0 oy
157 göst.
önce Aile kategorisinde (35 puan) tarafından
Ev sahibinin gelini daha doğrusu ben yada kızım ne zaman bahçeye çıksak bağırarak bunlar nerden geldi buraya diyor diyo sabah akşam görüldü çıkarıyorsunuz halbuki onlarin sesi de yedi yirmi dört geliyor ama huzursuz çıkmaması için asla birşey demiyorum yaptıkları da şunlar sigara izmaritlerini attilr kaç ay attilar en son kayinpederine soyledim öyle durdular bebek arabami ıslattı yine birşey demedim bunun gibi birkaç tane daha

5 Cevaplar

+1 oy
önce (609 puan) tarafından
Evin sahibiler sizin değil, hata sizde! Bunu duymuş olmanıza rağmen nasıl tepki vermezsiniz. Yazık cnaim yapmayın böyle insanların karşısında susmayın. 
önce (35 puan) tarafından
En son bugün patladim biraz ne zaman birileri gelse evlerine onlarin yaninda konuşup beni rencide edecek şekilde soyleniyor ve gerçekten artik benim çok zoruma gidiyor 20 bin lira kira veriyor eşim
önce (609 puan) tarafından
Yazık günah ya hayrına mi oturuyorsunuz sanki gerize.kali ya çok sinirlendim kendini ne saniyor
Bide beni düşünün yeminlen o kadar zoruma gidiyor ki
Elimde değildi geçen sene eşim cezaevine girdi normalde bitti ama en ufak bir olaya girisirse yine tekrar godecek diye çok korkuyorum o yüzden olay cikmasini da istemiyorum
-Reklam-
+1 oy
önce (127,722 puan) tarafından
allah herkese kendi evinde oturmayi nasip etsin ne bu yaa ukalaca hareketler sikayet et kaynanasina
Yeminle o kadar zoruma gidiyor ki artik bugün sinirden ağladım gece saat kaça kadar sesleri geliyor hiçbir şey demiyoruz ama o her defasında böyle yapıyor
önce (127,722 puan) tarafından
parayla oturuyosun kendini kotu hissedip aglama hakkini savun
Elimde değildi geçen sene eşim cezaevine girdi normalde bitti ama en ufak bir olaya girisirse yine tekrar godecek diye çok korkuyorum o yüzden olay cikmasini da istemiyorum
+1 oy
önce (3,305 puan) tarafından
Senin geldiğin yerden geldiği terbiyesiz deseydin 

Ağzının payını ver

Hoşşstt çek onlara 
Bugün patladim zaten kafasını pencereden de çıkarmıyor öyle sesini yükselterek konuşuyor
0 oy
önce (3,035 puan) tarafından
Tepkini koy bedava oturuyorsun sanki her ay parasını alıyor zammı yapıyor bide üzerine hakaret ediyor eşyalarına zarar veriyor baktın olmuyor şikayet et yine durmazsa yeni ev bul hiç uğraşma 
Bugün patladim zaten iki küçük çocuğum var çıkamam her yer pahali
önce (3,035 puan) tarafından
Rabbim sanada ev versin inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
önce (1,259 puan) tarafından
Bu ne saygısızlık ya sanki hayrına oturuyorsun parasını vererek oturuyorsun Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin bir daha öyle dediğinde o kadın sende şey de o ağızını topla yoksa ben toplayacağım 
Amin inşallah bugün patladım zaten sesini bile çıkartmadı
İyi yaptın gerçekten böyleleri sakinlikten anlamıyor
İnsanin sabri bir yere kadar dayanıyor
Kesinlikle öyle gerçekten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 407 göst.
0 oy