0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
38.haftadayım psikolojim bozuldu iyice. Ya suyum şurda gelirse ya burda gelirse... İlki ayaktayken geldi normal idrar gibi yavaş yavaş aktı gitti bacaklarımdan. Onu anladım ama şimdi ya duşta gelirse mesela nasıl anlarım ki??

Ya da ne bileyim yatıyorum mesela o hissiyat oluyor bakıyorum ıslaklık falan yok. Yatarken gelse nasıl gelir hele de uyurken gelse anlar mıyım bilmiyorum. Hisseder miyim bilmiyorum. Kafayı yicem en son 

7 Cevaplar

0 oy
(7,639 puan) tarafından
Yani ne dıyım 2 doğumun olucak  anlarsın   herhalde   
(71 puan) tarafından
Farkli oluyor ilki normal dogum ama  ikincide ilk defa basıma geldi ;)
-Reklam-
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Sisinti şeklinde geldi bende 2. Hamilelik ben anlamamistim anneme söyledim annem dedi su olabilir hemen doktora gittim zaten ertesi günü yatisim yapıldi ilk hamilelikte de 38.haftadaydim eşimle birliktelikten snra baktım bacaklarımdan aşağı su geldi...kontrolüm vardı acil sezeryana alindim
0 oy
(2,245 puan) tarafından
Benim suyum duşta iken gelmişti ayırt ediyorsun merak etme bişey akıp gidiyor bacağından duş sırasında bile hissediyorsun bunu ben hissettim o gece sabaha karşı da sancım başladı ama bu ikinci de nasıl olur bende bilmiyorum nasıl doğururum tekrar diye düşünmekten uyku uyuyamıyorum bazen 
0 oy
(9,527 puan) tarafından
Ben ilk gebelikte sabah uyandim pijamam baya ıslak altıma yapmış gibiydim hemen özele gittim. Doktor bana herşey normal ama bir daha olsa acile git dedi ve 2 defa daha oldu gitmedim cahiligim bebegim susuz kaldı ve aşırı aşırı zor bir doğum yaptım.yani demem o ki anlarsın elbisen altına yapmış gibi islanacak ztn
0 oy
(13,504 puan) tarafından
2 gebelikte de gelmedi benden 39 haftada doğdu ikisi de ama şu gelse anlarsın bence 
0 oy
(18,892 puan) tarafından
Benim hiç suyum öyle gelmedi. İlk doğumda sızıntı şeklinde olmuş. Hepsi bitmiş hiç haberim yok. Azar azar gelmiş. Ben de ter ve idrarla karistirmisim.  2. De doğumda doktor patlattı. Ne desem yalan olur 
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Açık solemek gerekirse ilk bebem 12 aylık ikincisi 2 aylık su öyle adet gibi birşey deil bacım bir kova suyu balaonun icine bosaltirsinya o gucde ve için bosaliyormuscasina.ben yatarken suyum bı boşaldı bildin çeşme gibi bebeğim korkmasın diye park beşiğini sökdüm mama çantasını hazrladm mama suyunu koydum ilaçlarını oyuncaklarını koydum ambulans gelene kadar ama bildin gibi deil evin içinde su boşalıyor bı tankerden dokulurcesine sırf bebem korkmasn urkemesin diye halıları bı görsen çimene ıslak basarsnda ayan islanirya o vaziyette.ambulansci geldi gidiyoruz diyo ben hala diyomki bebeğimle eşim arabamiza binince gideriz acele edme çocuk korkacak.isde o kadar tazikde çevik su geliyor hisedmemen mümkün değil rabbim ferahlikla dogurtsun.anlaticaklarim bu kadar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
0 oy
7 cevap 549 göst.
9 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu