0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
32 hafta oliyorim gerçekten zorlanıyorum ağrı sızı aynı ilk gece gbi korkiyorim. Hemen bitsin dyorim mahalede çok samimi bir arkadsim var hftamiz aynı iki üç günde bir ilişki gryoruz dedi şok oldum bizim bir iki hfta bir anca arkadsim nkdr olursa okdr kolay olur doğumun dedi ama bel sırt ağrım var bebek aksamlari toplanıyor karnım cam gbi oliyor yani ilişki ne sıklıkla olur ağrı sızım olması ve korkmam normalmi hiç istemiyorum gbi ya:(

4 Cevaplar

0 oy
(1,855 puan) tarafından
Doktorunuza anlatın bu sıkıntıları bence buradaki arkadaşlar yanlış yönlendirme yapabilir.  Ben ikiz hamileyken hiç ilişki yaşamadık yasaktı zaten 
(5,961 puan) tarafından
Bna rahim ağzı kapali dedi erken falan riskin yok dedi yasak falan varmı dedim yok dedi ama arkadsim dyor benimde belim falan agryor ama yine ilişki oliyor dye
-Reklam-
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Canım rahmin aşagıda olabilir. Ilıskı ondan sancı veriyor olabilir. 38 haftadayım son bi kez oldu zevk felanda alamadım afedersin. Olabilir herkes bir değil durumu eşine açıkla
(5,961 puan) tarafından
Evet evet bende hiç zevk falan alamiyorim bide rahim duvarı kalın doğumda falan hata kürtaj olmustim hep dyorlardi rahim duvarin kalın dyorlardi  aşagida demi blmiyorum valaha
(9,677 puan) tarafından
Dogumdan sonra iyi bi kadın dogumcu ile görüşün ihmal etmeyin. Cinsel hayatımız evlılıgımızde kıymetli bir yere sahip.
0 oy
(3,790 puan) tarafından
Doktorunla konuş canım bunu bizde korkar yapmazdık doktor ilişkiye gir doğumun kolay olur dedi son ayımdi girdik haftada bı kaç kez sancım başladı 
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Bu kadar zorlanıyorsan hiç yapma. Her hamilelikte ilişkiye giren kolay doğuracak diye bir şey yokki. Canının acimasini geçtim ıstemiyorsam bile girme zorlama kendini.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 311 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Edaaa4279 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
23 Aralık 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde dila0123 (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.

408,338 soru

12,267,562 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...