Bazı yorumlar cidden şaka gibi. Siz anne olarak tabiki endişeleniyorsunuz bu gayet doğal. Benim öğrencilerimde de vardı çocuğu izliyorum yanından geçiyor diğer arkadaşı ona dokunuyor veya oyuncagi alıyor mesela çocuk gelip bana oğretmenim beni dövdü diyor aslında dövmedi sadece rahatsız ediyor. Öğretmen tabiki de uyarıyor. Hepiniz annesiniz ve çocuklarla uğraşmanın zorluğunu biliyorsunuz. 10 20 çocuğu aynı anda kontrol etmek çok zor. Etkinlik yapılıyor diyelim o kadar cocuğa bir şey ogretiyorsun tek tek ilgileniyorsun sen arkani döndüğünde biri diğeriyle uğraşıyor. Örnek vereyim kitap okuyorsun hepsi karşında oturuyor yüzlerine bakıyorsun. çocuk arkadaşını cimcikliyo mesela veya ayağıyla dokunuyor rahatsız ediyor. Bu kargaşanın içinde bir de fotoğraf bekliyorsunuz. Hem çocuklar birbirine zarar vermesin öğretmen dikkat etsin diyorsunuz hem de tüm çocukları tek tek fotoğraf çeksin diyorsunuz. Ben de bir okul öncesi ögretmeniyim ve her gün benim çocuğumun fotoğrafini yollayan bir okula çocuk yollamam. Hangi ara çocukla ilgileniyorsunuz, oğlumun vaktinden çalıyorsunuz derim.