Kızlar pazartesi günü bebeği sağlık ocağına götürdüm 1 yaş aşısı vardı,bizim hemşire yokmuş onun yerine başka biri gelmiş herhalde geçici süreliğine.O hemşire de bizi hiçbir şekilde aramadı aşıya getirin diye normalde hemsiremiz arıyordu.Bende götürmedim daha vardır aşıya diye.bu arada bebek 13 aylık oldu
İşte götürdüm sağlık ocağına o kadar bekletti ki beni sabrediyorum ama hemşirenin işi olmamasına rağmen 1 saat beni bekletti, kaç defa çağırdım, hemşireye de benzemiyordu stajer gibiydi o kadar rahattı ki.igneyi hazırlarken 2 defa söyledim bebek hafif üşütmüş bir sorun olur mu diye bir saniye diyo bana.tam kolunu açacakken tekrar söyledim niye söylemiyorsun diyo bana haftaya gelin dedi,ben sizin yüzünden aşı gecikti dedim öyle Ayak üstü tartıştık onunla,zaten bugün beni aricakmis,aaaa ben aramadım mı dedi bidekizdim ona zaten bizim arama gibi bir şeyimiz yok dedi, başka bir hastada yoooo beni arıyorlar dedi aşı için.Eve geldiğimde ne göreyim kasten ben çıktıktan sonra çaldirmis kapatmış telefonu, şikayet edecegimden korkmuş zaten öyle yapacaktım vazgeçtim.
Kızlar bugün hafif ateşi var pazartesiye kadar iyilesmezse aşısı daha çok gecikecek napacam ben akıl verinnnn