0 oy
99 göst.
Aile kategorisinde (554 puan) tarafından
İyi geceler arkadaşlar. Beni yargılamayin lütfen yanlış düşünüyor olabilirim ama kime anlatacağımı bilmiyorum diye buraya yazmak istedim. Bi kızım var 2.5 yaşında Mart ayinda 3 e girecek ve şimdi 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. İlk kızım tedavi ile oldu zor bi bebekti halende zor. Ne uyur adam akıllı ne yemek.yer yeni daha mamayı bıraktık gazlı kolik bi bebekti sürekli mızmız ee birazda zor olunca şımartılmış diyebilirim. İkinci plansız ve tedavisiz oldu şimdi beni bi korku saldı yine aynısı gibi mi olacak uykusuz geceler gazlı geceler beni korkutuyor şimdi beni yargilacaksiniz belki işte çocuğu olmayan var şükür et diye ama ben bakabilecek miyim halen kızımı şimdi şuan bile ayağımda sallıyorum sokağa çıkabilecek miyim 2 tane çocukla ona kadar düşünüyorum aynı anda ikisi sallanmak isterse napacam ne edecem bilmiyorum yetebilecek miyim bilmiyorum şimdi ne desem icimdekileri anlatmaya kelimeler yetmez iyi ki olmuşlar asla niye olmuşlar demiyorum ama bilmiyorum yapabilecek miyim tek başıma mesela lazere gidiyordum zorla kızım durmazdi simdi 2.olunca daha zor olacak umarım anlatabilmisimdir

4 Cevaplar

0 oy
(12,073 puan) tarafından
Bi sekilde oluyo bacim meraketme :) biraz kafayi yiyosun ama geciyo 
-Reklam-
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Canım benim kızımda kolikti hergun ayni saatte uyutmaya çabaladım sonunda uyku düzenini tutturduk uyku öncesi duş falan masaj iyi geliordu önce evde olana bı çare bulda digan bir şekilde idare ediyor bı müddet gözü acilana kadar
0 oy
(16,657 puan) tarafından
Öldürmeyen her şey seni güçlendirir :) bak merak etme alışacaksın kolay değil zaten kimse kolay diyemez ama o zorluğa alışacaksın 
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Kızım 2 hafta sonra 3 yaş olacak 

Bebeğim 2 aylık oldu henüz 

Aşırı zor asla kolay değil küçüğü bırakıp büyüğe bakamiyorsun kıskançlıklar inatlasmalar uykusuzluk ev işi hak getire. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 110 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 659 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 289 göst.
8 Kasım 2021 Aile kategorisinde Duyguaydn (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.