum 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(138 puan) tarafından
İlk önce yağlı temizleyici sonra su bazlı olan temizleyeci nemlendirici krem ve güneş kremi güneş kremini mutlaka yağ bazlı temizleyip temizler tonikleri asla gündüz kullanma haftada 2 defa gece yatarken kullan 
tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 103 göst.
24 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Karadenizin incisi (10,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 52 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aden34 (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Canan1307 (44 puan) tarafından soruldu

408,063 soru

12,253,318 cevap

37,182 kullanıcı

...