0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (879 puan) tarafından
Kızlar,  emzirme danışmanlığı almak istiyorum. 28 günlük bebeğime sütüm yetmiyor. İnstagramda çok var ama emin olamıyorum. Süt arttırma konusunda destek alıp memnun olan var mı? Onerirseniz çok sevinirim. 

5 Cevaplar

0 oy
(3,916 puan) tarafından
Hiç gerek duymadım canım. İnşallah bile çıkar 
(879 puan) tarafından
İnşallah hiç bir annenin ihtiyacı olmaz. Bebeğim aç kalıyor. Psikolojisi çok kotu
-Reklam-
0 oy
(10,891 puan) tarafından
meme reddi yaşadığım dönem aldım. evime geldi yaklaşık 3 saat güzelce ilgilendi nelerle karşılaşacağım neler yapmam lazım tek tek anlattı, arada iletişimi de koparmadık. 
(879 puan) tarafından
Küçük bir yerde yaşıyorum burada büyük ihtimalle yoktur. Online eğitim alacağım birini arıyorum.  Destek aldığın kişi Online eğitim veriyor mu acaba? Hala görüşüyor musunuz
(10,891 puan) tarafından
efsane.emzirmedanismani instagram adresi
fatma şahin. bir mesaj atın online hizmeti var mı bilmiyorum. yol gösterebilir ya da kendi tanıdığı online hizmet veren bir danışman varsa yönlendirebilir
(879 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Kendisi ile tanıştım. Çok tatlı naif bir kadın.
(10,891 puan) tarafından
evet iyi kadın inşallah işine yarar
0 oy
(255 puan) tarafından
Ücretsiz aldım instagramdan kadının adını hatırlamıyorum ama istersen ben yardımcı olabilirim  çok kişiden danışmanlık aldım sadece mamayla beslenen bebeği iki aylıkken sadece memeye alıştırdım mamayı bıraktı şuan sadece meme içiyor 
(879 puan) tarafından
Yardımcı olursan çok mutlu olurum gerçekten.
(255 puan) tarafından
Öncelikle uyku ve su süt için en önemli iki etken ve kendini rahatlatman kasmaman bebeği emzirirken asla kasılmaman gerek hep iyi şeyler düşün rahat edebileceğin bir pozisyonda dur günlük sıcak duş al göğüslerine sıcak su gelsin süt kanalları açılsın gün içinde havluyu ısıt göğsüne koy her iki saatte bir emzirmeye çalış emzirirkende sırayla emmesi lazım mesela sabah kalktın ilk sağ göğsünü verdin beş on dk sonra sol göğsünü verdin yine aynı şekilde emzirmeyi sonlandırdın bir sonrakinde en son verdiğinden başlicaksın yani sol göğsünden çünkü bebek ilk emmeye başladığında açken vakumlu emer biraz doyduktan sonra senden ilgi almak ister yavaş yavaş tadını çıkararak emer bu şekilde ilerlersen iki göğsünde süt dolar diyelim ki bebek iki üç saatte bir emmek istemiyor veya emziremedin o zamanda manuel veya elektrikli pompa ile sağman lazım ne kadar çok emerse vücuda süt lazım mesajı gider ve süt üretir. Gece emmesi çok çok önemli ama uyumanda önemli bebeğin üç dört saatte bir uyanirsa iki saate bir süt verecem diye diretme sende uyu
(255 puan) tarafından
Bestlak süt arttırıcı damla kurudut çayı rezene çayı bol su her öğün yemek ara öğünlerde kuruyemiş meyve yeşil yaprakli sebzeler
0 oy
(5,869 puan) tarafından
Bestlak damla kullandım ilk başta.  Sonra yememe içmeme dikkat ettim . 
(879 puan) tarafından
Damla ile sütün arttı mı
0 oy
(3,179 puan) tarafından
Ben almadım ama bir kadınla tanişmistim o devlet hastanesinde almıştı çok memnun kaldığını söyledi, çevrendeki devlet Hastanesi'ne sor vardir belki
(879 puan) tarafından
Devlet hastanesinde olduğunu bilmiyordum. Pazartesi bakayım bende. Teşekkür ederim canım benim.
(3,179 puan) tarafından
Rica ederim canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
3 cevap 75 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde emine384 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.