0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,846 puan) tarafından
Kızlar doktor tavsiyesi ile hapımi değiştirdim operasyon geçirdim bende anormalin dışında kanama yaptı kullandığım hap dün akşam bıraktım içmedim  duphaston içiyorum kanama geçsin diye ama bugün hala yoğun geliyor sorum şu 

Vücutta bu hapın etkisi Ne kadar sürer ben 1 gün diye biliyorum en son Perşembe gecesj içmiştim yatarken içiyordum etkisi sürer mi hala kanama devam ediyor çünkü 

6 Cevaplar

0 oy
(3,846 puan) tarafından
Post yukarı çıksın ? Yok mu bilgi verecek birisi acil 
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Bilgim yok canım Allah şifa versin postun yukarı çıksın 
(3,846 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Alttan muayene oldun mu 
(3,846 puan) tarafından
Hayır doktorum asla alttan bakmadı
tarafından
Kac gundur oluyo kanaman
(3,846 puan) tarafından
18 gündür oluyor
(3,846 puan) tarafından
2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum ilk adetim iyiydi  ameliyataan 1 buçuk ay sonra yazz doğum kontrol hapı başladım adet oldum 9 gün sonra ilişkiye girdik kanama geldi önce ilişki kaynaklı sandı yasak dedi doktor duphaston ve transamine verdi kullan 3 gün geçer dedi geçmedi dün gittim kan baktı kanda herşey normal yazz lekelenme yapar ama senin normal değil çok aşırı yine de bırak dedi en son Perşembe gece içtim işte ultrason karnımdan baktı gayet iyi yaralar küçülmüş dedi bilmiyorum hala geliyo doktor da şaşkın
tarafından
Canim alttan muayene olman lazimdi bende de aynisi oldu dogumdan sonra cerazetteye basladim 10 ay kullandim ilk reglim oldu 14 gun kesilmeyince randevu aldim 20inci gun doktora gittim doktor direk alttan muayene etti rahim duvarim kazindi parca alip gonderdiler doktorum bi kac gune kesilir dedi sonuca gittigimde polip cikti yan i et beni olusmus doktoruma hap kullaniyorum dedim ondan olmaz dedi baska hastaneye sevk etti kamerali muayene ol dedi 2 ay sonraya randevu aldim hap kullanmaya devam ediyodum baktim kesilmiyo 35 gun yogun kanama surdu sonrasi surekli pembe akinti ama haftada 2 3 gun yogun kanama seklinde devam etti kamerali muayeneneye gitmeden 20 gun once hapi biraktim 10 gun sonra kanamam kesildi muayeneye girdigimde temiz cikti sonucum yani swnde de boyle bi durum olabilir benim kanamam hapi biraktiktan 10 gun sonra kesildi sen bence 1 hafta bekle kesilmezse baska doktora git
tarafından
Bende suan yazz kullaniyorum bi sorun yasamadim 3uncu kutudayim
(3,846 puan) tarafından
Öyle yapcam canım aklıma geldi alttan baksın diye söylemek tuhafıma gitti erkek doktorum hic teklif etmedi ben her acidan kendisinden memnunun ameliyat öncesi ve sonrası kes doğum kontrol hapıni geçmezse gel bakcam dedi sanırım alttan bakcak. İlaç kullanıyorum şu anda hala bir süre etkisini sürdürür dedi
(3,846 puan) tarafından
Bazen yan etki yapıyor senin de operasyonun kolay değil etkilemiş olabilir dedi açık miyom ameliyatı oldum
tarafından
O zaman bi sure hap icme dedigim gibi benim kanamam 10 gun surdu hapi biraktiktan sonra
(3,846 puan) tarafından
Yazz kullanmayı kes geçmezse bı kaç güne mutlaka gel dedi
tarafından
Tamam canim senin ameliyattan kaynakli kanaman hap da hormon sonucta bozmus dengeyi
(3,846 puan) tarafından
Evet doktor da öyle diyor çok zor geçti ameliyatın 16 tane miyom çıkarmis bı tane tam rahim duvarına yapışıkti o çok zorladı kazdım bı güzel o bölgeyi böyle seyler normal dedi ee doğum kontrol hapı da hormon dediğin gibi dengeyi bozmuş
tarafından
E yani doktorun bilincli anlatmis sana sen onun dedigine guven kolay bi ameliyat degil
(3,846 puan) tarafından
Evet Allah razı olsun çok bilgili çok ilgilendi rapor konusunda vs çok destek çıktı devlet doktoru olmasına rağmen abilik yaptı bana resmen . Ya erkek olmasına rağmen çekinme hissetmiyorum kendisinden eşim bile diyor çok düzgün bı adam Allah yüzümüze bakmış seni sağ salim çıkardi ameliyattan diyor solunum durmuş benim narkoz ağır gelmiş bana yani çok ugrasti hele o miyomlar gosterdi fotoğrafı kocaman o en büyüğü duvara yapışıkmis onu herkes çıkaramaz çok şeyler duydum o ameliyat konusunda. Ama şansım varmış gerçekten sorduğum her şeye detaylı cevap veriyor bı derdin varsa sor diyor Allah razı olsun geçmezse bul beni ameliyat günü bile olsa kendini kötü hissetsen bile gel dedi. Geçen rapor da sıkıntı çıktı heyet raporunda onun ameliyat günüydü başka doktora gittim beni niye bulmadın serviste ben hallederdim sıra beklemezdin burda diyor rapor hakkı bitti kendini iyi hissetmiyorsan başka hekime yonlendireyim seni ben muayene ederim o yazar diyor . Diyorum ya Allah yüzüme baktı doktor değil abi çıkardı karşıma
tarafından
Masallah bu kadar derdin icinde kanaman devam ediyo diyr mi takildin bacim neler atlatmissin rahim napsin
(3,846 puan) tarafından
Ahh bacım sorma amelîyat öncesi adetten zorluk cektim amelyat sonrasi desen farklı zor şeyler diren torbasından çok kan geldi o çok zorladı beni çok çektim gerçekten psikolojik olarak yıkıldım yani iş yeriyle sıkıntı yaşıyorum şu anda
tarafından
Bu kadar sikintinin icinde de iliskite de biraz ara verin canim korunmayi ver niye o hormanlari sokuyosun vucuduna zaten rahmin ne halde bi sure de iliski olmayiversin
(3,846 puan) tarafından
Olmuyor zaten ne zamandır 2 ay sonra bı kere oldu adam dokunduğuna bin pişman oldu
tarafından
Ayda yilda bi olacak sey icin duzenli hap kullanip heleki boyle bi zor zamanda vucuduna horman sokmanin hic anlami yok madem kobdom kullanin
(3,846 puan) tarafından
Ayy şaşırdık napcaz bide et parçası geldi bugün
tarafından
Pihtidir o olur oyle
(3,846 puan) tarafından
Ne bileyim pıhtı gibi de değil off şaşırdım artık
tarafından
Doktoruna goster onu fotografini cekseydin
(3,846 puan) tarafından
Çektim de numarası yok ki pazartesiye de iş başı valla yoruldum artık başkası olsa kafayı yerdi bu kadar şeye
0 oy
(172 puan) tarafından
Bilgim yok geçmiş olsun 
(3,846 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(3,846 puan) tarafından
Bilgi verecek bacım yok mu
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Adetine ne kadar var canım adet günün gelene kadar sürüyor diye biliyorum etkisi
(3,846 puan) tarafından
Ohaa deme daha 15 gün var adete

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
31 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde elifcfcf (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
1 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Kilo alamayan biri (656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
3 cevap 58 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu

408,491 soru

12,274,015 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...