0 oy
61 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (631 puan) tarafından
Kızlar köz patlıcan corbasi yapmıştım. Onu da içmeden bir yere gitmiştim eve bugün geldim ama çorba içilir mi tadı iyi bir sorun yok ama kortum. Dokemedim de az da degil. 2 gün oldu 

3 Cevaplar

0 oy
önce (12,145 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Hiç ısınmayınca birşey olmuyor ya dolabında iyi koruyorsa sıkıntı olmaz. Birde eğer öyle girmen gerekirse kaynat kavanozlara kapat konserve olıyo
önce (631 puan) tarafından
Ay fikre bakk inanki hayran kaldım su fikre muhtesenmm
önce (12,145 puan) tarafından
Aynen canım aklında olsun. Ben mesela pişirince bakıyorum bazen çok olmus. Direk kaynat haliyle kavanozluyorum 1 tane. Başka çorba yapıyorum arada sonra kavanozu açıyorum bitince yine. Yada aniden böyle bi yere gitmem gerekse mesela. Kız biz eşimin yanına gittik otele 3 gün şehır dışına ben çocuklara bulurum bulamam ne olur ne olmaz dıye 2 kavanoz mercimek 1 kavanozda tarhana pişirdim kavanozladıö geceden. Bide küçük sınbonun kahve makınasıyla kase aldım yanıma :)) çok işime yaradı valla. Öğlen yemek yoktu ısıttım yedirdim uykudan sonra. Küçük dişardan yemek yemiyordu cunku
-Reklam-
0 oy
önce (247 puan) tarafından
Ben 3 4 gün içiyorum bebegede veriyorum geçen bir uzman da demişti ısıtmayı başka tencerede yaparsanız 3 4 gün içilir denildi
Ay çok sevindim çok teşekkür ederim
önce (5 puan) tarafından
Aynı sekil bende 3 gun baska tavada veya kucuk ayri tencere de icecegimiz kadar isitinca hic bi sıkıntı olmuyor
Rica ederim canım
Evet canım
0 oy
önce (9,900 puan) tarafından
Daha önce isitilmadiysa ve hep dolapta kaldıysa bişey olmaz bence 
Hiç isinmadi çok teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 98 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,132 göst.
3 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sumbul37 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 402 göst.
15 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
1 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,775 soru

12,125,308 cevap

36,483 kullanıcı

...