0 oy
789 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar mehir olarak neler istediniz merak ettim ben umre istemiştim sohbet olsun 

62 Cevaplar

+4 oy
(937 puan) tarafından

Mehir olarak yalıyı istiyim :D 

(3,866 puan) tarafından
Niye maalesef :)
(937 puan) tarafından
Yalı yok ya kız ondan :p
(3,866 puan) tarafından
Hahahahha deli :)
(1,325 puan) tarafından
Ay bu yoruma çok güldüm Allah'ta seni güldürsün sjjssjsjsjsjsj yalı çapkını Hatice Sultan jsjsjs
(937 puan) tarafından
Cümlemizi inşallah kız :D
-Reklam-
+1 oy
(1,623 puan) tarafından

3016 da evlendim aslında mehir istememiştim takılanlar olsun dedim nikahımızı kıyan hoca olmaz dedi ozman 24 sarsan  30 Gr bilezik olsun demiştim bu sene alcaz inşallah :D

(1,021 puan) tarafından
Tovbe kız sen hangi sene evlendin 3016 hangi yıl
(3,009 puan) tarafından
2016 demek istedi galiba :D
(1,623 puan) tarafından
2016 bacıı klavye maduru olmusum  :D
0 oy
(550 puan) tarafından
5 tane 30 gr burma istedim ama bir gün bile takmadım. Helal etmiyorum vermezlerse
(5,549 puan) tarafından
umre  iatemedeim gt gel yapinca kendime ceki duzen vermem lazim cunku bence . benim 1001 gram altin.
(550 puan) tarafından
Eşim sürekli söylüyor ama onların umrunda değil maalesef. Digerlerin altınlarına bile dokunmadilar
(8,640 puan) tarafından
Tamam da mehiri es ödüyor ailesi deglki
(550 puan) tarafından
Onlar aldı elimden eşim almadı ki
(5,549 puan) tarafından
kiz elaleme nasi malinizi mulkunuzi kaptiriysuniz hic anlamiyorum. atiyorum kaynana gelip cekmeceden alip bu altinlar bizim biz harcicaz mi dio. yada bunu bana verceksin. el koyduk . falan. kendin kendi elinle alip altini alin size emanet veriyorum borc veriyorum dersin verirsin onlar da harcar. harcarsa dersin birc verimistim geri verin . vermezlerze zaten bunun adi çalmak. senin malini satip yemisler demekki olur. ki geri alabilen cik az. kmkansiz gbi hisey verdigini geri alabilen gelin. kocan alir veirr anne alin bunu harcayin der o ayri bise ama. millet nasi elinden evinden bisey alabilir senin
0 oy
(8 puan) tarafından
Valla saçma sanırım ama bizim nikahımızı kıyan hoca eşime sormştu mehir olarak ne veriyorsun diye 
(557 puan) tarafından
Ata Erkil hoca :D
(8 puan) tarafından
Eşimin tanıdığıydı torpil yaptı sanırım :))
(8,640 puan) tarafından
Sanırım bizimkide torpilliydi adam 25 gram dedi dedim ne 25 gramı 150 gram :D 60 yazmış sanırım kağıda sonradan gördüm
(557 puan) tarafından
Tövbe kız o ne pazarlık yapmış seninle :D
0 oy
tarafından
5 tana tüm ben birşey istemiyorum dedim olmaz dediler görümcemle kocası da vardı görümcem 50 bin lira olsun dedi enişte 1 sene sonra 50 bin liranın değeri olmaz 5 tane tüm olsun dedi tamam dedik 10 aylık evliyiz almadı daha eşim ben istemiyorum da zaten adet yerini bulsun diye yaptık 
(847 puan) tarafından
Adet diye birşey yok dinen bu hakkın alırsın almazsın senin fikrindir düşüncedir
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Bana altı burma taktilar hoca biri mehir olsun mu dedi olsun dedim ben de. Kuzenlerimden 50 100 gram altin mehir isteyen var da bekleki alsinlar yani :)))) benimki bilegimde en azindan
0 oy
(652 puan) tarafından
Eşimin ailesinin maddi durumu çok iyi olmadığı için düğünü eşim yaptı tek başına  3 tane bilezik aldı ondan mehir olarak onları kabul ettim
tarafından
Ne güzel canım düşünceli olman maşallah
(652 puan) tarafından
Elhamdülillah canım ❤️
0 oy
(392 puan) tarafından
Düğünde takılan altınları mehir etmiştik
0 oy
(1,904 puan) tarafından

1 kg altın istedim vermedi zalımın oğlu:D

tarafından
Hahahah eşine bol başarılaaaar
0 oy
(110 puan) tarafından
100 gr altin 
0 oy
(807 puan) tarafından
Hiç birsey istsmedim. İmam nikahı kıyılmadan babam beni uyarmıştı birsey isteme hoca karar versin mehrine diye. Keşke de dinlemeseydim. Ben siz bilirsiniz deyince hoca da 7 bin lira para kesmişti.. 4 sene önce iyi paraydı da eşim vermedi hala 
(847 puan) tarafından
4 yıl önce evlendiyseniz benimle beraber evlenmiş sizniz  7 bin paramiydi hocada amma kayirmis adami hocaya değil siz demelisiniz şu kadar nehire anlasdik diye soruyor zaten anlasdiniz mı diye eşimde imam babamda imam muftlukde kıyıldı nikahim
(807 puan) tarafından
İşte benim babam sen karışma hoca ne derse tamam de demişti ben de saf gibi öyle yaptım. Sonra pişman oldum yani orası ayrı. Hoca da köyün imamiydi eşimin köyünde kıyıldı nikahımız
0 oy
tarafından

Aslında minicoper isteyecektim  

:D 3 bilezik istedim

0 oy
(4,349 puan) tarafından
Ben birşey istemedim  kayinpederim  ev verdi 
tarafından
Senin adına mı ev canım merak ettim
(4,349 puan) tarafından
yok  cnm eşimin adına ama eşim dedi senin adına geçirecem
0 oy
(2,120 puan) tarafından
Abim istedi 6adana getirdiler ama iki tanesini aldılar 4kalmis inşallah onlarda gitmez bnm salakligimdan 
0 oy
(847 puan) tarafından
4 yıl önceye gidersem 100 gram altın eşime verdim borç almisdi kuyumcudan şimdi geri ödüyor yarısi bende iki bilezik borcu kaldı birinde pazzartesi alcakdunyanin binbir türlü hali var hakkımı istedim ödüyor oda
0 oy
(2,256 puan) tarafından
150 gram altını mehir olarak verdi eşim. Evlenirken de 70 gram bilezik, ve tuğralı kolye taktılar. Sonrasında da eşim arabasını üstüme yaptı mehir niyetine
0 oy
(16,260 puan) tarafından
Düğün altınlarım demiştim 85 gram bilezik bir altın kolye bir çeyrekli bileklik idi ( hepsini benim almam dışında sorun yok ) 
0 oy
tarafından
Bütün altınlarımı 

500 küsür gram oluyor sanırım
0 oy
(15,197 puan) tarafından
Bende hacca götür dedim. Imam hac fazla olur umre olsun dedi. Kabul etmedim ama ortada hacda yok umrede. 
(550 puan) tarafından
İmama bak be. Tövbe ya
0 oy
(863 puan) tarafından

Yorumları okurken canım çok sıkıldı :'( çok ucuza gitmişim çok :'( alınan bilezikler dışında biçilen mehire kavuşabilen var mı bari :)

(309 puan) tarafından
Alınan bileziklere kavuştuk mu ki nehire de kavusalim :D evlendigim gibi kuş olup uçtular :D
tarafından
Ne istedin canım sen mehir
(863 puan) tarafından
8 gram dendi benim
tarafından
Ucuza gitmişsin eşin şanslı neyse mutlu olunda en önemlisi o
(863 puan) tarafından
Ortada dönen sayılardan ziyade alınanlar önemli bence:) ama en önemlisi evdeki huzur ya. Evde huzur varsa geçim sıkıntısı yoksa altın mesele değil

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 297 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Yaprak.k (12,957 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 609 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 318 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ht (2,104 puan) tarafından soruldu
+1 oy
80 cevap 3,390 göst.