0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba çok ilginç birşey soracam . Kız kardeşim rüyasında bir adam tarafından kovalanirken kolunun üzerine düştüğünü görmüş sabah uyandığında düştüğü yere kına yakıldığını görmüş.benim çok tuhafıma gitti birkaç sene önce benim elimde çıkmıştı araştırdığımda mantar türü olduğunu okumuştum.  öyle biliyordum şuan şüphelendim sizin başınıza böyle birşey geldimi ? 

4 Cevaplar

0 oy
(11,608 puan) tarafından
mantar bu genelde 1 günde geçer 
tarafından
Evet bende öyle biliyordum ama rüyasında darbe aldığı yerde olunca bı şüphelendim ☺️
-Reklam-
0 oy
(259 puan) tarafından
Valla büyük bir ihtimal hurafedir ama ben üç harfliler yapıyor diye biliyorum Kur'an okuyun nazar duası nas felak okuyun Cevşen taşısın üstünde çok konuşmam bu konular hakkında bilgim yok ama dua okunmasından zarar gelmez ama korkar dersen söyleme bile sadece ona namaz kıl Kur'an oku falan de
tarafından
Birde kesin değilmiş ama uykuda ruh bedenden ayrılıyormus geri geldiğinde bazen iz birakabiliyormus ama bilmiyorum tabikide. sürekli sure okuyor zaten her yatmadan önce ve uyanınca
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Aynısı geçen arkdasim yaşamı ayak tirnaginda çıkmış dedi yengmle bı kuzenimde kaç yıl önce olmuş öyle birşey bilmedim
tarafından
Ya bendede oluyordu ben mantar sanıyordum ama rüyasında düştüğü kolun üzerinde tam o noktada nasıl çıktı ona şaşırıyorum
(1,122 puan) tarafından
Arkdasimda diyo sabah kalktım kına şok olmuştu korkmuştu diyor sonra hatırladım yengem ve kuzenimde olmuştu bı ara ama kardesnkide ilginç bilmedim dua falan okusun acba rüyada korktumu düştü ama kına ne alka
tarafından
Ay dimi bende çok araştırdım tuhaf geldi banada kesin bir açıklama yok
(1,122 puan) tarafından
Ayen öyle
0 oy
(563 puan) tarafından
Hurafe deniliyor evet ama bu evrende biz insanlar tek başımıza yasamiyoruz bu bir gerçek. Bizim dışımızda varlıklar da var ve başka başka boyutlar da var. Bazen bu boyutlar arası geçişler de mümkün olabiliyor. Ben o okuduklariniza inanırım açıkçası. 
tarafından
Bende inandım ilk kez böyle birşey duydum gerçekten ve sebebini merak ediyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 2,070 göst.
0 oy
5 cevap 61 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy