0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sabah 8de kızımla uyuduk 3te uyandık temizlik yaptım 1 saat önce yemek yedim kendimi iyi hissetmiyorum elim ayağım titriyor olctum 504 çıktı nasıl düşer sizce 

4 Cevaplar

0 oy
(5,730 puan) tarafından
İnsülin ile düşer. Acile gitmelisin mutlaka. 1 saat içinde 2 litreye yakın su iç mutlaka içine tarçın çubuğu at. 
tarafından
Demekki kayinpederimin şekeri olmazsa şeker gibi adam :zd
Ama çok sinirli ya :))

Khamilelikte kullanmış ama Defne insülin
tarafından
Sağol canım yaptım insülin düştü sekerim iyiyim simdi
tarafından
Evet canım hamileyken de kullandım bisey yemesem bile yükselir. Korona zamanında öğrendim diyabetimin olduğunu genetikmis
(5,730 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Bak mutlaka Dr a git küçücük bebeğin var.
tarafından
Çok sağol canım normalde gidiyordum da bebek olunca kendimi unuttum
-Reklam-
0 oy
(13,682 puan) tarafından
504 çok yüksek Dr a gidin şekeriniz var mı normalde insülin kullanmanız gerek bu değere.
tarafından
Tip 2 diyabet hastasıyım canım. İnsülin kullandım dogumdan sonra bıraktım eşim gelsin acile giderim sağol canım
0 oy
(146,087 puan) tarafından
hemen insulini yap
tarafından
Evde vardı ama tarihine bakmam lazım geçmiş olabilir. Sağol canım
0 oy
(1,005 puan) tarafından
504 çok yüksek tip iki olsa bile insülin verirler ben 450 ile hastaneye gtmistim komalik derecesi demişlerdi ve tıp 1 tanı aldım ömür boyu insülin yani . Evde yapabileceğin bol su ve yoğurda tarçın dök ye acı kahve de iç ama en önemlisi bol su 
tarafından
Sağol canım 112den bilgi aldım acile git dediler yada ambulans gönderelim dediler eşim yoktu bebek var gitmedim daha

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
7 cevap 160 göst.
29 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gll01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Haddibee (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,205 soru

23,676,396 cevap

309,924 kullanıcı

...