0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (144 puan) tarafından
2 bebeğim var biri yeni 2 yasini doldurdu digere de 6 aylık olucak. Geçen ayın 20 sinde hasta oldun normalde hep 3 gün önceden hasta olurum dün biraz kanamam oldu ama sonra kesildi simdi normal beyaz akıntim geliyor dün test yaptım tek çizgi çıktı bi de spiral + geri çekilme + prezervatif kullanıyorum ona rağmen hamile kaldıysam ne yaparım bilmiyorum 2 si de sezeryandi daha bebeklerim küçük şuanda istemsizce ağlıyorum çok korkuyorum. Dogumlarim çok zor geçti her ikisi de emmedi alerjileri vardi yani çok zorlandım simdi yine hamielysem mahfolurum. Sizce hamilemiyim ya acil de test yaparlar mı gidip tahlil versem. Başına böyle bir şey gelen oldu mu?

9 Cevaplar

0 oy
(10,185 puan) tarafından
Sprialden kaynaklı kanama düzensizlik olabilir canım 
-Reklam-
0 oy
(17,451 puan) tarafından
Bu üçüne rağmen hamile kaldığını düşünmüyorum doğum sonrası düzensizlik oluyor zaten 6 aylık bebeğin+ spiralin var bence normal 
(144 puan) tarafından
Umarım dediginz gibi olur ya
0 oy
(527 puan) tarafından
Cnm kan ver emin ol ben spiral +geri çekilme hamileyim 
0 oy
(20,339 puan) tarafından
Bi kan versen acilden kuşum
(144 puan) tarafından
Test yaptım sonucumu bakar mısınız bilginiz varsa eğer. Beta hcg
(20,339 puan) tarafından
Bakıyım
0 oy
(124,716 puan) tarafından
bi tahlil yaptir en iyisi
(144 puan) tarafından
Test yaptım sonucumu bakar mısınız bilginiz varsa eğer. Beta hcg
(127 puan) tarafından
At canim ben bakayim
0 oy
(28,938 puan) tarafından

Sprial düzensizlik yapıyor kan ver için rahat etsin

0 oy
(144 puan) tarafından

image

Sonucum burda bekleyemedim diğer bebeğim evdeydim diye hemen geldim gebelik var mi 

(963 puan) tarafından
Yok bu sonuca göre canım ama yükselme ihtimallide olabilir ama korunma şekline göre hiç sanmıyorum
(144 puan) tarafından
Yükselebilir mi yani bi kac gun sonra falan
(963 puan) tarafından
Valla bana göre yok ama burda ne hamilelikler görüyoruz geç döllenme oluyır test yapıyor çıkmıyor 2.ayına girerken çıkıyor diye o yüzden belki yükselir dedim ama hala yeni doğum yapmış sayılırsın canım 1 yıla kadar düzensizlik normal ve spiralde düzensizlik yapmış olabilir
(20,339 puan) tarafından
Yok canım beta düşük
0 oy
(144 puan) tarafından

image

Test yaptım sonucumu baka mısınız 
(127 puan) tarafından
Negatif canım 5 üstü gebelik sayılıyor
(542 puan) tarafından
Hayır hamile değilsin normalde değer çok daha yüksek çıkar rahat olablrsn stres yaptğın için kesilmiştr kanman bence rahat ol gebe değilsin bebişlerne odaklan :) sağlıklı günler
(144 puan) tarafından
Ayy çok şükür ya yeminle rahatladım ama bi kac kisi belli olmaz küçükse tahlilde çıkmaz bi kac gun sonra tekrar yap diyorlar. Acaba oyle bir sey olabilir mi ki
0 oy
(7,629 puan) tarafından
Bunlara rağmen hamile kalman imkansız yani 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 348 göst.
12 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
0 oy
11 cevap 283 göst.
0 oy