0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
2+1 evde oturuyorum ama bir odasını kullanamıyorum ev sahibinin eşyaları var orada depo olarak kullanıyor. 

Bizim kapıda demir kapı ama dışarıdan ip bağladık sürgülü ieşm işten geç geldiği için kapıyı kendi açsın diye ses yapıp da bebek uyanmasın diye. 

Az önce oturuyordum birden içeri girdi ev sahibi ve onun nenesi bizim komşumuz oluyor nenesi odadaki eşyalarından bir şey alacaklarmış Kerem de salon dağınıktı bebek oyuncaklarla falan filan oynuyor her yer bir yerde göz ucuyla baktılarsa görmüşlerdir o dağınıklığı en azından bir seslenselerdi müsait misin diye belki çıplak olabilirdim ya da yatıyor olabilirdim her türlü pozisyonda olabilirdim eşim izinli olabilirdi izinli olduğu zaman evde rahat giyiniyor genellikle garip geldi bana bu durum ve odada eşyaları olabilir ama sonuçta benim mahremiyetim burası bir de anahtarı yanlış almış kadın açamadı kapıyı doğru anahtarı getirip bir anda gelirler diye şu an tetik üstündeyim yani Kürtçe bir şeyler konuştu aralarında benim salona bakıp ne dediklerini anlamadım ama dağınıklıktan konuştular herhalde

22 Cevaplar

+1 oy
(643 puan) tarafından
Evin icinde depomu olur ya her şeyi gectimde aşırı garip niye boyle biseye müsade ettiniz dusukmu veriyosunuz kirayı 
(540 puan) tarafından
5000 TL veriyorum ama zaten konuma göre kirası normal çünkü etrafta hiçbir bakkal çakal market Bir yerleşim yeri hiçbir şey yok tarlanın ortasında ev yapmışlar gibi düşün zaten Kaçak ikametgah falan da alamıyoruz patronun akrabası diye biz buraya yerleştirdiler eşim acil ev aradığını duyunca biz de sonradan öğrendik bir odaya kullanamayacağımızı yaza doğru çıkmayı düşünüyorum çünkü çok sıkıntı oluyor bu şekilde
tarafından
İstersen bir lira var sen otururken ne münasebet evine girmek bu hiç etik değil sağlıklı da değil farzet ki adam sapik
(540 puan) tarafından
Bayandı girenler
(7,714 puan) tarafından
Geçen sene ablam İstanbul'da 5 bine ev tuttu tüm odaları da kendine ait
tarafından
Bayan erkek ne farkeder senin evine senin annen bile giremez o şekilde bayanın açıp girdiği sekilde erkek de girer hırsızda sapikta
-Reklam-
+1 oy
(1,167 puan) tarafından
Yok artik yoooook artikkk bedava mi oturuyorsunuz siz o evde boyle bir seye nasil izin verilir ya.Butun odalsr sizindir evi kiraladiysaniz bu nasil bir sistem
+1 oy
(7,714 puan) tarafından
Bu nasıl çarpık ev sahibi kiracı iliskisi . Ne münasebet odanın tekini onlar kullanıyor? Hangi akla hizmet dışardan ip koyuyorsunuz hirlisi hırsızı sapığı hiç mi hesaba katmiyorsunuz? Bildiğin yol geçen hanı evin kim olsa girer iceri
(540 puan) tarafından
Kimse yok etrafta sadece biz ve yandaki nene gelini var köy yeri tarla yani
(7,714 puan) tarafından
Köy yeri dediğiniz yerlerden sürekli çocuk istismar ve ölüm haberleri geliyor bilmem farkında misin
0 oy
(12,609 puan) tarafından
o ipi iptal et. yaptıkları terbiyesizlik. ev onların olabilir ama kira müddeti boyunca size ait. o odaya gidecekse haber vermek zorunda. eşin de anahtar yaptırsın bir zahmet. 
(540 puan) tarafından
Eşime dedim şimdi anahtar yaptıralım diye teklif etti
0 oy
(884 puan) tarafından
Böyle birleyle karşılaşsam kovardım evden ne münasebet. Hiç etik bir davranış değil 
0 oy
(129,536 puan) tarafından
eee bacim 2+1evde 1 odayi evsahibi nasi ssya koyuyo bunu nasil kabul ettin
(540 puan) tarafından
Acil ev arıyorduk bu ev sahibi de eşimin patronunun tanıdığı O şekilde bizi yerleştirdi bu eve biz sonradan öğrendik depo olarak kullanıldığında bir odanın kendi kullanmadığım eşyalar var onları bir yere koyamıyorum hep benim odamda yığıldı biraz para birikimi yaptıktan sonra çıkmayı düşünüyorum zaten yaza doğru çok sıkıntı
0 oy
(301 puan) tarafından
Kiralık evin içine depo mu olur neden kabul ettin en basta
(540 puan) tarafından
Acilen eve ihtiyacımız vardı bu ev sahibi de eşimin patronunun tanıdığı diye hemen bizi buraya yerleştirdi biz böyle olduğunu bilmiyorduk yerleştirdikten sonra gördük depo olarak kullanıldığını
0 oy
tarafından
Bildiğin evin içine mi girdiler yok artık 
(540 puan) tarafından
Evet çoğu zaman da sesleniyorlar öyle dur çıkıyor ki sesleri bebeğim uykusundan sıçrayarak uyanıyor
tarafından
Çok sinir bozucu ya
0 oy
(762 puan) tarafından
Kira ödemiyor musun ?
(540 puan) tarafından
Ödüyorum 5000 TL
(762 puan) tarafından
Dengesiz edepsizlik yani mahremiyet nerde ?
0 oy
(172 puan) tarafından
Terbiyesizlik başka bir şey değil.Bazi ev sahipleri ev kendilerinin diye kendilerinde herşeyi yapma hakkı görüyorlar. Keşke tepki verseydinz yüz bulurlar şimdi. 
0 oy
(503 puan) tarafından
Kira oduyorsan 1+1 fiyatıyla kira verirdim ben çünkü bir odası zaten iptal ki

Ben başkasının esylariyla yaşayamam başına bişey gelir bişey olur kii eve izinsiz benim evim benim depom gibi dalması 

Belki hastayım evim leş gibi belki özel günüm kocamla birşeyler yapıyorum belki dustayim vs vs direk kovardim 
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Niye kirasını ödediğin evin bir odası başkasına ait peki? En başta bu yanlış. Kadının yaptığına ne oluyor yahu demediysen bu da yanlış. Az sesiniz çıksın o evde para ödeyip kalan sen olduğun sürece ev senin kullanım alanındır mahrem bölgendir 
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Ayy çok itici iğrenç bı durum baska eve çıkma şansın yok mu ? Ayy büyük konuşmuyorum ama asla tahammül edilecek durum değil o ipi hemen çıkar bacım bırak uyansın çocuğun. Bide neden senin evinde onun eşyası var ki ?
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Bu nasıl bir saçmalık anahtarla kitle çıkart eşinde geldiğinde kendi anahtari ile açsın ev ahalisinden olmayan birinin sizin evinize girebilmesi ayrı bir saçmalık kiraya verdiği evi depo olarak kullanması ayrı bir saçmalık sizin o eve gelenin girebileceği şekilde birakmanız ayrı bir tuhaf bu durumda tek düşüncem dağınıklığımı gördüler de onu konuştular olmazdı 
0 oy
(14,618 puan) tarafından
Bedava mı oturuyorsunuz 

Ne garip bir durum Ev sahinin eşyası ne arıyor siz otuyrosunuz sonuçta 
0 oy
(1,648 puan) tarafından
E canım hiç bir tepki vermedin, hayırdır dingonun ahırı mi burası çat diye giriyorsunuz , ev sizinse babanızın hayrına mi veriyosunuz niye demedin bi sert çıkaydin göstereydin dişini...
0 oy
(952 puan) tarafından

O nasıl kapı ya iptal edin hirszda girer Allah korusun ayrıca öyle girilmz eve diken üstünde durmak yerine keşke tepki gosterseydiniz:))ayrıca odayı işgal etmede cok saçma 

0 oy
tarafından
O ne be esine soyle uyarsin terbiyesizlik 
0 oy
(810 puan) tarafından
Odayı neden depo gibi kullanmalarına musade ettiniz ki, kimseye guvenmem dışarıdan iple açılsa bile kitlerim kapıyı.
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Sen daha önce post açmıştın hatırlıyorum evi tutalım mi diye bunların olabileceğini söylemiştik sen bile bile kabul ettin neticede Ama babasının evi gibi girmesi çok ayıp 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 169 göst.
0 oy
5 cevap 178 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
0 oy
4 cevap 162 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (417 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,817 cevap