0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından
Hanımlar hamilelikte kaç kilo aldınız ben 38 haftalık oldum sumdiye kadar 9 kilo aldım biraz muhabbet edelim 

21 Cevaplar

+1 oy
(3,866 puan) tarafından

49 kilo ile hamile kaldım 71 kilo ile doğuma gittim :D

tarafından
Allahım darısı bana lütfen allahım
(3,866 puan) tarafından
Kilo mu almak istiyorsun :)
-Reklam-
0 oy
(491 puan) tarafından
29. haftada gelişim geriliğinden dolayı doğurdum. bebekler kilo alsın diye varı yoğu yediğimden 10 kilo almıştım 29 haftada. 

bir de hala herkes diyor ki sen yemedin ondan bu çocuklar küçük
(87 puan) tarafından
Hiç alakası yok hatta çok yiyenler çoğunlukla anne kilo alıyor benim kızda da gelişim geriliği vardı 41 haftada dogul yaptım ama 2735 Gr 48 cm doğmuştu
(491 puan) tarafından
ben de biliyorum doktor da demişti hatta boşuna çok yemeye çalışma sağlıklı beslen diye ama gelişim geriliği 20. haftada başladığı için ne olur ne olmaz diye badem muz şu bu diye çok yüklenmiştim ben yine de tabi faydası olmadı. ama aldığım kiloları da çok kolay verdim şükür
(87 puan) tarafından
Emzirince kilo veriliyor zaten yada ben hemen kiloları veriyordum iki çocuğumda bakalım bunda verebilecek miyim
0 oy
(628 puan) tarafından
Hamile kaldığımda 60 kiloydum 23 haftalıkken de yine 60 kiloydum değişmedi şuan 24+4 haftaligiz ama karnım hafif çıktı 1 yada 2 kilo almisimdir diye düşündüm almamışım belki de bebek emzirdigim içindir 
(628 puan) tarafından
Geçen hafta gitmiştim o zaman sordum bı sıkıntı yok tabikide emzir demişti haftamda belliydi zaten orda bişey olsa söylerdi herhalde bundan önce ki gebeligimi sütten kesmiştim Dr. Kızmıştı daha küçük bebeğin kesme süte devam ettir diye de kızım tutmamisti
(87 puan) tarafından
Ben pek bilmiyorum dediğim gibi doktor daha iyi bilir diye soyledim
(628 puan) tarafından
Aynen canım bı sıkıntı yok dedi o yüzden bende emzirmeye devam ettim bı kaç hafta SONRA gidicem yine sorarım doğum ocağa denk geliyor zaten son ayda bıraksam iyidir
(87 puan) tarafından
Allah bağışlasın sana bende doguracam da bir türlü doguramadim :-)))
(248 puan) tarafından
Sağlığınızda bir sıkıntı olmadıĝı sürece kesmenize gerek yok. Doktorunuz yönlendirir tabi ama sizde tandem emzirmeyi araştırabilirsiniz. Sadece ekstra dikkatli beslenmeniz ve dinlenmeniz gerekir :) sağlıkla kucağınıza alın :)
0 oy
(390 puan) tarafından
İdeali nedir bilmiyorum ben 58 ile hamile kaldım  38+5 doğuma girerken 64-65 idim
(87 puan) tarafından
İdeal derler 11 ila 14 arası olmasi gerekiyor ama almayanlar da oluyor 30 kilo alanda oluyor doğumdan sonra kilo veiliyor ama herkeste veremiyor o kadar kısaca standart kilo alması daha doğru
(390 puan) tarafından
Valla bende gebelik şekeri vardı diyet beslendim 6-7 kg aldım .
0 oy
(11,870 puan) tarafından

Masallah cok guzel kilo almissin. Ikisindede 20ser kilo alan ben :D

(87 puan) tarafından
Evet gerçekten bazıları hamilelikte kilo verip doğumdan sonra kilo alıyorlar burda komşum da arkadasimda öyleydi ama.cok şükür hamile kalıpta sonra kilo verenlerden olduk şimdiye kadar umarım kilo verirriz
(11,870 puan) tarafından
Insallah canim 3.galiba verirsin kosturmaktan :) ben oglumda 75 kilodan 49 kiloya kadar dustum. Buraz daha buyudukce geri aldim. 2.ye 54le hamile kaldim
(87 puan) tarafından
Hadi inşallah kilo vermek zor oluyor ya bende
(11,870 puan) tarafından
Benimkiler hemen gitti ya. Oglum 4250 dogmustu zaten. Çoguda odemdi. Ama kizda guzel kilo aldim kendime :D neyseki gitti ama gobek var malesef
(87 puan) tarafından
O göbek var ya o göbek bizi perişan ediyor:-D
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Ben beş kilo aldım 
(87 puan) tarafından
Maşallah darısı başıma diycem de gitti giden oldu olan artık doğurmaya günler kalmış
(2,220 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
(87 puan) tarafından
Amin cumlemizinde doğurmak kolay değil işte normal doğum ve korkularım var
(2,220 puan) tarafından
Hepimizde var o korku :(
0 oy
(502 puan) tarafından
54 le evlendim 58 le hamile kaldım sanırım 80 le doğurdum yani 22 kilo aldım ben 

Ameliyatda sonra bir hafta için de 16 kilosunu verip 64 e düştüm suandada 54 kiloyum 

Ama gobegimin halini ne son sor ne ben soyliyim aşırı bı anda kilo alma sebebiyle ve sonrasında birden verme sebebiyle göbeğim çok çatladı 

Oyuzden hamilelikte kesinlikle aburcubur tarzı tüketmeyin 

9 bana hiç almamissin gibi geldi yani

Ben çalıştığım için enerjim çok düşüyordu oyuzden şekerli aburcuburlara çok yöneldim ve oanki kendimi tutamayislarimin cezasını ömür boyu çatlaklara çekiyorum 
(87 puan) tarafından
Kızımda da b nde şiddetli catlaklarim ve sarkmam oldu
0 oy
(1,258 puan) tarafından
36. Haftama kadar 12 kilo almıştım taa ki doktor bebek zayıf kalmış diyene kadar. 9 aydır yemedigimi 2 haftada yedim ve 15 kilo almış bulunmaktayım sezeryan günüme kadar alacam gibi
(87 puan) tarafından
Kız bişey kalmamış ya doğurmak uzeresin verirsin zaten bebek suyu eşi falan toplamda 12 kilo gibi onu cikarinc asana 3 kilo kalıyor onu da emzir ver gitsin
(1,258 puan) tarafından
Aynen canım o şekilde yapcam . Ben kilo hiç sevmiyorum hafifliği seviyorum
0 oy
(554 puan) tarafından
69 la hamile kalmıştım 83 le doğum yaptım 14 kilo almıştım şuan 64 kiloyum :D 
(87 puan) tarafından
Şuan kaç haftaliksiniz
(554 puan) tarafından
Hamile değilim canım kızım 3.5 yaşında
(3,021 puan) tarafından
Kız doğum yapmış artık:)
(554 puan) tarafından
Aynen darısı ikinciye:D
0 oy
(3,021 puan) tarafından
50 kilo ile hamile kaldim ..70 kilo idim doguma giderken..su an 53 kiloyum 1 ay dogum yaptigim
0 oy
(10,687 puan) tarafından
9-15 kilo arası idealdir canım ben 18 kilo almıştım, 4 kilo bende kaldı 
0 oy
(165 puan) tarafından

20 kilo aldım ben :D

0 oy
(882 puan) tarafından
Hamile kalınan kilo önemli 40 50 kilolarda hamile kalan biri için 20 kg fazla değildir ama 70 80 kiloda hamile kalanlar için fazladır. Ortalama 10 15 kilo alımı normal kabul ediliyor. Değişkenlik gösteren bir konu. Ben 60 kilo işe hamile kaldım 75 kiloda doğumum oldu 9 qy istifra etmeme rağmen birde etmesen 100 kilo olurmuşum diyorum djejdjdj
0 oy
(110 puan) tarafından
Totalde 3 kilo aldım 40 haftada :) herkesin yapısı farklı tabi sende çok almamissin sağlıkla doğsun bebisin.
0 oy
(3,039 puan) tarafından

Daha 24 haftalık hamileyim hedefimiz 20 kilo almam 3 kilosunu aldim kaldi 17 kilo

0 oy
(1,943 puan) tarafından
68 kilo hamile kaldım 85 kilo doğum yaptım canım 
0 oy
(5,357 puan) tarafından

Rekor bende olabilir 25 kg :D ama merak etmeyin verdim . Bebekte kilolu doğdu 8-)

0 oy
(286 puan) tarafından

Oğlumda 8 kilo aldım 50 den 58 le doğurdum bebeğim 37+3 de 2750 Gr 51 cm dogdu 

Kızımda 13 kilo aldım 55 den 68 le doğurdum bebeğim 38 de 2800 Gr 48 cm dogdu 
Bunda daha cinsiyetini bilmiyorum 18+3 haftalık oldum ne kadar alırım bilmiyorum 74 kiloyum 
0 oy
(806 puan) tarafından
16 haftaya 2 kilo vermiş olarak giren ben kendimi nerelere atsam :( 49 la hamile kaldım şu an 47 kiloya düşmüşüm bulantı kusmadan. İnşallah ilerleyen zamanlarda alırım. Oğlumda 8 kilo almıştım 50 kiloda hamile kalıp 58 59 arası doğurmuşum 3700 kg tosun gibiydi maşallah :) 
0 oy
(4,043 puan) tarafından
2.5 kilo almistim :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
4 cevap 82 göst.
0 oy
5 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 54 göst.