0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sabah 8de kızımla uyuduk 3te uyandık temizlik yaptım 1 saat önce yemek yedim kendimi iyi hissetmiyorum elim ayağım titriyor olctum 504 çıktı nasıl düşer sizce 

4 Cevaplar

0 oy
(5,723 puan) tarafından
İnsülin ile düşer. Acile gitmelisin mutlaka. 1 saat içinde 2 litreye yakın su iç mutlaka içine tarçın çubuğu at. 
tarafından
Şekeri düşürecek birsey varmi abla şu haricinde mesela
tarafından
Sağol canım eşim eve gelsin acile giderim. Su içeyim bol bol
(5,723 puan) tarafından
Evde insülin var mı? Ve hangi insülin var. Varsa doz söyleyeyim yap
(5,723 puan) tarafından
Zeytin yaprağı özü de düşürüyor ceviz yaprağı da düşürüyor
tarafından
Yaw benim kayinpederim şekeri 700 800 lere çıkıyor adam sadece uyuyor ben anlamıyorum nasıl duruyor şoklar içindeyim gerçekten
(5,723 puan) tarafından
700 800 e hiçbir bitki fayda vermez ona insülin basmak lazım
tarafından
Yok anam sadece şeker ilacı içiyo oda düzenli bile içmiyor

Seker hastası ama yediği meyvelerin tatlıların haddi hesabı yok :) 400 ler onun için normal seviyede ben anlamıyorum bir insan neden dikkat etemz
(5,723 puan) tarafından
Gözler böbrekler kalp damarlar bitince anlar.
tarafından
Gözler de gözlük :) uzak yakın
Kalp krizi +tikali kalan bir damar  +böbrek ağrıları aynı şekilde +yüksek tansiyon ama
Doktor dikkat et dedikçe neyi yasakladiysa onu yapıyor
tarafından
İki tane insülin var canım levemir ve novoraid var
(5,723 puan) tarafından
10 ünite novoropid yap. Kısa ve hızlı düşürür.
(5,723 puan) tarafından
Ama pazartesi mutlaka Dr a git. Senin uyku probleminin sebebi bu , kan şekerinin yükselmesi.
Psikoloğa git diyoruz kadına. Kadının şekeri yüksek katil olsa yeri :) kusura bakma ama hiç bundan bahsetmedin
tarafından
Korkutma kız beni :) kayinepderime çok takılıyorum bazen bana diyor bak bugün  uğraşma benle diyor sjsj bulaşmiyim bende bence
(5,723 puan) tarafından
Canım şeker hastalarıma daha sabırlı davranırım çünkü kan da şeker var dokulara geçmiyor aç. O nedenle çok asabi olurlar uyku modunda olurlar. Ellerinde değil ki.
Defneye daha önce psikoloğa git dedim ama bilmiyordum ki gerçi kendinin haberi yokmuş.
tarafından
Demekki kayinpederimin şekeri olmazsa şeker gibi adam :zd
Ama çok sinirli ya :))

Khamilelikte kullanmış ama Defne insülin
tarafından
Sağol canım yaptım insülin düştü sekerim iyiyim simdi
tarafından
Evet canım hamileyken de kullandım bisey yemesem bile yükselir. Korona zamanında öğrendim diyabetimin olduğunu genetikmis
(5,723 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Bak mutlaka Dr a git küçücük bebeğin var.
tarafından
Çok sağol canım normalde gidiyordum da bebek olunca kendimi unuttum
-Reklam-
0 oy
(13,657 puan) tarafından
504 çok yüksek Dr a gidin şekeriniz var mı normalde insülin kullanmanız gerek bu değere.
tarafından
Tip 2 diyabet hastasıyım canım. İnsülin kullandım dogumdan sonra bıraktım eşim gelsin acile giderim sağol canım
0 oy
(145,035 puan) tarafından
hemen insulini yap
tarafından
Evde vardı ama tarihine bakmam lazım geçmiş olabilir. Sağol canım
0 oy
(1,005 puan) tarafından
504 çok yüksek tip iki olsa bile insülin verirler ben 450 ile hastaneye gtmistim komalik derecesi demişlerdi ve tıp 1 tanı aldım ömür boyu insülin yani . Evde yapabileceğin bol su ve yoğurda tarçın dök ye acı kahve de iç ama en önemlisi bol su 
tarafından
Sağol canım 112den bilgi aldım acile git dediler yada ambulans gönderelim dediler eşim yoktu bebek var gitmedim daha

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 300 göst.
0 oy
7 cevap 159 göst.
29 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gll01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Haddibee (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,414 soru

23,664,773 cevap

309,194 kullanıcı

...