Sabah oğlum kalktı iki yaşında birde abisi var ikiside uyandı nasıl oldu ise küçük oğlum dengesini kaybetti galiba düştü çekmece kulpuna kafasini Çarptı kafasını yani alnı yarıldı kanamaya başladı eşimde başladı bir cumartesi pazarım var iş çıkardın bana olaysız gecse olmaz mı zaten bilmm galesizsin işte neden oldu niye bakmadın bende sende niye yardımcı olmuyorsun gece abartısız kaç kere çocuk emzirmeye kalkıyorum dedim bana sen çalışmıyorsun ben çalışıyorum dedi ne iş yapıyorsuj dedi bende iki çocuk var birini okula yolla yemek yap bulaşık yıka çamaşır ser altını temizle gecede sayısız kalk uykusuz kal sabah uykusuzluk ile aynı döngü gene devam ediyor misal yoruluyorum uykusuz oluyorum sabah bir saat bile baksa uyusam ben sonra kendi gene uyusun nolcakki ben de ne yapcami şaşırdım geldik hastaneden beş dikiş atıldı baska çocuk ta vardi orda onunda alnına dikiş atıldı oda baya açılmışti oda senin gibi kafayı yarmis diyo oğluma sonra dönüp bana bakmıyorsun galesizsin diyo sizin eşlerinizde böylemi