0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,667 puan) tarafından
Kızlar selam psikolojik sorunlar için aşırı derecede iç sıkıntım var Dr um prozac önerdi ama bilemiyorum nasıl bir ilaç olduğunu kullanan etkilerini bilen var mı acaba iyi olmaya o kadar ihtiyacım var  ki iç sıkıntıları beni mahvediyor günümü hatta günlerimi alt üst ediyor prozac sanırım reçetesiz de alınabilen bir ilaçmis kullanan varsa nasıl bişey olduğunu anlatabilir misiniz lütfen şimdiden çok teşekkür ederim ❤️

2 Cevaplar

0 oy
(5,623 puan) tarafından
İyi gelir en sevdiğim ilaçlardan biridir. 
(1,667 puan) tarafından
Yaa çok sevindim inşallah bana da iyi gelir ya . Ben eşimden gizli terapi alıyorum online şekilde psikolog ilaç yazamadığı için bunu söyledi ama araştır dedi bu ilaçlar bir kullan bırak şeklinde olmaz dedi Google a baktım ama aklım almadı size danışmak istedim. Eczacı bana nasıl ne kadar kullanmam gerektiğini anlatır dimi
(5,623 puan) tarafından
Canım hem hemşireyim hemde psikoloji mezunuyum ve psikyatri yüksek lisans yaptım. Bana güven. Masum ilaçlardan sayılır. Kullan inşallah faydası olur
(1,667 puan) tarafından
Ay Allah senden razı olsun canım kardeşim içime su serptin. Peki benim üç yaşında bir oğlum var öyle söylendiği gibi aşırı uyku hali yapar mı
(1,667 puan) tarafından
Yaani bu ilaç için değilde normalde psikolojik ilaçlar için söylenir bu da onlar gibi yapar mı demek istedim
(5,623 puan) tarafından
Yok yapmaz aksine sabah için deriz hastalara ama şu var her ilaç her insanda aynı etkiyi göstermez. Sende uyku yapar mı yapar öyle saatlerce uyuşukluk yapmaz
(1,667 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ne kadar kullanılması gerektiğini nerden bilicem ben peki
(467 puan) tarafından
Kız anaag psıkolog buldum bende soru sormak  istiyorum asırı takıntılı birine döndüm kafamda hep kuruyorum  mesela ruh halim çok degısık 2 saat önce konuşup mesajlasdgm bırıne bı anda zamanında bana yaptıkları aklıma gelır ve gıcık kapar konuşmam  gecmıse çok baglıyım gecmışımde ıyı kötü ne varsa unutamıyorum  takıyorum kafama hep o bunu desı bunu yaptı
(5,623 puan) tarafından
Neyla mezunum daha hiç yapmadım :p düşünce ilk geldiği an yönlendirme yap. Yönlendir veya dönüştür. Kötü düşünce geldiği an hemen an ben ne yemek yapacaktımde kendine çünkü devamı gelecek biliyorsun devamı gelince canın sıkılıp strese gireceksin bu da hem beyini hem vücudu stres hormonuna boğmaktır. O an balkona çık yürüyüş yap sonra beyin bunu kabullenecek. Kendini zorla, teslim olma geçmişe en çok gece yatağa girince dalar.  O an bu geçti gitti. Benim gibi o insanın hataları oldu. Sonunda bu hatadan ders aldı. Olumlu düşüncelere kay hemen seni mutlu edecek hayaller kur. Uykuya geçişi hızlandırır. Ya bu konuyu üstün körü bir şekilde yazdım ama daha sıkıntılıysan yardım alabilirsin :)
(5,623 puan) tarafından
Abc en az 6 ay canım sonra dozu azaltarak bırak aniden asla bırakma seni tepe taklak yapar.
(1,667 puan) tarafından
Canımsın Allah razı olsun Allah'ın izniyle yarın alicam çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız yemin ediyorum kalpten söylüyorum bunu siz iyiki varsınız yaa ❤️♥️
(5,623 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
(88 puan) tarafından
Cnm mrb ilacı kullanmaya devam ediyormusun
(1,667 puan) tarafından
Hayır canım kullanmadım onu psikiyatra göründüm başka bir ilaç verdi efexor diye onu kullanıyorum.
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından

Namıdiğer mutluluk hapı canım :) kullandığım dönem hayatimin en güzel zamanlarıydı zararı olmaz faydası olur ama doktor kontrolünde tabi. Ayrıca prozak da kırmızı listede antidepresanlar reçetesiz verilmez yoksa ülkede herkes uçardı :silly:

(1,667 puan) tarafından
Ayy şuan içimi öyle rahatlattıniz ki Allah sizden razı olsun başlıcam Allah'ın izniyle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
+1 oy
8 cevap 115 göst.
7 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (870 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
3 cevap 82 göst.

412,302 soru

12,411,532 cevap