0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (1,023 puan) tarafından

image

doktor verdi bugün hem iştahını açar hem boy uzatır dedi daha önce hiç icirmedim tereddutte kaldım acaba içeriği iyi mi siz kullandınız mı nasıl faydalı oluyor mu

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tamamda doktor vermiş yani bunu  neyin tereddütu bu doktordan daha iyi kim bileblir bazen saçmalıyorsunuz 
(1,023 puan) tarafından
Hayır canım işe yarıyor mu yaramıyor mu diye
-Reklam-
0 oy
(13,372 puan) tarafından
protein üretimine destek verirmiş. bu açıdan boy uzatıyor sanırım 
(1,023 puan) tarafından
Siz kullandınız mı canım
(13,372 puan) tarafından
yok canım
0 oy
(546 puan) tarafından
Bizde de iştahszlık var ya bilen çıkar inş 
tarafından
Çinko kullandınız mı. Bizde hastalık sonrası iştahı kesildi haftalarca bişiy yememişti dr çinko yazdı iştahını açar dedi dr unuza bi danışın belki verir bende çok sıkıntı yaşadım o yemeyince ben zayıfladım resmen o yüzden yazmak istedim
(546 puan) tarafından
Peki çinko işe yaradı mı bir sonuç aldınz mı
tarafından
Asla ağız açmıyodu hastalık dönemi biberonu bırakınca mecbur mama yemek fln hep verdim bi süre sonra açtı ağzını hiç açmıyodu ya mecbur kaldı yada onun etkisi bilmiyorum şuan çok çok şükür ağzını açıyo iştahlı diyebilirim
0 oy
(73 puan) tarafından
Kaç yasındaki çocuk

Büyüme her çocukta farklı ilerler yani bnm oğlum t yasında ama 9 on yaş giyiniyor kızımda 2 yaş olacak ama hala 1 yaş giyiyor

Spor ile boy uzar kanıtlanmıs bi şey voleybol en basıtı cünkü sürekli zıplıyorsun uzanıyorsun 
(73 puan) tarafından
Kemik gelişimi için d vitamini herkese lazım onu da diyim bizlerin bile kullanması lazım her gün
0 oy
(1,706 puan) tarafından
İçinde L-arginin aminoasidi bulunan takviyeler boy uzatıyor, daha doğrusu büyüme hormonu salgılanmasını arttırıyor ama bu tek başına kesinlikle herkeste işe yarar diyemeyiz bununla beraber peynir altı suyu yoğurt altı suyu da icirmeye çalışın barfiks, zıplama gibi egzersizler de yaptırın zaten percentilin ciddi anlamda altındaysa boyu doktor bunun için başka tedaviler uygular. Ben de argivit focus kullanmıştım işe yaradığını düşünüyorum. Onda da l-arginin bulunuyor

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 51 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
9 cevap 230 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,169 puan) tarafından soruldu

410,739 soru

12,358,807 cevap

41,305 kullanıcı

Kategoriler

...