+1 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,027 puan) tarafından
Oglumu cikista aldim bana dedikleri su sekilde 

Ben oyle cok.agladim ki arkadaslarm benj dovdu ogretmene soyledim yine dovduler 

Vurduklari yer aciyor 

Bana enayi dediler enayi ne demek 

Uzuldm ne yapatm 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Öğretmen nasl görmez peki ben bunu anlamadm yaa çocuk dayak yiyor ikinci kez öğretmenin sorumluluğunda deglmi ben olsam öğretmeni şikayet ederim ondan sonra o çocuklarin ailesiyle görüşürüm baktım yinemi aynı çocuğumu alirm ordan karate kursu varsa yakinizda gonderin ona vurana oda vurmayı bilsin 
(3,027 puan) tarafından
Ogretmene msj yazdm aradi oyle sorun yasanmadi dedi bir oyuncak var o olunca birbirlerinin ustune cikiyolar ama.oyle birsey olmadi dedi oyle birsey olsa ben acikca soylerm dun ogrencinin burnunu kanatti biri annesine soyledim dedi enayi.kelomesoni soyledim onu kullanacak ogrencim yok ama.kotu kelime djysam uyaririm dedi
tarafından
Bence çocuğun yalan demez bu kadarını uyduramaz hocaya söyle daha dikkatli olsun o zmn bu çocuklar öğretmen gormedende vurabilirler hiç belli olmaz canm benm canını acitmislar belli alacan böylesini eline evire çevire dovecen yaa valla sinir oldum sen cocugunun vücuduna felan bak yinedee o çocuklarada göz dağı ver korksnlar çocuğuna yanaşmasnlar
(3,027 puan) tarafından
Cocuklari goremiyrm ko kapidam iceri veli girmesi yasak kapida cocuklari birakiyorz vurdiklari yer aciyo diyo ogrtmebe soyledin mi demstmnsoyledm yine vurdular cok.agladm dedi ogrtmen bisi olmaz dedi
Nasil okulsa hic etkinlik fln yaparkene foto cekpte wp da paylasmiyplar kapali kutu cocuk ne halde haberim yok.
tarafından
Öğretmene söyleyin amaa günlük atmalı bizim hoca atıyor içeri girip brakiblrsnz diyor burda bekleyebilirsinizde diyor bizm hoca çok iyi günlük atıyor cocuklarn ne yaptgini etkinliklerini gruptan bide pencereden zaten görünüyor çocuklar baya eğleniyorlar bunları yapmıyorsa söyleyin öyle olrmu ya
(3,027 puan) tarafından
Yapmiyolar kapidan adim atmamiz yasak cocugun pandufunu goturdum yeni oldugu icin yardimci bulamamis erinmis cocuk pandufsuz durmus cikarken ayaginda panduf yok farkettm dedim gostereyim size iceriye veli girmesi yasak biz buluruz dediler zatem wp da da yonetici olarak ogretmen sohbete kapatmis bi kendi.yaziyo
tarafından
Yaa yanlış anlamayın ama bence çocuğunuz alın ordan yada o hocadan alın yaptığı doğru bsey degl pandufunu bulamyrsa annesi olarak siz yapacaksınız stajyer felanda yok belliki hoca epey bı sorumsuz bu şekilde ben göndermem ki zaten kızımi sorumsz bı hocadan dolayi anasinifndan almstim 1 sene yollamadm cnku kizmda gitmek istemiyordu çok sorumszdu
(3,027 puan) tarafından
Haklsmz en guzeli ozel keske durumum olsaydi ozele gonderseydm
(1,853 puan) tarafından
Bazı yorumlar cidden şaka gibi. Siz anne olarak tabiki endişeleniyorsunuz bu gayet doğal. Benim öğrencilerimde de vardı çocuğu izliyorum yanından geçiyor diğer arkadaşı ona dokunuyor veya oyuncagi alıyor mesela çocuk gelip bana oğretmenim beni dövdü diyor aslında dövmedi sadece rahatsız ediyor. Öğretmen tabiki de uyarıyor. Hepiniz annesiniz ve çocuklarla uğraşmanın zorluğunu biliyorsunuz. 10 20 çocuğu aynı anda kontrol etmek çok zor. Etkinlik yapılıyor diyelim o kadar cocuğa bir şey ogretiyorsun tek tek ilgileniyorsun sen arkani döndüğünde biri diğeriyle uğraşıyor. Örnek vereyim kitap okuyorsun hepsi karşında oturuyor yüzlerine bakıyorsun. çocuk arkadaşını cimcikliyo mesela veya ayağıyla dokunuyor rahatsız ediyor.   Bu kargaşanın içinde bir de fotoğraf bekliyorsunuz. Hem çocuklar birbirine zarar vermesin öğretmen dikkat etsin diyorsunuz hem de tüm çocukları tek tek fotoğraf çeksin diyorsunuz.  Ben de bir okul öncesi ögretmeniyim ve her gün benim çocuğumun fotoğrafini yollayan bir okula çocuk yollamam. Hangi ara çocukla ilgileniyorsunuz, oğlumun vaktinden çalıyorsunuz derim.
(3,027 puan) tarafından
Ozelde 2 tane yardimcisi 10 pgremcisi olan ogrtmenler atiyo bende emin olamadim ama gozardo edemem oglm.vurduklari yer agriyo demesi kafamo.karistirdi sadece gozlemlicem ogrtmenin geri donus icin aramasi oldikca hosuma gitti
(1,853 puan) tarafından
Benim bir ögrencimin amcası okula geldi çocuğu dövüp götürdü. Ben amcasının elinden kurtardım çocuğu. Çocuk eve gidip ögretmen beni dövdu demişti :D Okulda kamera olmasa inandıramazsin yani aileyi. Dediğiniz doğru. Okullarda yardımcı personel yok. Devlet temizlik görevlisi sağlayamıyor ki sınıflara yardımcı personel saglasın. 10 öğrenci nerdee 20 ögrenci nerde malesef :(  geçen sene 1 erkek öğrencim vardı bütün veliler şikayet ediyordu. Her yolu denedik olmadı, olmuyor bazen. Seneyi nasıl tamamladık bana sorun. Ama ilgisiz bir öğretmen olsa sizi aramazdı o da elinden geleni yapıyor demek ki
(3,027 puan) tarafından
InsAllah bi daha sorun yasamam cocuklar taktigi cocuga takiyolar.ve zorbaliyolar ogrtnen fsrketmemis de olabilir ins yasammaz yada olursa da ogretmen musaade etmez ben tabi ki belki dogru spylemedi diye cocugum elim kulagimin ustine yatamam burasi Tr ye golgenden bile suphe duyacaksn yeri gelecek
-Reklam-
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Öğretmenle konuş sorun çözülmezse çocukları azarla valla 
(3,027 puan) tarafından
Ogrtmene msj yazdim aradi sasirdim yazdiginizi gorunce pyle bisey olmadi oyuncak paylasominda birbirlerini itiyplar ama gorsem uyariyprm dedo
Enayi demisler dedim o kelimeyi kllanacak pgrencm yok bende bizde de yok oglm enayi ne demek diye soruyor dedim
Dikkatliym uzulmeyin pyle sorun yasamado dedo ama blmiyorm bazen oglm babasi arka odadayken babam dovdu demisligi vardir vurmadigi halde ama okuldan cikar ciknaz cok kotu gecti cok agladm dedi bilemedom ki
(1,472 puan) tarafından
Belki oğlun ilk kez başladığı için böyle bir şey demiş olabilir ama öğretmenin iyi takip etmesi lazım gerekirse müdürle görüşürsün şubesini değiştirirsin
(3,027 puan) tarafından
Biraz daha gozlemleyeym bakalm
(1,472 puan) tarafından
Aynen peşine düş canım akran zorbalığı yaşamaz inşallah
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Bu anaokullarindan çektiğimiz ne benim moralim okul yüzünden bozuk. Bunlar olurken öğretmen neredeydi acaba öğretmenle konuş watsap grubunuz varsa oraya da yazabilirsin 
(3,027 puan) tarafından
Ogretmenin kendi aradi oyle bisi olmado dedi
0 oy
tarafından
Anladığım kadarıyla sanırım sizin oğlunuz okula gitmemek için ufak toz pembe yalan söylüyor gibime geldi ama sen yinede takip et bakalım varmı öyle bir durum 
(3,027 puan) tarafından
Arada olmayan biseyi soyleme huyu var omdam emin olqmadim
0 oy
(2,818 puan) tarafından
O sirada ogretmen nerdeymis
(3,027 puan) tarafından
Bi bilsem 20 c0cuk tek ogrtmen
0 oy
(19,494 puan) tarafından
E kesinlikle.ogretmrnle.konusmalisin. başka yolu yok. Geçen gün oğluma da bir arkadaşı vurmuş. Ben de bir daha kendisine vurmasına izin vermemesini vuracağı zaman elini tutup engellemesini ya da bana vuramazsin diye bagirmasini.soyledim. ve durumu öğretmenine şöyle dedim. O da zaten söylemiş. 
(3,027 puan) tarafından
Olmadi dedi.kadin takip edic3m bakalm.ayni seyi soylerse bu sefer yuzyuze gorusecegm
0 oy
(606 puan) tarafından
Dün bizim okulda da bi çocuğun yüzünde çizikler vardı ailesinin morali çok bozuldu. Çocuk annesini görünce ağlamaya başladı kendini tutmuş içerde. Stajyer diyo ki arada oluyo böyle şeyler açıkçası ben rahatsız oldum 
(3,027 puan) tarafından
Valla takip edicem olmadi dedi
0 oy
(400 puan) tarafından
Bunu mutlaka öğretmen ile gırusnelısın anaokul demek alt yapı demek 1 sınıfta bu çocuk ne yapacak peki kendını savunamaz kı... Ve döven çocuğun annesı her kım ise onunla konusmalısın canm. Çocuğunu alsın karsısına konussun
(3,027 puan) tarafından
Olmado oyle bisey diyo cok agladm dedo cinar ama.bazem olmayan biseyi soyledigi de oluyo
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Öğretmenle konuş tabiki çözmek zorunda sessiz kalma bugün ben konuştum öğretmenimiz bu konuyu çözecek oğlumun yüzünü çizmiş gırtlağını sıkmış bi çocuk 
(3,027 puan) tarafından
Bende konstm oyle bisey olmadi diyo olsa soylrdm falan
(20,453 puan) tarafından
Üstüne düş sen
0 oy
(857 puan) tarafından
Alın oradan çocuğu başka bi yere verin travma kalmasın çocukta ilk okul deneyimi böyle gecmesin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 344 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde YAVUZ AMINE (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ceylan21 (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 305 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seher demir (3,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.

408,404 soru

12,270,091 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...