0 oy
530 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Evlendigim gunden hep zorluklar cekdim kavqalar oldu hep esimin arkasinda durdum gunu gunden kavqalar arti sebebsiz yere hemde aldatildim hamileyken sucu bana yikti sen eksiksin diyodu hep serefsizdim demiyodu sen eksikdin bende baskasina gidiyodum kari olaydin yaninda olurdum kaza gecirdi sol elini kesdiler ben bakdim hakaret eti vurdu dovdu daha ne anlatayimki babami anami gozumun icine bakarak sovdu iki kizim var ayrilicam huzur icinde yasiyicam dedim sen kahpelik yapmak istiyosun diye bosaniyosun dedi babamda bosanma ne de olsa cocuklarin babasi oksuz buyumesinler bende sustum oturdum amma gercekten dayanamiyorum hep kotu sozler bi asalamasi var sanki ben boyle ***** biriymisimde bu beni normal bir ev kadini yapmis her gun dovuluyodum nedensiz soruyodum niye vuruyosun sus diyip kafama biseyler firlatiyodu ne zamanda cevap vermeye calissam hep cocuklarin yaninda asaliyo beni evde oturuyorum bana diyoki ben calisiyom sen niye oturuyosum diyorum ben butun isleri yapdim daha ne yapayim evi dagitiyo kalk yeniden toparla uykuma bile karisiyo niye yatiyosun cox uyuyosun simdi sizlere bir sorayim ben sadece cocuklarim icin susuyorum amma gercekten merak ediyorum neyi yalnis yapdim ben ben eskiden boyle bir kiz diyildim biri bisey soylese parcalardim amma simdi neden bisey yapamiyorum neyi yalnis yapdimda bu duruma geldm ben iki kizim var ekiz iki yasindalar o bana bgiranda cocuklar gelib bana sariliyo anne guzel bagirma ona diye ben nerde yalnis yapdimki boyle oldum 

15 Cevaplar

0 oy
(172 puan) tarafından
Neden bosanmiyorsunuz 
-Reklam-
0 oy
(4,095 puan) tarafından
Niye bosanmiyorsun yada boşanmak için kafanı filan mi koparmasi gerekiyor
(4 puan) tarafından
Bi kere dedim bosaniyorum benim telefonumdan goturub basqa bir adama yazdi sorada sucu bana atdi abimede dediki bak beni aldatiyo
(3,491 puan) tarafından
Şaka gibi Adama bak ya,ailene anlat iftira atıyor kendisi öyle yapıyor diye.
(4 puan) tarafından
Eh valla neler neler danisdim deyiler ozun getmisen get ne pok yiyosan ye
0 oy
(48 puan) tarafından
Canım yazini tek tek okudum ve sinirden patlamak üzereyim allah askina o adamdan ayrilmak için daha neyi bekliyorsun cocuklarim icin duruyom diyosun ama cocuklarin o evde nasil mutlu olsun nasil iyi olsun bazi şeylerin yoklugu varligindan daha hayirli emin ol.senin hatan o kisiyi adam yerine koymak sen iyi davrandıkça swsin cikmadikca o yuz buluyot ztn kendini niye bu kdr ezdiriyosun gülüm allah askina o kisiden baba mi olur es mi olur bir an once bırak bosan

Kendin ivin ve cocuklarin için en sagliklisi bu 
(4 puan) tarafından
Ben de bilmiyorumki
(4 puan) tarafından
Bu sadece bana yaptiklarini 100-20% i cocuklarda incitiyo arada
(238 puan) tarafından
Tamam çocuklarım için diyorsun ama çocuklara da zarar veriyor diyosun bide kız çocuğu bu bir an önce bosanmalisin
0 oy
(6,902 puan) tarafından
kendisindeki insanlik eksigini sana yuklemis. senin hatan biyle bir mahlugun ilk hatasini affedip yaninda durmaya devam etmek. şamaroglanina cevirmis seni. 
0 oy
tarafından
Sən 100 faiz Azerbaycanlisan.. çünki cox sebr et otur söhbəti azerbaycanda olur..bizim qadinlarimizdir belə iyrənc kişilərə dözüb ömrünü qara edən..sən usaglarina görə dozursən..amma inanki bular usaga nə qədər trsvmadi..ailen arxanda durmursa eger usaqlarin balaca deyillərse bosan ..iş tap usaglarini belə atadan qurtar..
(3,491 puan) tarafından
Kişi qıza böhtan atır, elə adamdır ki, Allah onu qorusun.
(4 puan) tarafından
Nem vallah 4 ildi qoruyur gozdurem gorum hara qeder goz yumacag Allah bunun emelerine
tarafından
Allah koməyin olsun canim
tarafından
Qiz səndə azerbaycanlisan?
(4 puan) tarafından
Beli bakida yasiyiram
0 oy
(8,070 puan) tarafından
Ya boşanacaksin ya ölmesini bekleyeceksin yani başka kurtuluşun yok 
(4 puan) tarafından
Valla bosanmag dusundum olmadi el cekmir mende oturub ölmeyini gozduyurem ki gorum belke Allahin mene yazigi gele oldure bunu
0 oy
(2,207 puan) tarafından
Benim eşimde huysuz dengesiz ama bana sövmez bana kafası gid gel düzelir diye umuyorum annem seninki gibi kefenle çıkaran v.s diyo yani arkamda durmazlar 
(4 puan) tarafından
Bizimki Allaha kalmis belkide bizide Allah bunlarla siniyo
(2,207 puan) tarafından
Bizimkide öyle bacım 4 yıldır bende çok cekdim cekiyorumda 12 aylık 2 aylık bebeklerim var bnmkininde pek aklı başında deil
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin .Rabbim gönlünü,feraha cikarsin insallah
0 oy
(3,956 puan) tarafından
Bir Deccalle evlisin, Rabbim yardımcın olsun canım benim
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Olan çocuklara oluyor canım arada babaları çok yanlış örnek alıyor. Benim babam da senin elin gibi biriydi her gün kavga olurdu evde hergün. İnan sana psikolojik olarak çok kötü oluyorduk. Şu an evlendim ve onlarla konuşmuyorum. Onlara karşı sevgim saygım yok artık. Anneme de boşanmadığı için kızgınım. Boşanmayıp her seferinde sizin için boşanmadım diyip başımıza kakıp durdu sanki biz boşanma dedik ona. Affedemiyorum onları
0 oy
(759 puan) tarafından
Çocukların için susmuyorsun aslında çocukların ilerde psikolojisi bozuk insanlar olmasına zemin hazırlıyorsun. Yapma bunu çocuklara da kendine de
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Çocukları bahane etme. Büyüdüklerinde boşansaydın bize mi sordun diyecekler. Boşanacaksan ona söyleme bile önce git avukatla görüş her şeyi anlat ona göre bir yol çiz. O kim ko.pek ki sana böyle davranmasına musade ediyorsun. 
(4 puan) tarafından
Dusunuyorumda madi durumda cok kotu hemde yine hamileyim napacam bilmiyom
(4 puan) tarafından
Bir dusunuyorum nereye kadar boyle olucak bide diyorum ben nasil bakicam cocuklara amma buda bakmiyoki evimizin ekmeyini cocuklarin yemeyini bile anem babam para yoluyo oyle aliyom yada ac kaliyolar kendi ne yiyosa onu aliyo coxuklarada arada boyle keyfine duserse bisiyler alir
(238 puan) tarafından
Adliyeye git durumu anlat barodan verirler belki avukat sana uzaklaştırma al bebeği de aldırman en iyisi olur bu durumda aldırma şansın varsa daha bu çocuklar ne halde nasıl bakacaksın bakmiyo diyosun bebek bakmak zorunda
0 oy
(110 puan) tarafından
O kadar ezik biri ki gücünün yetebildigi tek kişiyi ezmiş hep herseyin acısını senden çıkarmış büyük ihtimalle. O kadar psikoljik baskı yapmış ki sesini çıkaramıyorsun  ama cekmek zorunda değilsin hiçbir hayat bununla yaşadığın kadar zor olmaz arkanda duran da yok bundan da güç alıyor ayrıca. Boşanmaktan başka çare yok gibi görünüyor canım Allah yardımcın olsun 
0 oy
(205 puan) tarafından
Seni sindirmiş iftira atmış kandırmış kendi pisliğini seni bahane ederek kullanmış sana tek diyebileceğim birşey var hayatını mahvetme sirkelen ve biran önce boşan tehdit eder iftira atar Allah bilsin yeter ne olursa olsun sana çocuklarına yazık yaa
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Boşanmak için neyi bekliyorsun bacım adam resmen seni bastırarak karakterini egosunu tatmin ediyor ne demek sen eksiksin se.refsiz e bak . Babanın dedigi de seni öl, dürse daha mı iyi Allah için neden çekiyorsun böyle iğrenç bı adamla büyüyeceklerine bırak babasiz büyüsün o çocuklar dayak aldatma aşağılama çekilir şeyler değil 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,939 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,042 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ocakk (279 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 223 göst.

Kategoriler