0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (863 puan) tarafından
19 buçuk aylık gelişiminde şükürler olsun sıkıntı yok kelimeleri de var ama asla daha anne demiyor bir türlü anlamıyorum sizinkiler ne zaman anne dedi bebeğim erkek

17 Cevaplar

0 oy
(342 puan) tarafından
7 8 aylıkken anne demeye başlıyor bebek seninki söyleyemez belki
(863 puan) tarafından
Neden söyleyemesin anlamıyorum anne kelimesi zor diyorlar ama kelimeleri var artık anne o kadar da zor değil bence ya
(342 puan) tarafından
Benim kız önce anne dedi sonra baba dedi zor olsa bile artık 1 buçuk yaşını geçmiş demesi lazım ama bazı çocuklar demez benim kızım 28 aylık konuşmuyor Pek
(863 puan) tarafından
İnşallah bülbül gibi şakarlar
-Reklam-
0 oy
(12,532 puan) tarafından

Ablamin kizi oykeydi herseyi derdi anne demezdi :) oglumda surekli anne anne derdi aralari 7ay benimki kucuk. Bi gun onlara gittik ablam dediki bana anne dedirtsene. Ogluma ablama anne dedirttik anne de anne de gitti ablama sarildi. Kizi o gunden sonra anne demeye basladi :D

(863 puan) tarafından
Ben de çok uğraştım ama demiyor
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Her çocuğun gelişimi farklıdır benimki 6 7 aylıktı ilk anne dedi yaşında baba mama dede meme diyordu ağzıyla suya buu diyordu erkek çocuklar biraz geç konuşur hiç kelimesi yok mu 
(863 puan) tarafından
Kelimesi var babasına gelince baba gitti vs diyor ama bana gelince yok
(3,843 puan) tarafından
Zamanla olur canım kelime varsa demek kj sıkıntı yoktur kimi çocuk önce anne der kimi baba istersen yine bı uzmana götür
(863 puan) tarafından
Doğru canim gidince danisacagim
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Benimki 3 yasından sonra anne dedi oncesinde mama diyodu şimdi 5 yasında anne demesinden yılıyorum insanoglu olarak ne kadar nankörüz diyorum :) 
(863 puan) tarafından
Haklısın inşallah der ya
0 oy
(883 puan) tarafından
her bebek her sesi çıkaramıyor. belki seninki için o zor bir sestir. benim kızım 9 aylıkken aşırı net anne demişti sonra bi daha duyan olmadı. 16 aylıkken yine anne demeye başladı. artık anne dediği iyice anlaşılır oldu. ama bilinçli mi yoksa öylesine mi tam anlayamıyorum. bu arada bu kızımın birisi. kızımın diğeri daha hiç anne demedi. hala bekliyorum (ikizler) 
(863 puan) tarafından
Sağol canım yorum için
0 oy
(4,140 puan) tarafından

18-20 aylıkken anne demeye başladı bende çok uğraştım anne diyordum inatla baba yada meme diyordu bana :D şimdi anne anneee anneme hiç durmuyor :woot:

(863 puan) tarafından
Valla heerkes diyor bir baslasa kafanın etini yer rahatsındiye ama anneyim ve ilk evladim artık istiyorum razıyım ;))
(4,140 puan) tarafından
Başlar eli kulağında merak etme:))
(863 puan) tarafından
İnsallah
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Benimki 17.ayda dedi şukur asla demiyordu her seyi diyordu anne demiyordu.Sizinki de der yakinda merak etmeyin :)
(863 puan) tarafından
İnşallah yarabbim
0 oy
(4,493 puan) tarafından

Dil gelişimi dönemine göre normalse bu tercih meselesidir muhtemelen. :) Duymak istiyorsun hak veriyorum, ama ihtiyaç duymuyor olabilir mi? Zaten seslenmesine belki hiç izin vermeden tüm ihtiyaçlarını yerine getiriyorsundur. Arada bir sana seslendiğinde artık ne diyorsa sana anlamamış ya da duymamış gibi yapabilirsin aa anne mi dedin duymadım diyebilirsin sonrasında. Böyle böyle anlar belki.

(863 puan) tarafından
Ya çok haklısın cevap için teşekkürler ama benim oğlan beni durterek seslenmeyi tercih ediyor babaya gelince de avaz avaz baba diyor
0 oy
(1,648 puan) tarafından
11. Ayda demeye başladı benim çocuklar ama bu demek değil ki seninkinde sıkıntı var geç kalmış...

Her çocuğun gelişmişi, kat ettiği yol kendine hastır canım zamanı var daha kafana takma
(863 puan) tarafından
Haklısın canım ya etrafta herkesi ki diyor bir anormallik yok diyorum çünkü gelişimi iyi ama anne zor geliyor demek
0 oy
tarafından

Benim oğlumda 19 aylıktı 20 aylığa yaklaşırken anne dedi :) 

(863 puan) tarafından
Darısı başıma insallh
0 oy
tarafından
Benim oglan 2 yasinda dedi 
(863 puan) tarafından
Neyse hayırlısıyla benki de der inşallah
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Oğlum 5 aylıkken anne dedi hata videoya alıyordum anne dedi mi bana mı öyle geliyo diye videoya kardeşlerime attım efe ne diyo diye hepside anne diyor dedi sonra bir daha anne demedi asla ne yaptıysam taki 18.19 aylık olana kadar çok üzülüyordum birgün bahçede otururken kucağında annneee dedi. Ama benim oğlumun dil gelişimi gerideydi 
(863 puan) tarafından
Valla sağlıklı olsun bişey istemem sadece artık istiyorum
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Oğlum 18 aylık bir kelimesi bile yok çünkü büyük oğlumda öyleydi gezdirmedigim doktor kalmamıştı hayatı kendime de oglumada zehir etmiştim sonuç hiçte değmedi bunda asla öyle bişey yapmiycam istediği zaman konuşur 
(863 puan) tarafından
Valla akışına bırakmak lazim
(1,024 puan) tarafından
Tabiki canım bir anda acilacak
(863 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Bütün her şeyi söyledi 2 yaşına geldiğinde anne dedi ilk. Şu an 28 aylık sürekli anne gel, anne ver, anne al, anne ekmek, anne su. Anne aşağı anne yukarı bazen diyorum baba da de Allah aşkına diye :):)
(863 puan) tarafından
Şuan hep baba diyor bizimki de tam tersi ;)
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Benimkisi 16 aylık.Henüz tek Kelime bile etmedi
(863 puan) tarafından
İnşallah eder benim de öyleydi tvyi kapattım çok etkili oldu amaa anneyok henuz
0 oy
(268 puan) tarafından
Benim kızım 17 aylıkken anne demeye başladı günde 100 kere anne de diyordum galiba kıza inat olmuştu ☺️
(863 puan) tarafından
Ben uğraştım demiyor bıraktım artik
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Benimki herşeyi söyledi nerdeyse en son anne dedi:) 22 aylığın sonunda dedi şükür 
(863 puan) tarafından
Demekki anormal degiilmiz :)
(1,111 puan) tarafından
Eğer başka kelimeleri varsa sorun değil canım uzmanlar öyle söylüyor ortalama 25 50 kelimesi varsa ama anne demiyorsa sorun yok :) bende çok üzüldüm ama dedi sonunda şimdi annemmm diyorum o da kuzuuu diyor
(863 puan) tarafından
Yok sukurler olsun bir sorunu yok sadece anne demiyor inşallah der
(1,111 puan) tarafından
Der inşallah 1 2 aya merak etme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde akcakus (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 376 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eylem Asya (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde .SU. (5,401 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,462 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...