0 oy
1,064 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar mehir olarak neler istediniz merak ettim ben umre istemiştim sohbet olsun 

62 Cevaplar

0 oy
(9,916 puan) tarafından
4 tane 25 grmlik bilezik 28 grmlik gerdanlık 15 grmlik küpe ve nişan yüzüğü. Oda zehir zıkkım olsun vermezlerse helal etmiyorum 
(9,916 puan) tarafından
Eşim almadı ki kardeşi aldi
tarafından
Nasıl yani bacım anlamadım ki ben
(9,916 puan) tarafından
Yani mehir olan altınlarımi kaynima borç verdim geri vermiyo
tarafından
Haaa o zaman sonuna kadar haklısın hala neden vermedi ya hayret bir şey almış altınlarını inşallah verir altında arttı
(9,916 puan) tarafından
Sürekli erteliyo şimdide yılbaşında diyo 9 yıl önce vermistim
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Umre derken canim
tarafından
Yani umreye götürecek eşim mehir olarak hoca bana nikah kıyılırken hac ile değiştirelim mi demişti yok ağır gelir eşime demiştim bir de düğünde takılan altınlar da benim di onunla da araba aldım
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Aman istesek ne oluyor ilk eşimde takilarimi istedim 

Bosanirken bir sürü kavga dövüş oldu 

Evlenirken kaba kaba atıyorlar bosanirken sıkıntı 

Bu eşimde de takilarimi istedim ama sorsan eşim benim der 
tarafından
Dini açıdan düşünmüyorlar işte
(3,245 puan) tarafından
Evlenirken yalakalik yapmayı iyi biliyorlar ama
0 oy
(211 puan) tarafından

7 bilezik adana burması

1 set

1 künye ve yüzük..

Şimdi parmağımda bir yüzük bile yok :D

0 oy
(78 puan) tarafından
2.5 yıl önce 200 gr altın istedim 1.5 mt 22 ayar zincir 6 adet 25 gr bilezik imam başka şeylerde işte dedı 3 defa sordu yok dedim çünkü eşim herşeyi kendi imkanıyla yapıyor ev yaptırmak için gönul rızamla altınlarımı verdım borç olarak eşimde söz verdi 2024 haziran dan sonra yapacam diye ama borçlar bıraz uzadı dıye kendı dedi zamanında yapmaya başlamadım dıye extra bır de araba alacam senın altında olsun dedi bu ay bütün borçlarımız bitti çok şükür şimdi hem işimi kurmama yardım ettı inşallah bır ıkı aya araba alacak sonrada altınlarımı tekrar yapacak 
tarafından
Ne güzel canım eşini düşünmüşsün maşallah
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Bende 70 gram mehir istemiştim.
0 oy
(13,559 puan) tarafından
İstemedik ne takarsaniz dedik ama bizim buralarda genelde 200 gr takılır 
tarafından
Oluyor mu öyle ya ne takarsanız diye sonuçta mehir senin sen karar veriyorsun diye biliyordum
(13,559 puan) tarafından
Evet ama bizim burda 200 gr takıyorlar zaten genelde adetleri farklı veya her şeyi erkek kendi yapıyor olsaydı tabiki konuşulurken. Bizde eşyalar ve altın her şey ailelere aittir o yüzden siz ne takarsaniz dedik
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Yanlış hatırlamıyorsam 40 gram altın dedik ama ben eşime helal ettim ve istemiyorum dedim 

tarafından
Ne güzel maşallah
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Ben altınların yarısı diye düşündüm ama nikah kıyan hoca bütün altınlar kadinindir mehri onu yapıyorum dedi hahaha
tarafından
Hahah bir numaralı hoca
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Abimin arkadaşı da dini nikahta vardı. Ben bir şey istemiyorum dedim. Çocuk ordan dedi 200 Gr diye. Ben de altın ne gram ne bilmiyodum olsun dedim. Eşim de kabul etti. Şimdi doğum iznine ayrıldım. İşe geri döndugumde yapar verir altını. Boşanma olursa isterim ama olmazsa helal ederim gider :D
tarafından
Aynen birlikte mutlu olun da her şey olur canım
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Ben istemediğimi söylesem de hoca birbirinizi yormayan bir rakam söyleyin bu islamın kadını koruma hakkı dedi bende eşime bıraktım yapabileceğin bişey söyle çok uçma ev ve arabada alacaz dedim o da 40 gram mehir dedi evimizi ve arabamızı aldık 10 gram da bilezik aldık 10 aya borcumuz bitiyor nasip olursa yapacam kalanını dedi
tarafından
Hadi bakalım hayırlısı canım güzel günlerde kullan
0 oy
(3,393 puan) tarafından
5 yıl önce 170gr altın 
0 oy
(143 puan) tarafından
Aslında bişiy istemicektim ama hoca olmaz dedi bişi söylemen lazım dedi 2 bilezik istedim 30 gr 
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Koluma takılan bilezikleri istemiştim 50 gr :D bayağı ucuza gittim kızz o bile yok gerçi ama lafını yapmadım hiç alacak durumu olsa yüzde yüz alır biliyorum bu ekonomide zorla geçiniyoruz altını bırak :D
tarafından
Doğru diyorsun Allah herkesin yardımcısı olsun
0 oy
(3,030 puan) tarafından
160 gram bilezik 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum. Özel olarak şu olsun demedim adet yerini bulsun diye en düşüğü neyse nasıl olması gerekiyorsa onu söylemiştim. Eşim hatırlıyor ama ben hiç hatırlamıyorum. Kağıtta yazıyordu kağıdı da nereye koydum hiç bilmiyorum. 
tarafından
Helal edersin o zaman canım o vebali çekmez eşinde
(2,733 puan) tarafından
Eşim biliyor. Zaten istersen boşandıktan sonra istersen evliyken alınan bir şey olduğu için Allah göstermesin boşanırsak diye sözleştik. Sonuç olarak kimse boşanmak için evlenmiyor ama hayatın ne getireceği hiç belli olmaz. Bu konuda da eşimin mağdur edeceğini de sanmıyorum.
0 oy
(1,654 puan) tarafından
22 ayar 20 g bilezik dedik biz bana kalsa istemezdim bile ama mecbur. ::))
0 oy
(4,981 puan) tarafından

Len benim eşimin arkadaşıydı imam kandırdılar beni asgarisi 10 gram altın mıymış neymiş tam bilmiyorum asgari ücrete bağladılar beni =D:D:D Şuan 20 bin civarı ediyor galiba 

tarafından
Hahah damada torpil geçilmiş
0 oy
(841 puan) tarafından
Biz birşey istemedik babamin tek isteği eşimin bana iyi olmasıydı kendileri de 6 adet 40 gram burma bilezik taktı düğünde hediye geldi 40 gram 10 taneyi buldu 
0 oy
(571 puan) tarafından
10 tane cumhuriyet altını daha alınmadı 12 yıl olacak ama eşim diyor alacağım 
tarafından
Alır inşallah güzel günlerde canım
(571 puan) tarafından
İnş öyle huzur geçim olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 350 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde -anne- (13,559 puan) tarafından soruldu
0 oy