0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,399 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi caylar kahveler akşama yemekte neler var :angel:

Benim pek işim yok oturma odasının çekilmesi gerekiyor özellikle koltuk altları ama yere eğilemiyorum eşimi bekliyorum 

Akşama da ıspanaklı börek yapicam şimdiden hazırlamaya başladım akşama anca hazırlanır 8-) bu tembellikle

sonunda 3 kilo almışım darisi son 17 kiloya inşallah 

image

19 Cevaplar

0 oy
(1,881 puan) tarafından

İşler bitti sıra yemekte

image

(4,399 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
(1,881 puan) tarafından
Sağol canm. Bnm
(4,601 puan) tarafından
Anam lahana sarması ne çok özlemişim yaaa
(1,881 puan) tarafından
Biz çok severiz
(2,192 puan) tarafından
Bende bir Karadenizli olarak bayilirimmm
-Reklam-
0 oy
(4,828 puan) tarafından
Afiyet olsun. Hava yağmurlu bu gün, üstümde bir negatiflik var :( oğlum boyama ve patates baskısı yapıyor bende aval aval burda geziniyorum 
(482 puan) tarafından
Amin canım hepimize inşallah acil şifalar diliyorum
(4,828 puan) tarafından
Büşra sen nerde oturuyordun
(4,399 puan) tarafından
İstanbul kartal gülüm
(4,828 puan) tarafından
Yaaaaa bende İstanbul Tuzlada oturuyorum yakın olsam bende gelirdim yardıma :( aslında oğlum olmasa yine otobüsle gelirdim de sıkıntı yapıyor yolda
(4,399 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm rabimin İzniyle evi bu ay taşıyacağım o yüzden pek temizlemiyorum üstten üstten işte yapmış kadar oldun ama pendige yolun düşerse bi kahve ice biliriz Rabbimin izniyle Pendik tarafından tutucaz evi
0 oy
(2,152 puan) tarafından
Afiyet olsun kolay gelsin  bnde limonlu kek yaptık pişiyor  gorumcem gelicek akşama da annem gelicek  evi öylesine bir süpürge tuttum  evde Bn hariç 3de hasta çocuklar ve koca bey yemek  pek fikrim yoktu buzlukta  yürek vardi onu çıkardım kizartiriz  yanına pilav falan yaparım her halde  tam belli değil  kahve falan dha içmedim  bugün hava kapalı yağmur yağacak 
(4,399 puan) tarafından
Bizim de kapalı hava senin yorumu okudum yazmadan hemen kalktım bende oğluma kakaolu kek yaptim sabah kek diye uyanmıştı
(2,152 puan) tarafından
Ellerine sağlık
0 oy
tarafından
Bende yemek yedim bebişimi salliyorum uyusun diye ve ev isleri beni bekliyor
(4,399 puan) tarafından
İnşallah uyumuştur
0 oy
(4,272 puan) tarafından
Off hiç bilmiyorum napcam eşimin doğum günü bugün ben genel olarak kötüyüm rahatsızım bi süredir napsam bilmiyorum 
(4,399 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm

Eniştenin doğum günü kutlu olsun nice sizli huzurlu mutlu bol bereketli yılları olsun :)
(4,272 puan) tarafından
Sağol canım:)

Amin inşallah:)
0 oy
(727 puan) tarafından
Dünden yayla çorbam var yanına ne yapsam diye kara kara düşünüyorum 
(4,399 puan) tarafından
Benimde yayla çorbası var yanına börek yapıyorum
0 oy
(2,271 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ellerine sağlık 

Bende anlık böyle.. işler bitti çok şükür, akşama da pilav tavuk kızartması salata 

image

(4,399 puan) tarafından
Şu bardaklardan bi ben almadım sanırım maaşım yatsın ilk işim bu bardaklardan almak
(3,500 puan) tarafından
Tavuk kızartmasını nasıl yapıyorsunn
(2,271 puan) tarafından
@busra bende ilk burada gördüm hoşuma gitti hemen aldım:))
(2,271 puan) tarafından
@cicikus https://youtu.be/0Z-ButBe6Bc?si=YkfeQorB0EJKv_q8 şu tarifi yaptım canım
(4,399 puan) tarafından
Bende ilk fırsatta Alicam
0 oy
(84 puan) tarafından
Aleyküm selam. Bugün çocuklar evde onlar evde olduğu gün iş hiç bitmez üsten toplardim her yeri şimdi kahve içiyorum.  Ne yemk yapacağıma hâlâ karar veremedim.
(4,399 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(6,597 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm da sen hamişsin neden bu kdr kafein tuketiyon zararlı değil mi
(4,399 puan) tarafından
Birtek cay ve sütlü kahve icmeme izin var kahve ağrılarımi hafifletiyor ilaç alamıyorum parol fayda etmiyor
(6,597 puan) tarafından
Ya üzüldüm Allah büyüktür inşallah birgün iyileşmiş ve bebişin kucagindakyen de böyle post açıcan
(4,399 puan) tarafından
Amin inşallah cnm rabbimin izniyle inşallah Biraz daha zamanı var ama inanıyorum düzelecek herşey
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Kayinvalidemdeyim pogaca yapicaz sütlaç birde makarna salatasi birazdan yemege aksama bilmiyorum ne yapcaz aksamda baska yere misafirlikteyiz :)
(4,399 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(1,181 puan) tarafından

Bende simdi acıktım eşim işte. Şimdi yemek için yogurtlu patates çorbası ve pilav yapicam. Allahin izniyle yapacağım inşallah  :D

(4,399 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah
0 oy
(5,444 puan) tarafından
Aleyküm selam canım işlerim bıttı hazırlandım eşimi bekliyorum kaynanamlara bırakıcak bizi 

Dünden beri midem çok rahatsız anlamadım neden böyle oldu feramat kan ilacına başladım ondan mı oldu desem daha öncede kullanmıştım böyle olmamıştı ağzım kuruyor sürekli gizli şeker çıktı ondan mı onuda bilemiyorum yanı anlayacağın bıraz tuhafım ☺
(4,399 puan) tarafından
Şekerin etkisi cnm çok dikkat et
(5,444 puan) tarafından
Saol canım dıkkat etmeye çalışıyorum
0 oy
(2,192 puan) tarafından

Aleyküm selam canım ne iş bitirmesi daha eşimin kahvaltı getirmesini bekliyorum :angel: 

Makinede çamaşırlar var akşam yemeği yok 

Kızım hasta grip olmuş nasıl öksürüyor yenidoğanımı korumaya çalışıyorum ama kapmaz inşallah ya ☹️ afiyet olsun sana şimdiden benim en son ıspanak anım çok kötü o yüzden adını bile söyleyince kötü oluyorum ☹️

(4,399 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm işin baya zormuş
(2,192 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Yayla çorbası canım istiyor ameliyat günü içmiştim çok güzeldi hastane de ama iyi bir tarif buldum inş tutar akşama denicem
(4,399 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Evi süpürdüm sildim tuvalet ve banyom kaldı camasir suyu döktüm simdide bebisimi uyutuyorum uyusun oraları fircalayip yemek yapacam gerçi ne yapicam onuda bilmiyorum hiç bir fikir yok kafamda 
(4,399 puan) tarafından
Uyumuştur inşallah
(1,264 puan) tarafından
Uyudu da kalktı bile canım topladığım temizledigim yerleri dağıtmakla meşgul :)
0 oy
(4,450 puan) tarafından
İşler biteli coook oldu namaz kılıp kahvaltı yapacam ciğer var akşama eşime kizartirim ben ve çocuklara makarna yaparım 
(4,399 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah
0 oy
(17,336 puan) tarafından
Kolay gelsin şimdiden canım. İşim bitti sadece yastıklar kaldı. 4 yastık boşaltmıştim balkona yastık yüzlerini tikamistim. Şimdi oğlanı uyutuyorum o uyanmadan doldurmam lazım. Yemek olarak erişteli makarna yapmayı düşünüyorum. 
(4,399 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
0 oy
tarafından
Sabahtan beri evi cicek gibi yaptim sil supur toz al banyo wc yika yemekte yaptim ben yesil mercimek corbasiyla mantar yemegi yaptim belki pilav da yaparim ama hic sanmiyorum simdi bebemi uyuturuyorum insallah namaz kilcam 
(4,399 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(1,548 puan) tarafından
Kuru pilav çocuğun beslenmesi için poğaça yaptım sabah pankek yaptım öyle yorulmuşum ki kız iş hiç bitmiyor çocuklar habire dağıtıyor robot gibiyim az uzandım bacaklarımda derman kalmadı 
(4,399 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 327 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 379 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Rabiae (192 puan) tarafından soruldu