0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (1,302 puan) tarafından
Sabah oğlum kalktı iki yaşında birde abisi var ikiside uyandı nasıl oldu ise küçük oğlum dengesini kaybetti galiba düştü çekmece kulpuna kafasini Çarptı kafasını yani alnı yarıldı kanamaya başladı eşimde başladı bir cumartesi pazarım var iş çıkardın bana olaysız gecse olmaz mı zaten bilmm galesizsin işte neden oldu niye bakmadın bende sende niye yardımcı olmuyorsun gece abartısız kaç kere çocuk emzirmeye kalkıyorum dedim bana sen çalışmıyorsun ben çalışıyorum dedi ne iş yapıyorsuj dedi bende iki çocuk var birini okula yolla yemek yap bulaşık yıka çamaşır ser altını temizle gecede sayısız kalk uykusuz kal sabah uykusuzluk ile aynı döngü gene devam ediyor misal yoruluyorum uykusuz oluyorum sabah bir saat bile baksa uyusam ben sonra kendi gene uyusun nolcakki ben de ne yapcami şaşırdım geldik hastaneden beş dikiş atıldı baska çocuk ta vardi orda onunda alnına dikiş atıldı oda baya açılmışti oda senin gibi kafayı yarmis diyo oğluma sonra dönüp bana bakmıyorsun galesizsin diyo sizin eşlerinizde böylemi 

9 Cevaplar

0 oy
(758 puan) tarafından
Bir tane yapistirr alini yarardim boşuna gotmemis olduk derdim
(1,302 puan) tarafından
Birde diyoki bak o çocukta alnını yarmış senin gibi oğlum sonra gelmiş bana galesizssin evde ot gibi yasiyosun aç kulağını etrafa Kulak ver diyo bende acaba o çocuğunda babası annesine kizmismidir sen yaptın diye senden oldu bakmadın diye diyorum bak onlarda dikiş attırdı bir biz deiliz suçlama diyom hala  aynı
(758 puan) tarafından
Cocuk o haldeyken kimse eşine sarmaz ya geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşim böyle değil . Böyle olsa bu çocuk sadece benim değil kalkıp sen baksaydın diye onun da kafasını yarardım muhtemel.

Onlar çalışıyorsa bizde i t gibi evde çalışıyoruz kimse kusura bakmasın eşime bu konularda asla taviz vermedim vermem 
(1,302 puan) tarafından
Benim eşimde çocuklar konusunda yardımcı olmuyor galesiz geliyo sanki tek ben doğurdum diye ben bakmak zorundayım sanki yani tek benim çocuğum deil ben çocuklarinin canınida düşünüyorum is yaparken evde eşim çocukların canını düşünmeden çalışıyor ben misal çamaşır sersem acaba çocuklar bir yere çıktımı bisey alıp yuttularmi yaramazlık ettilermi düşünüyorum gelmiş ben çalıyorum diyo
0 oy
tarafından
Çocuğunu alnı yarılmış iş çıkardın mı diyor nasıl bir babalık eşimin de bana hiç faydası yoktur ama böyle bir şey olsa aklı çıkar kendini düşünmez
(1,302 puan) tarafından
Banada eşimin faydasi yok eşim bende soğukkanlı benim aklım çıktı alnı yarildi içi resmen gözüktü baya derindi bende agladi için avutmak için emzirdim eşim tam görmedi içinde kan doldu derinmi diye göremedi hastanede temizlenince dikiş atılırken gördu
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
(1,302 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum sağolun
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Çocuğa üzülüp de kızdı sanmistim meğer kendi keyfi bozulduğu için kizyormus baba musfettesi. 
(1,302 puan) tarafından
Ondanda kızdı hemde bir tatilim var olay çıkmasa şaşarım dedi kaç hafta sonu geçti olaysız birinde olay olmuş demedini birakmadi
0 oy
(723 puan) tarafından
Tam bir bencil.Çoçuğu kafasını yarmış hala kendi rahatını düşünüyor.
(1,302 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bende pek bişey deyip kavga büyümesin diye Alttan alırım yerine gorede lafını veririm bir iki bişey dedim aama anlamıyo dedini deyip duru
0 oy
(5,533 puan) tarafından
Olur oyle seyler diyor ben panikle kocami aradigim icin sakin ol birsey olmaz diyor cocuk bu duse kalka buyucek yani en son cenesi masa kenarina geldi onun da izi kaldi benim de o canımı sıkıyor ilerde asker polis olmak isterse sorun olur mu ki
(1,302 puan) tarafından
Valla hiç o açıdan dusumemistim umarım iz kalmaz ya yara birleşince kantaron falan surcem iyi geliyomus iz kalmiyo diyolar ama bilemedim
0 oy
(2,120 puan) tarafından
Ben işte bu yüzden kendime güvenmedigim için 2.cocuk yapmıyorum heleki kocaya asla güvenmem!!! Biraz kadınlar kendinde bakma gücü varsa doğursun ben size demiyorum genelleme böyle yetememe....zor Allah yardım etsin 
(1,302 puan) tarafından
Bende bilsem yapmazdim ikinci cocuktq tamamen yardımsiz galesiz oldu bazen tek çocuk olsa büyüt onu ilgilen iki çocuk la zarar gelmden bakmak zor oluyor
(2,120 puan) tarafından
Yardım etsin Allah inşallah yavrularinizla güzel olur herşey çok zor galesiz insanlarla
(1,302 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bir arkadaşımın eşi böyle canım hep kızı suçluyor bir şey olduğunda kız anneliğini sorgulamaya başladı artık bende mi sorun diye doğuran siz büyüten siz ama hep suçlu olan da kadınlar çok yanlış ya konuş eşinle bir daha tekrarlanırsa bence 
(1,302 puan) tarafından
Valla sabahtan akşama laf dedi laf dalaşı yaptık ağladim bugün full bende sorgulamaya başladım yani
0 oy
(882 puan) tarafından
Benim eşim bu şekilde davransaydı malesef şiddet göstermek zorunda kalırdım kendimi tutamazdıö ınun kafasınada dikiş atılmak zorunda kalırdı. Özür dilerim ama ne diye böyle adamlarla evlenip birde çocuk yapıyorsunuz ot ver yesin önüne okadar diyeyim. Yazık ediyorsunuz canım güzel gençliğinize. Bu adamlarn anaları nasl yetiştirmiş bunları ya 
(1,302 puan) tarafından
Valla ne diyim ben karşılık versem oda verecek sabahtir aksama kadar o laf diyo bn diyorum hep dalaşı başka biseu değil yoruldum valla böyle adamı idare etmekten
(882 puan) tarafından
Etme yavrum etme bir kere geldin dünyaya

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 459 göst.
26 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde asllyd (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 417 göst.
+1 oy
9 cevap 237 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (42 puan) tarafından soruldu
0 oy