0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (653 puan) tarafından

2 gunluk olduk daha sütum tam gelmedi ne yapsam boll bol gelir bezinde cok çis yok ama kaka yapiyor baya cok uzuluyom ona yetmiyom diye  

Normalmi 2 gun oldu Hala gelmedi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir duş al bol bol su iç canim iner Allahin izniyle 
(653 puan) tarafından
Dus aldim dun ama dikislerimde cok kendime bakicak hic halim yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende de ayniydi canim cok emzir bol bol ..3 gun sonra geldi sütüm 
(653 puan) tarafından
Peki yediginiz fayda gordugunuz birsry varmiydi
Malt icecegi duydum onu deneyecem
tarafından
Sief sütüm gelsin diye hir sey yemedim ama doktoruma soyledigimde 1 haftaya kadar gelmemesi normal bol emzir dedi eger gene gelmesse sut getiren caylar var ondan yazarim demisti..bir de en onemli sey stres yapma sütüm gelmiyor diye
(653 puan) tarafından
Tesekurler canim insallah gelir
0 oy
(6,000 puan) tarafından
Ilk önce mama al ki bebegin sarılık olmasin az az ondan ver sonra sıcak dus al saclarinin gogsunun uzerinden tara bulgur kuru börülcr yesil yaprakli sebzeler ve bol su tuketimi süt yapar bestlak sut damlasi alabilirsin  revani ye bir de benim 4.gun indi ama biz mama da verdik ki sarılik olmasin cok sükur olmadi ben emzirdim hem mama verdim mama verdigim sıra sutümü sagdım duzenli sekilde 2 saate bir sagdim 4.gun tam manasiyla ınmisti
(653 puan) tarafından
Tamam canim tesekurler deneyecem
0 oy
(14,937 puan) tarafından
Normal doğum yaptım eve geldik ben hastanede sütüm geldi sandım ama tam gelmemiş damla geliyordu resmen ay eve geldik ilk gece yani zaten 9 da taburcu olmuştuk 1 de evdeydim sabaha kadar ağladı bebem süt yokmuş gelmemiş sabah mama aldım içti uyudu sonra duşa girdim biraz uyudum hemen geldi bir de sıcak bir havlu koy yapmayacak şekilde 
(653 puan) tarafından
Ben 3 gundir uyumuyom bir gece dogum yaptim diger gece hastanede bebegin basinda bekledim oda tek bana ait olmadigi icin
Dunde bebek hic uyumadi
Sindi uyuyor AMA benim uykum kacti Boyle nasil olacak bilmiyom
(7,136 puan) tarafından
Bendede aynısı oldu
(14,937 puan) tarafından
3 gündür uyumadıysan normal gelmemesi yat bir uyu Bi sıcak duş al yemek ye bak nasıl süt geliyor Allahını izniyle
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Asko anason ic. Ondan faydalisini görmedim. Doldu taştı bile o derece  her akşam bı kupa sicak suya bi tatlı kaşığı anason koy on dk filan demle ister sıcak ic ister soguk. Biraz sakinleştirsin dersen bi çay kaşığı da rezene at misss. Malt bestlak incir cart curt halt etmiş kızım artık diliyle itiyodu doyup da . Fazlasını dondurucuya atiyodum.  Bı yerden sonra iki uc gunde bire indirebilirsin. Bana çok fayda etti inşallah sana da eder
(653 puan) tarafından
Tamam canim bakayim insallah bulurum anason
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Bol bol komposto iç un helvası bire bir canım süt indirmek için sıcak havlu kapat memelerine 
(653 puan) tarafından
Sagol canim deneyecem

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 75 göst.
+1 oy
4 cevap 63 göst.
0 oy
8 cevap 371 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Busra_yasar123 (131 puan) tarafından soruldu