+1 oy
235 göst.
Aile kategorisinde (66 puan) tarafından
Eşim gecelere kadar çalıştığı için evde hep yalnızım annem de onlara sık sık gitmemi istemiyor kendisi de gelmez çevre var ama kuru kalabalık eşimi arasam sohbet etsem etmez isim var der geldiğinde de uyuruz bekarlık evlilikten daha iyidi ya evliliğin güzel yanı çocuk onun dışında bana bir güzellik kattığı yok :(

7 Cevaplar

0 oy
(3,630 puan) tarafından
Aç film izle kafan dağılır ben öyle yapıyom ☺️
(8,245 puan) tarafından
Ben izledim çok sürükleyiciydi zaten kısa bir film. O kızın çantayı tut dediği kısma kadar kızın yaşadığını sanıyordum  . Değişikti
(1,463 puan) tarafından
Beni en çok o etkiledi  :D
tarafından
Fall mükemmel
Onun dısında oneri isterseniz nowhere (uygunsuz sahne yok duygusalsanız cok aglarsiniz )
(172 puan) tarafından
Tmm teşekkür ederim
(768 puan) tarafından
Ayy en son cesede ayakkabıyı sokuyor filan efsaneydi.
-Reklam-
0 oy
(661 puan) tarafından
Hayat bu bekarken aile  ndeydin ondan yalnız olduguna sukretmelisin eşinin aielsi zırt pırt kapina gelse gelinlik yapmanı beklese asagilasa yalnızlığın kıymetini anlardin
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Rutin oluştur.  Hafta içi güzel şeyler var tvde . Haftasonu eski diziler var onlari izle
0 oy
(460 puan) tarafından
Bende aynıyım daha doğrusu sabah gider 7 de gelir ama yorgun olur maç izler iki kelam ederiz sonra ya kahveye gider yada maç izler zaten tüm gün yalnızım

Ya evde temizlik yaparım dizi izlerim kitap okurum kuran okurum diyete başladım spor da yapacam böyle geçiyor işte vakit aslında internette numaralı tablolar var yapıyosun kendini boyuyorsun onu ıstiyorum ama oğluma güvenmiyorum
0 oy
tarafından
Kurslar oluyor onlara katıl
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Bencede öyle benim eşimde asla sohbet etmez varsa yoksa ailesi bende bundan biktim 

Boşanmak istiyorum kabul etmiyor 

Boşanip orusbulukmu yapacaksin diyor 

Diri diri mezara gömerim seni diyor 

Valla suanki aklım olsa asla ama asla evlenmezdim
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Annen niye istemiyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
+1 oy
6 cevap 149 göst.