0 oy
363 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,774 puan) tarafından
Hanımlar doğumdan sonra kan ilacı içiyorum 10 gün oldu. Beni kabız gibi yapıyor biraz zorlanıyorum acaba bebeğe sütten geçip onunda kaka yapmasını etkiler mi sizce?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
hayır geçmez. bir de bebekler 10-15 güne kadar kaka yapmayabilir. doyup doymadığını çiş sayısından belli olur. günde 4-5 kez çişini yapıyorsa doyuyordur.

10 gün bile kakasını yapmasa kaka rahatsız etmez bebeği, gaz rahatsız eder. keçi pisliği gibi taneli kaka yapmadıkça kabız demek olmaz bebeğe 
(3,774 puan) tarafından
Kimin ne dediği belli değil ya her kafadan bir ses çıkıyor kime inanacağımızı şaşırdık
tarafından
bir kere barbunya yedim, inanılmaz sancılandı ayağını karnına her ittirdipimde pırt pırt :)) ondan sonra yemedim barbunya :) bol bol kimyon tükettim ama hem baharat olarak hem çay olarak. mideye de iyi geliyor kan da yapıyor. sen de her gün tüket. yaklaşık 1 aylık olunca asıl gaz dertleri başlıyor şimdiden hazırlıklı olursun
(3,774 puan) tarafından
Kimyon çay olarak nasıl yapılıyor tadı nasıl oluyor acaba
tarafından
1 bardak kaynar suya 1 tatlı kaşığı at, karıştır bekle 5-6 dakikada hazır olur. tadı hoş değil yalan yok ama kimyon tohumu daha iyi:)
(3,774 puan) tarafından
Kimyon tohumu bulabilirsem onu alayım yoksa kimyon çayı icebilecegimi sanmıyorum. Yemeklere koyarım ama seviyorum yemeklerde
-Reklam-
0 oy
(7,394 puan) tarafından
Yok canım geçmez 
(3,774 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Senin bagirsaginla onunkinin alakası yok. Gecmez
(3,774 puan) tarafından
Yediğin içtiğin herşey süte geçiyor diyorlar ya o yüzden aklıma takıldı
tarafından
Öyle değilmiş tvde izledim . Bebegin alerjisi varsa gaz oluyormuş diyorlar doktorlarin bi kısmı.  Sen yinede rezene anason çayı iç iyi geliyor gaz için ve süt için
(3,774 puan) tarafından
Aaa rezene süt mü artırıyor ben sadece gaz için sanıyordum
tarafından
Her kadın bir değil ama iyi geliyor diyorlar.  Suyu bol iç süt için hemde ödem atmak icin
(3,774 puan) tarafından
Suyu çok içiyorum aklıma geldikçe içiyorum.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 305 göst.
0 oy
10 cevap 973 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.
0 oy
2 cevap 289 göst.

Kategoriler

1,496,676 soru