+1 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (1,644 puan) tarafından
Kızlar bebeğimin ateşi var 37.5. İnşaAllah daha da yükselmez. Üzerinde bir zıbın ve altında şort var havalar da serin. Yürütece koydum yürüsün vücudu serinlesin diye ama yerler soğuk. Burada bazı post yorumlarında ateşli bebeğe çorap giydir gibi şeyler okudum! Sizce giydirilmeli mi? Ateşi daha da arttırmaz mı?

8 Cevaplar

0 oy
(1,750 puan) tarafından
Benimkininde ateşi var,acile goturcem.Corap ısıyı dengeliyormuş ama net bilgim yok.gecmis olsun.
(1,644 puan) tarafından
Sana da geçmiş olsun canım. Ben naneli sarımsaklı yoğurt verdim. Sarımsak tek başına antibiyotik ve güçlü antioksidan. Nanenin ise ateş düşürme özelliği var. 37.1 e düştü. İnşaAllah yükselmez
-Reklam-
0 oy
(609 puan) tarafından
Acilde kızımın ateşi 38 çıkınca doktor soyun dedi atletiyle kalsın dedi altında eşofman vardı ayakkabısıyla ama benimki 5 yaşında orda bebekleride gördüm sadece zıbınıyla bekletiyorlardı. 
(1,644 puan) tarafından
Bende zıbın ile bıraktım ama yürüteçe binince yerler serin biraz. O yüzden acaba mı dedim
0 oy
(12,684 puan) tarafından
giydirilebilir, vücudunu ince giydirmek önemli olan 
(1,644 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(615 puan) tarafından
Acilde çalıştım. Ateşi olan çocuğa çorap olması gerekiyor. Doktorumuz sıcak yeri soğut, soğuk yeri ısıt derdi :) Geçmiş olsun 
(1,644 puan) tarafından
Öyle mi? Teşekkür ederim. ☺️
0 oy
(2,210 puan) tarafından
İnce giydiririm çorap ztn ayağında olur hatta çorabı limona batiririm öyle giydiririm ateşi düşer 
(1,644 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim. Ateşi 37.1 e düştü bakalım. İnşaAllah tekrar yükselmez
(2,210 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Biraz düşünce goydiriyorsun 
(1,644 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Şimdi ayağı buzgibi oluyor mecbur ısıtıyorsun ayağı ısınınca ateşi düşüyor genelde benim gozlemledigim 

Ateşi varsa ayağı soğuksa isitiyorum başı sıcaksa bez koyuyom değişik sjsj
(1,644 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Sâdece zıbınla tutardım    şuan ateş olunca kılot atlet  
(1,644 puan) tarafından
Bende öyle ediyordum da bazı yorumlarda görünce sormak istedim
(7,638 puan) tarafından
Zaten ateş çıktımı ayaklardan bellı oluyor buz gibi  ateş düştüğünü ayaklar ısınınca anlaşılıyor
(1,644 puan) tarafından
Ateşi varken ayakları üşümüyor aslında 38.5 a kadar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 646 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde zmrt_ (1,621 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Unalgll (64 puan) tarafından soruldu
0 oy