İyi geceler arkadaşlar. Beni yargılamayin lütfen yanlış düşünüyor olabilirim ama kime anlatacağımı bilmiyorum diye buraya yazmak istedim. Bi kızım var 2.5 yaşında Mart ayinda 3 e girecek ve şimdi 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. İlk kızım tedavi ile oldu zor bi bebekti halende zor. Ne uyur adam akıllı ne yemek.yer yeni daha mamayı bıraktık gazlı kolik bi bebekti sürekli mızmız ee birazda zor olunca şımartılmış diyebilirim. İkinci plansız ve tedavisiz oldu şimdi beni bi korku saldı yine aynısı gibi mi olacak uykusuz geceler gazlı geceler beni korkutuyor şimdi beni yargilacaksiniz belki işte çocuğu olmayan var şükür et diye ama ben bakabilecek miyim halen kızımı şimdi şuan bile ayağımda sallıyorum sokağa çıkabilecek miyim 2 tane çocukla ona kadar düşünüyorum aynı anda ikisi sallanmak isterse napacam ne edecem bilmiyorum yetebilecek miyim bilmiyorum şimdi ne desem icimdekileri anlatmaya kelimeler yetmez iyi ki olmuşlar asla niye olmuşlar demiyorum ama bilmiyorum yapabilecek miyim tek başıma mesela lazere gidiyordum zorla kızım durmazdi simdi 2.olunca daha zor olacak umarım anlatabilmisimdir