0 oy
281 göst.
Aile kategorisinde (336 puan) tarafından
Kızlar esımden bıktım ne ilgi ne alaka yatak bile yok hic bir sıcaklık yok aglyarak yazıyorum huy edındi son zamanlarda nereye gidiyorsun nerden geliyorsun söylemiyor az once yine kaçar gibi gitti komsunun mevlut yemeğinden orda bıraktı eve geldım aradım sanayıdeyim dedi eve geldi dedim arabalar burda neyi götürdün sanane dedi küfretti artık şüpheleniyorum aldatıyor diye şifresini felan biliyorum telefon ortada ama bisey yok babamı arayıp söylemek istiyorum bir erkek neden böyle davranır diye yan odaya geçtı üstüne kapı kitledi uyucak cocuklar bırakmıyor uyusun arasam mı babamı iki küçük çocuğum var

5 Cevaplar

0 oy
(336 puan) tarafından
Kızlar yardımcı olur mısunuz cok bunaldım artık 
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
Babanın niye karıştırıyorsun anne baba olmuşsunuz kendiniz halledin.
(336 puan) tarafından
O olamadı zaten böyle bir arkadasım bile yok derdimi anlatayım adam tartısmıyor artık bile konusulmuyor kacıyor sohbet muhabbet desem sıfır daha once onun annesıne benım babama dert yandıgım oldu ama çözemediler bende dusunuyorum yine kımse benıö sorunumu çözemicek ondan baska sorunu cozebılcek kımse yok ama cözmek istemiyor sorun bundan ibaret
0 oy
(423 puan) tarafından
Canım benim ya ne desem boş ama öfkeyle hareket etme şuan öfkeli olduğun için böylesin belkide bunalmistir bazen hepimiz bunaliyoruz yanimizdakine cocuklarimiza dahi tahammülümüz kalmıyor biraz kendi haline birak bak emin ol çoğu kisi böyle zamanlardan geçiyor bunalimdir depresyondur hemen büyükleri araya sokma biraz daha anlayışla bekle anlamaya çalış baktın şüphelerin artiyor ozaman bir kadın olarakta kendini ezdirme ama çocuklarını düşünerek at her adımını 
(336 puan) tarafından
İnan cok alttan alıyorum  sabrediyorum  bazen trip atıyorum o da küsüyor inan cocuk gibi kendimi erkek gibi hissediyorum ben onu hep anlamaya calısıyorum ama o anlamıyor dese sıkıldım onuda anlardım ama onu bile demiyor en son kapıyı yumrukladım nereye gittin diye gezdim diye dalga geçti ama kendi ailesinin yanında sen sakrak
(423 puan) tarafından
Sen kararını vermişsin zaten bizdende onay bekliyorsun  düşünmeden hareket etme ikinciside sıkılmış bunalmış olabilir biraz ayrı kalmayı deneyin ailemin yanına gidicem bir süre de ayrı kalalım bunaldım artik davranislarindan sende düşün taşın de
(336 puan) tarafından
Bacım biz bir yıl ayrı kaldık zaten bosanmadan döndük sadece benım bu nereye gidiyorsun nerden geliyorsun soruma gıcık sanki sakladıgı baska seyler var bılerek bana kendini küstürüyor konusmıyim onla sormiyim diye kuruyormuyum bilmiyorum ama cok zıt bir adam anlasması cok zor
0 oy
(558 puan) tarafından
Aldatma olmasa bile bişey kullanıyor olabilir. Benim kuzenim de aynıydı her fırsatta ortalıktan kaybolur o pisliği kullanırdı. Eşi Sorduğunda da agresiflesirdi. Sürekli odaya girip üzerine kapı kilitlerdi 
(336 puan) tarafından
Yok bişey kullanıdıgını sanmıyorum o kendini belli ederdi bu odq kitleme ilk defa oturma odasında uyusa ben üzerine kitlerdim cocuklar girmesin diye yani ona bile razıyım kullansında baska bısey olmasın
0 oy
(82 puan) tarafından
Seni açıkça takmıyor boşanmaya korkut kaybetme korkusunu anlasin biraz babanın evine git değerini anlasın bu bir gün değil iki gün değil hayat boyle geçmez canım yazık ya kadınlar her zaman ilgi bekler az ac kalsin evde yemek sıkıntısı olsun aklı başına gelir belki
(336 puan) tarafından
Aç kalmaz alt katta anası var bır yıl ayrı kaldık bosanma asamasına geldık düzeldi yine aynı
(82 puan) tarafından
Sana değer vermiyorsa sevgisi de bitmistir

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 849 göst.
1 Ağustos 2024 Aile kategorisinde D. 65 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 441 göst.
4 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 815 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu