0 oy
1,539 göst.
Diğer kategorisinde (731 puan) tarafından

Okuyun kızlar uzun diye geçmeyin komik anılarımı anlaticam:D Az önce postumda yorumlarda konuşurken gaza geldim. Bununla ilgili post açayım ben de :D ben bekarken aşırı saftim ya hiç biseyden anlamazdım. Hala da öyle ama o kadar da değil çok şükür :D Bir keresinde eşimle daha nisanliyiz. Eşim bana hediye biseyler almış göndermiş. Ben de beğenmedim mi romantik mi değil diye söyleniyorum ortamda patron falan da var şirket ortaklarindan. Şirket ortağı olan adam dedi ki "sen de bulmuşsun da killisini arıyorsun" dedi ben ne bileyim deyimin anlamını eşimin elleri kolları killidir. dedim ki "zaten kıllı" :D :D herkes sustu birbirine baktılar şoka girdiler noldu kiii dedim yaa kollarında ellerinde kıl var dedim falan ama kıpkırmızı oldum. Ben zannediyorum ki bazı kadınlar kıllı erkek beğenir ya ondan dedi sandım. Başka zaman yine aynı adamla sohbet ediyoruz bizim erkek arkaslarimizla ilgili dertlesiyoruz falan adam dedi ki ben de iyice " Güzin abla oldum" dedi. Ben de güldüm dedim hahahah dedim Haydar dümen e döndünüz iyice dedim. Yine ortamda derin bir sessizlik :D dedim gene kötü bişey dedim heralde. ben ikisini ilişki uzmanı sanıyorum aynı şey saniyorum hiç dinlemedim ki. Megersem Haydar dümen cinsel anlamda mi uzmanmis ne bunlar. Uzun süre adamın yüzüne bakamadım kaçtım hep :D bikeresinde iş yerindeki mühendis adam beni eve bırakacaktı "hep o bırakır" yolda giderken iki köpek gördük birbirlerine yapismislar. Adam görünce bi refleksle nolmus köpeklere dedi sonra olayı farketti sustu. Ben de dedim ki ayyyy  yazık yaa nolmus ki zift gibi biseye mi yattılar da yapismislar dedim :D :D adam dedi ki ..... Hanım köpeklerin bir olayi var siz bilmiyorsunuz sanırım. Bilseydiniz böyle demezdiniz dedi. Ben sus pus oldum cvp bile veremedim sonra araştırdım ki ciftlesmeden sonra köpekler yapisirmis :D :D bikeresinde de mahalle bakkalina gittim ekmek aldım para üstü kalmıştı dedim ki üstüne bir sakız şeker falan alayım. Kasanın önünde muzlu çilekli biseyler var elime aldım bu ne dedim şeker mi sakız mi dedim. Genç çocuk vardı kasada dedi ki "abla o erkekler için" aha kesin kötü bişey dedim fırlatıp kaçtım. Megersem prezervatifmiş :D :D Bidaha o bakkala giremedim :D sizin favoriniz hangisi? Benimki prezervatifti :D var mı böyle rezillikleriniz :D 

21 Cevaplar

0 oy
(1,283 puan) tarafından
Snin bu bilmediklerini 10 yaşındaki çocuk bilir 
(731 puan) tarafından
O da 10 yaşındaki çocuğun anasının babasının  ayıbı o zaman :D
(1,283 puan) tarafından
Teknoloji bacı anne babayla alakası yok
(731 puan) tarafından
Benim çocukluğumda  teknoloji bu kadar yoktu ki varsa da ben onlara hic bakmadım nedense :) sonra da iş güç derdine düştük :)
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
30 cevap 1,286 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 284 göst.
0 oy
13 cevap 377 göst.
0 oy
29 cevap 835 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elgo (580 puan) tarafından soruldu

411,887 soru

12,399,589 cevap

44,366 kullanıcı

Kategoriler

...