Kontörün deli gibi harcandığı eğer bunlardan sende bir tane varsa kendini özel hissedebileceğin zamanlar. 1 mesaj yada 1 message geldiğinde telefonu hunharca kullandığımız zamanlar
Ve bu telefonlar ne deliklere ne sulara düştü ah bilenler bilir
Hele ki gizli kullanıyorsan o odaya gidip mesaj gelmiş mi heyecanını hiçbirşeye değişmezdim ozaman =)
Ee manita önemli neyseki aldım eşim oldu şükürler olsun
Benim lisede ilk ablamın eski 33 10yla başladı tlfn maceram arkadaşımda da şu üstte nokya ya.muk var ya ondan vardi ve benden utanırdı kaldır o telefonu falan derdi aklıma geldi bide lise son zamanı blututlu telefonum olduydu blututla kopya çekerdik
Sevgilim almıştı gizli kulniyirdum koynumda hahaha zamn çabuk gciyor
gözümde canlandı kos koca mazi istemsiz şundan amcamin falan wardi demeye basladim
Ayranin içine düşurmustum
Kız ahhahhahjahhaj ne sağlam telefonları bu lar. Elli kere düşürürüm ne ekranı lıılırdı ne parçalanırdı üstünden vinçle geç tık yok sağlam telefonlardı.
Bunlardan önce de adını unuttum Bi telefonlar vardı kapı gibi anteni vardı cebe sığmaz kocaman
3310 candır
Caanım sıfır telefonumuda lisede soyunma odasında çaldılar Bi kerede aramada müdür el koyduydu
Yaa nostaljiler 3310 kadar sağlam telefon görmedim, şimdi akıllı telefonlar çıktı neresi akıllı yahu sürekli bozuk
1,493,872 soru
24,407,142 cevap
350,622 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın