0 oy
1,219 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından
Kızlar eşim oğlumuzun adını Ömer koymak istiyor büyük ihtimalle iki isim koyacağız Ömer Alp 

Ama Ömer hiç içime sinmedi geleneksel ve eski olması yüzünden siz ne düşünüyorsunuz 

34 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Eskide olsa herzaman kulağa hoş gelen çok sevdiğim isimdir birçok yeni isimlerden daha güzel bence  bu arada benim kardesimin ismide ömer 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzenim koydu omer alp tam bi firlama neler yapti bi anlatsam catlarsin gulmekten 
0 oy
(5,673 puan) tarafından
Eskiden babada öyle geliyordu ta eşim oğlumuza Ömer ismi koyana kadar hayat güzel ve eşim hz Ömer gibi adaletli olsun demişti inşallah öyle olur
0 oy
(883 puan) tarafından
Ben hamileyken cinsiyeti belli olmadan erkek olursa aslan koyacağımızı kesinleştirmiştik daha sonra rüyamda ömer ismini seslendiler bana bende eşime anlattım ömer aslan koyduk ismini çok yakıştı oğluma ben geleneksel isim severim o sebeble hoşuma gidyor 
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Çok güzel bir isim ömer efendi ve oturaklı bir isim 
0 oy
(586 puan) tarafından
Ömer Alp çok alakasız ..

Ömer Faruk 

Ömer Asaf 

Çok güzel olur 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Benim oğlum  ömer aras     Hz Ömer  den feyız alarak koyduk  adaletli vicdanlı  hak sahibi olsun diyerek koyduk
0 oy
(5,444 puan) tarafından
Ayy ömer tabiki çok güzel isim geleneksel isimleride görüyoruz ☺Hz ömer gibi adeletli çocuğun olur İNŞA'ALLAH
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bende oğlum olsa koymak istediğim bir isim ömer ismi hareketli olur yaşam doludur yanına sakinleştirecek bir isim iyi olur eski isimlerde var ne varsa 
0 oy
(18,045 puan) tarafından
Oğlumun ismi Ömer eskimeyen bir isim canım pişman olmazsin
0 oy
(762 puan) tarafından
Ya Ömer ❤️.             
0 oy
(4,272 puan) tarafından
Ömer bence de güzel bir isim oturakli kulağa hoş gelen bi isim
0 oy
(587 puan) tarafından
Çevremde iki Ömer Asaf var ikisi de çok yaramaz hakkınızda hayırlısı olsun 
0 oy
(142 puan) tarafından
Oğlum olsa Ömer koyacaktım çok guzell

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 421 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 955 göst.
0 oy
2 cevap 400 göst.
31 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sefillerrrr (1,015 puan) tarafından soruldu

409,907 soru

12,324,029 cevap

39,056 kullanıcı

Kategoriler

...