0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından
Delirecem kızlar kızım 5.5 aylık çok çok kilo aldım ama hep emzirme döneminde aldım. Sütüm gitmeden nasıl kilo verebilirim? Bir de detoks yapsam sütüm azalır mı? Ne yesem direkt tuvalete de cikiyorum ama maşallah tır gibiyim hala şaka gibi...

6 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
Kızlar bir şey söyleyin lütfen. Aynaya bakmak istemiyorum kendimi çok çirkin hissediyorum. 
(333 puan) tarafından
Bendede aynı 1 aylık oldum  ama şuan hiç düşünmem yağlı ve makarna ekmek makarna gibi kese bilirsin bol zebse meyve tukete bilirrsin ama bende imkansız gibi sanki hala hamileyim canim tatlı ve yaglu şeyler ister inshallah tek degilim
-Reklam-
0 oy
(1,987 puan) tarafından
Bendede aynı sorun var 2 buçuk aylık bilmiyorum hiç 
0 oy
(299 puan) tarafından
Bol bol su içip ekmek makarna tarzını keserek bol meyve sebze tüketerek olabilir ama şu an hayatınızın en güzel dönemlerinden birinde siniz kendinzi öğle hissetmeyin 
0 oy
(686 puan) tarafından
Canım üzme kendini yeni bir hayat getirdin dünyaya ve onunla yeni bir hayata alışıyorsun. Zamanla kilo vermek için kendini daha hazır hissecedeksin emin ol. Herkes hemen doğumdan sonra kilo verip tığ gibi olmak zorunda değil. Kiloyu çok takınca vermek yerine aksine daha çok alıyor insan stres yapıyorsun çünkü o da daha çok iştah açıyor sanki. Çok kendini zorlamadan porsiyonlarını küçültmekle başlayabilirsin, az az ama sık sık yiyebilirsin. Gece atıştırmalıkları yapıyorsan onları bırakabilirsin. Vaktin varsa eğer evde YouTube videolarından egzersiz yapabilirsin. Evde yaptığınla olmaz diyenler olursa onlara aldırma emin ol işe yarıyor. Ben bu şekilde az az da olsa kilo vermiştim. Birden cok fazla kilo vermeyi bekleme az az da olsa versen sana motivasyon olur.
0 oy
(311 puan) tarafından
Kac kilosun cnm
0 oy
(398 puan) tarafından
4 buçuk aylık 5 gün sonra 5 ay olcak bende kilo vermek istiyorum şurda bekliyim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
5 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pinaro (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
+1 oy
12 cevap 282 göst.
19 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biracizkul (6 puan) tarafından soruldu

412,083 soru

12,405,459 cevap

44,582 kullanıcı

Kategoriler

...