0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (855 puan) tarafından
Kızlar kızım 5 yaşına giricek 2 senedir kreşe gidiyordu bu sene anasınıfına başladı maşallah çok sosyal bı çocuk aşırı girişken çekingen değil arkadaşımın çocuğu var o da tam tersi aşırı çekingen o da geçen sene kreşe gönderdi çok ağlamış aldı geri şimdi kızımın olduğu sınıfa verdi kızım onu açar diye ama bu da benim kızımı etkilicek gibi diğer hiç kimseyle oynamiyomus benim kızım da sadece arkadaşımın kızı ile oynuyormuş okula giriyo kızın panduflarini giydiriyo elinden tutuyo sınıfa sokuyo baya ablası gibi ilgileniyo ama bu benim kızımı kötü etkiler diye korkuyorum dün okula gelmedi arkadaşın kızı hasta olmuş beni aradı sende gönderme benim kızım senin kızının gitmesini istemiyomus dedi kusura bakma çalışıyorum ve kızım gitmek istiyo dedim bugün de benim kızım gitmedi onun kızı da gitmemiş kızımı uyarıyorum Ayşe ile oyna ama başka arkadaşlar da edin diye yanında ayrılınca ağlıyo gidemiyorum diyo nasil bir yol izlicem şaşırdım 

11 Cevaplar

+1 oy
(758 puan) tarafından
Kadin kıskanç çocuğunu da öyle yetiştirmiş. 
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından
Hepsini geçtim de benim kızım seninkinin gitmesini istemiyor sen de gönderme nasil bir mantık onu anlamadım yani . Bence yardımcı olsun tabi ama ondan sorumlu hissetmesin çocuk yani pandufunu felan kendi giysin o da öğrensin prenses mi o da yani 
(855 puan) tarafından
Neymiş başka çocuklarla arkadaş olsun istemiyomus kızı ertesi gün benim kızımın okula gittiğini öğrenirse üzülürmus bende alışsa iyi olur hep birbirlerine göre hareket edemezler ben yeri gelir keyfi göndermem ise gitmedigim zaman alışsın dedim
(92 puan) tarafından
Bence bu kadar simartmasinlar sonra çok daha fazla üzülür sizde bu kadar sorumlu hissetmeyin yani iyi demişsiniz
0 oy
(739 puan) tarafından
O ne yaa gönderme benimki gitmesini istemiyor ne :D hadi çocuk bu söyler eder de annesi de mi akıl edemiyor :D
0 oy
(10,497 puan) tarafından
Annede bir garip ne alaka benim kizim senin kızının gitmesini istemiyo.oldu canım tuvalete.giderkende izin alsın mı kızından diceksin. Öğretmen ile konuyu görüş o belki bif yol bulur. Yoksa okul bitene kadar senin kız analık yapacak o kıza 
0 oy
(108 puan) tarafından
Kınamak küçümsemek falan olmasın da böyle anneye böyle kızı olması normal seni arayıp gitmesini istemiyormuş demesi bile gösteriyor herseyi aslında 
0 oy
(39 puan) tarafından
Okul müdürüyle konuşun komşunuza sizi söylemeden başka bir sebepten sınıflarını ayırsın 
0 oy
(20,338 puan) tarafından
Bu iş yaş. Özellikle arkadaşının isteği aşırı saçma. Sacmayi da geçtim. Zihinsel olarak olgunlasamamis . Pek yüz verme derim. 
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Arkadaşının çocuğu alışana kadar senin kizla oynaması normal ve o sınıfta ogretmen var bunu sistematik bir şekilde çözecektir. Ama arkadaşın normal değil onun da sistematik bir şekilde çözülmesi lazım ne kadar bencil biri böyle bir istekle seni arayabiliyor
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Senin kızın psikolojik baskı gibi bir şey hissediyor yani baskıyı sen yapmıyorsun yanlış anlama beni ama kızın sanki böyle anlamış gibi . Aynı yastalar ve abla gibi davranıyor arkadaş gibi değil de . Kıza bir sorumluluk yüklenmiş kızın da bunu uyguluyor gibi . Evet yardim etmesi arkadaşına iyi bir şey ama diğer kıza göre hareket etmesi normal değil istediği gibi hareket edemez okulda hep diğer arkadaşına ayak uydurur onu mutlu etmeye çalışır . Kizinla bu konuyu konussan seni dinler mi bilmiyorum ama bir yolunu bulmak gerekiyor canım . Arkadaşının da düşünceleri hiç normal değil. Arkadaşın kızına baskı yapıyor olabilir mi hiç denk geldin mi . Benim kizi yalnız bırakma hep onunla oyna vs diye 
0 oy
(5,621 puan) tarafından
Borderline bir kişi yetişiyor eyvahhh. Kızınıza bağımlı bir çocuk sizin çocuğunuzun da psikolojisini etkiler. Yapmayın bunu çocuğunuza. Arkadaşınızı ikna edin çocuğunu pedogaga götürsün kendi de bir psikoloğa mutlaka gitsin 
0 oy
(14,909 puan) tarafından
Kadın da değişik ben kızım istemiyor derken utanmadı mı acaba :D 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,335 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
5 cevap 104 göst.
0 oy
25 cevap 1,126 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,269 soru

12,410,477 cevap

44,812 kullanıcı

Kategoriler

...