0 oy
66 göst.
önce Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından

Kızlar kendimle nasıl baş edebilirim kendimi çok belli ediyorum psikolojim okadar bozukki hareket etmeye korkuyorum çok derinmi düşünüyorum birsey yapsam mesela kendimi hemen belli ediyorum ayrı eve çıkmam lazım korkuyorum insanlar beni ne olarak görecek diye kendimi kimsesiz yapa yalnız hissediyorum 

3 Cevaplar

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Valla canım sen tek degilsin öyle mesela bende öyleyim korkuyorum her an dusecem bayılacam gibi acocuklarimi taşımaktan korkuyorum interne araştırıyorum doğum sonrası lohusa dönemi psikoloji dönemi diyor sanırım bende o dönemden geçiyorum Allah'ın belası kaynanam bugün kalbimi kırdı aglatti beni bu halimle uyuyamıyorum sinirden sıkıntıdan  

önce (353 puan) tarafından

Cnm benimki çok kötü ya benim aklımdan birsey getirsem hemen hissediyorlar evde bildiğin deli gibi oldum deli bile benden iyidir ne oluyor diyorum bana ya 

önce (51 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun inan bende öyleyim basimi yastığa koyuyorum gözümü kapatıyorum diyorum aklım gidecek delirecem hemen açıyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (176 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Bir uzmandan destek alin

0 oy
önce (18,339 puan) tarafından

Şu kendimi çok belli ediyorum cümlesine çok takılıyorum neyin var nasıl belli ediyorsun insanlardan somut tepki mı aliyorsun yoksa senin kuruntularından mı ibaret her şey 

Bu dediğimi yanlış anlama ama senin ciddi psikolojik tedavi görmen lazım 

Biriyle bakisirken mesela konuşurken direk kafamda kuruyorum karşımda kişi bunu hemen hissediyor mesela Bi hatammi var o an o geçiyor aklımdan acaba karşımdaki anlayacakmi diye istemeden kuruyorum hemen hissediliyor anlaşılıyor kendime engel olamıyorum ya 

Bence bu hissedilmesi durumu da tamamen senin kafanın kurgusu

Nasil yani benmi öyle düşünüyorum yani nasıl olur ama ona göre tepki veriyorlar bana mesela birseymi alacağız ben 150 diye düşünürken yanımdaki hemen 150 olurmu diyor bunu nasıl anlıyorlar bu canımı sıkıyor mesela kuzenim karşımda daha önce arkadaşlık ettiğim akrabam onunla bir yerde anımız vardı tamda oradaydık yakindik yani oraya kuzenim hemen adını söyledi anladı bende benim düşündüğümü nasıl anlıyorlar diyorum evde mesela çok huzursuzum neyden kaynaklı bunların beni anlaması onu çözemedim bide kuruntu aşırı var bende

Psikolog psikiyatrist hangisinin uzmanlık alanıysa o ne diyor önemli olan o kendi kendini tedavi edemeyeceğine göre uzmana neden gitmiyorsun ? 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
21 Eylül 2024 Moda kategorisinde Gizem_clk21eker (1,097 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 230 göst.
+1 oy
5 cevap 142 göst.
13 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Fattma (61 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,686 cevap

41,165 kullanıcı

Kategoriler

...