+1 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (1,435 puan) tarafından
Bugün öyle bir olay yaşadım ki Allah'tan eşim evdeydi yoksa nolurdu bilmiyorum.Oglen vakti biri kapıya sanki alacakli gibi vurdu iki sefer neyse bende eşime söyledim heralde komşu falandır sen bak dedim neyse eşimde mercekten kim o dedi?Kadın sesiyle ve kısık bi sesle komşu komşu dedi.Esimde ışık yanıyor mercekte görün dedi baktım hemen toz oldu ışık söndü eşim dilencidir dedi ama böyle aşırı huzursuz oldum bide oturdugumuz yer site sonra düşününce aklıma neden karşı komşumuza ya da hemen yan dairenin kapısını çalmadıda bizim kapiyi çaldı diye düşündüm şuan uyuyamıyorum esimde nöbete gidip geliyor ya eve biri girerse korkusu var üzerimde napicam bilmiyorum da.

6 Cevaplar

0 oy
(3,082 puan) tarafından
Kamera falan yok mu sitede baksaydiniz eşiniz nöbete de gidiyormuş korkarsnz şimdi kamera var az nebze rahatladn
(1,435 puan) tarafından
Kameralar var ama sitenin yöneticisi sapik olgudundan nasıl iletişime gecegimi bilmiyorum muhatap olmak istemiyorum hal ve hareketleri hoşuma gitmiyor eşime söylesem o da adamı sevmiyor konuşmuyoruzda konussak adam yılışık biri
-Reklam-
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Komşularına sor yarın böyle bir olay yaşadığını anlat sizde yaşadınızmı de. Benimde eşim şimdi gitti işe bende az buraya gireyim dedim şimdi ben bile korktum :))  
(1,435 puan) tarafından
Evet sabah olsun sorucam birkaç komsuya grupta var yazarım benimde eşim nöbette geldiğinde de hep artık kimse vuran aynı kapıya öyle vuruyor resmen planlı gibi hissettim ses çok çıkarmayıp merak duygusu uyandırıp açacağımizi bekledi heralde
(8,369 puan) tarafından
İlk defamı oldu?
(1,435 puan) tarafından
Evet canım ilk defa başıma boyle bişey geldi ondan önce apartmana çok hirsuz girdi ama hatta önceki sene bizim ayakkabılarimizi calmislardi
0 oy
tarafından
İstanbulda mi yaşıyorsun 
(1,435 puan) tarafından
Hayır canım Van'da yaşıyorum
tarafından
Anladım canım. Ben İstanbuldayım dün bizede aynisi oldu dikkat et canım
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Sitenin yöneticisi sapık demişsin 
(1,435 puan) tarafından
Evet hatta ondan öncede post acmistim baya yılışık bi tip yaşlı insanların sapiklari olur ya o da aynı öyle abaza gibi insana bakması bile iğrenç yönetici birtej kameralara bakabilir onuda nasıl diyicez bilmiyorum muhatap olmak istemiyorum yani
(2,488 puan) tarafından
Eşin muhatap olsun
0 oy
(10,601 puan) tarafından
Evleri yokluyorlar kimse varmı yokmu diye eşinin bakması iyi olmuş dikkatli ol komşulara sor böyle oldu sen bişey farkettin mi diye,eğer başka dairelere de böyle yapmışsa polise haber verin
0 oy
(3,468 puan) tarafından
Dilencilerde kapıyı açalım diye böyle yapıyor. Vuruyor bekliyor komşu gibi mızır mızır konuşuyor. Ben isim alana kadar açmıyorum böyle şeylerde yaşlı komşularımda yapıyor çünkü hemen açmamı bekliyor tanımadan

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 755 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 1,623 göst.
0 oy
5 cevap 290 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde elif2011 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 131 göst.
28 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu