0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Carsamba gunu sezaryen dogumum var doguma giderken ne yapmam gerekiyor tecrubeli olanlar yazarsa cok sevinirim doktorum salı günü saat 12 den sonra birsey yeme dedi carsamba saat 8 de acilden giris yapicaz o sekilde olacak dogum ben spinal anestezi istiyorum bide bunu daha onceden soylemem mi gerekiyordu yoksa dogum oncesi mi belirleniyor kimse bu konu hakkinda birşey soylemedi de yoksa genel anestezi mi olcak birde ameliyattan çıkınca onlukle mi duruyoruz yoksa pijama vs giyebiliyormuyuz 

4 Cevaplar

0 oy
(3,043 puan) tarafından
Yanına bitter cikolata ve sade nescafe al. Baş agrisi icin iyi geliyor. Ben spinal veya genel sezeryan diye belirtmedim. Spinal oldum. Eger ki spinale uygun degilsen genele dönüyor diye biliyorum. Dogumdan ciktiktan sonra ne kadar hizli yurumeye baslarsan o kadar cabuk toparlaniyorsun. Ameliyattan cikinca odaya geliyorsun. O zaman önlukle oluyorsun. Yurumeye kalkinca zaten degisirsin ustunu. Hayirli dogumun olsun. Saglicakla al kucagina insallah. 
tarafından
Amin cok tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(4,542 puan) tarafından
Bende acilden girdim kan falan verdim once sonra ameliyathaneye ciktim orda baya bi sira bekledim o arada önlüğü falan giydim sira bana gelince sonami taktilar sonra ben dedim genel istiyorum dedim ameliyat aninda soyledim yani cikincada odaya cikinca giydiriyorlar canim 

Simdiden bebegini gule gule büyüt vatana millete hayirli evlat olsun insaAllah 

Bol bol yürü gaz cikarmak icin 
tarafından
Tamam cok tesekkur ederim
0 oy
(2,615 puan) tarafından
En büyük ilaç yürümek çok ağrın olsada yürü yürümessen ne baş ağrın geçiyor ne dikiş ağrın anesteziye gelince isteğe göre yapmıyorlar belden uyuşturuyorlar genelde komple uyusturmak bebeğe geciyormuş bebek doğumdan sonra yoğun bakıma alınabiliyor bü yüzden sadece belden uyuşturuyorlar Bir sebeb yoksa 
tarafından
Tamam bende genel istemiyordumda birde epidural spinal varmis epidurale herkes bel agrisi birakiyor falan diyor o yuzden sadece spinal istiyorum eger yaparsa tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Zaten spinal sezaryen yapıyorlar genel anestezi nadir veriyor devlet hastanesi. Yanına bol bol kavhe çikolata ve petibör bisküvi al. Ayrıca kayısı hoşafı veya meyve suyu al il gün yemek vermiyorlar hatta gaz çıkarana kadar vermiyorlar sadece petibör ve çikolata yiyebiliyorsun :)
tarafından
Bir de epidural diye birsey varmis o yuzden sormustum tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim
(2,482 puan) tarafından
Devlette sadece spinal ve duruma göre genel anestezi canım devlette hiç epidural yapanı duymadım :)
tarafından
Aa tamam cok sagolun tesekkur ederim
(2,482 puan) tarafından
Bende Şubat'ta sezaryen oldum da direkt spinali yapıştırdılar :D sonra ben fenalık geçirince birde tam baydılar çifter çifter yedim anesteziyi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 88 göst.
0 oy
10 cevap 527 göst.
17 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 509 göst.
14 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Asrı Saadet (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 642 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu