0 oy
123 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından

Merhaba kızlarrrr 

Eşimle ile köye gideceğiz eşimin ailesi akrabaları çok zor insanlar önceden hep güler yüzlü olurdum laf soksalar da gülerdim bir şey demezdim hizmet ederdim ama artık bunları yapmak istemiyorum nasıl davranayim sizce ne yapayım ilk gün asagiki mahallede kalacakmisiz kayınvalidem ve kayinpederim yukariki mahallede olacak dedim iyi ozaman yemek yaparım abini de çağırırız yeriz abisi ile gideceğiz bir gün kalacakmış oda asagidkai mahallede evler altlı üstlü neyse dedi teyzem çağırır bizi mesela önceden olsa bulaşık filan ben yikaridm kaldirirdim ama bu insanlara artık hiç bir şey yapmak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum sizce bir şans daha vermeli miyim ? 
Birde kayınvalideme geçen sene temizlik yemek bulaşık hep ben yapmıştım bu sene yapmak da istemiyorum ama ona yine yapacağım sanırım 

2 Cevaplar

0 oy
(4,676 puan) tarafından
Bu bulaşık yardm felan sevmeye göre olmamalı bence gittipimiz yerde elimizden geldıgınxe yapmalıyız. He laf sokarlarsa, ezerlerse cevabını veer mesafenı koru o ayrı. 
(141 puan) tarafından
Ya öyle zaten hep yaptım yapıyordum ama hiç haketmiyorlar kırmaktan uzmekten laf sokamktan başka bir şey bilmezler.
İnsan kendini enayi gibi hissediyor ozaman da
(4,676 puan) tarafından
Tek başına girip d e yapma bırıı yaparken gır yardm et az da olda.Yani yapmadan otutabıkırım dersen o ayrı brnım bebeklerm va kolay kolay yardm edemen ama onlar olmass yiyip içip oturmak tuhaf gelır başkası yaparken.ıkısı ayrı konulsr hıc öyle hıssetme kendını. Ya da ben tokum de bulasıga. Da karsma :D
-Reklam-
0 oy
(16,494 puan) tarafından
Toplamaya vs yardim et götür tezgaha bırak yapmak zorunda değilsin sonuçta 
(141 puan) tarafından
Öyle yapayım ozaman kayınvalidem de yapamam da zaten üst katı bize veriyorlar mutfaklı olan yeri sabah gleiyorlar kahvaltı yapmaya bir dışarı çıkıyor kayınvalidem yemek saati kayınpederi de alıp geliyor emrivaki ya zaten ben normalde de yaparım da geçen sene kendimi yemek progeaminda gibi hissettim yemeklerimi eleştiriyorlar falan bir garip :D

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 670 göst.
0 oy
9 cevap 83 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek12 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.

403,409 soru

12,084,767 cevap