0 oy
1,351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Git dedi istemiyorum dedi ama hiç bir sebep söylemedi yalvardım sebep bulayım diye cocuklarıda bıraktım cıktım mahallede bi kösede oturuyorum belki arar sacmalama diye ama sanmıyorum kızım arkamdan cok agladı napcam bilmiyorum ailemle ayrı illerdeyiz haber versem mi balkonu yokladım belki cıkar dısarı dıye hıc ardına bile bakmadı

33 Cevaplar

+3 oy
(503 puan) tarafından
Blöf yapıp mahallenin bir köşesinde beklediğini gidecek yerinin olmadığını çocukları almadan gitmeyeceği için bu şekilde umursamıyor 
(337 puan) tarafından
Evet öyle oldu ondan dolayı rahatlgı cocuklarsız yapamam biliyor
(1,919 puan) tarafından
Hayal eve döndün mü
(337 puan) tarafından
Ebet canım
(3,667 puan) tarafından
Seni merak ettim posta geri girdim, hersey yolunda mı canım
(337 puan) tarafından
Evet canım bir yanlıs anlasılma olmus benım tarafımdan hallettik iyiyiz
-Reklam-
+1 oy
(4,174 puan) tarafından
Çocuklarını neden bıraktın yazık değil mi arkandan ağlamis kız. Polisi ara al cocuklarini git ailenin evine 
(337 puan) tarafından
Gitmek istemiyorum ben cok emek verdim ama neden böyle yapıyor anlamadım
(6,098 puan) tarafından
bunun neyine emek verdin allasen. sumugumu alip da top yapip fiske ile kafasina firlatacak kadar birle parmagini yormaya degmez. sana bunu yapan dngalaga kul kole olmussun zaten bundan daha asagi ne varki daha neyi bekliyoaun cnim  buna emek versen ne . bir omur heba olacaga ettigin emekler heba olsun . omrunun geri kalani sana kalsin. yazik degilmi hayata bir kere geliyoruz
(4,174 puan) tarafından
Emek vermişsiniz demişsiniz ama eşiniz o emeği görmemiş hatta onun gözünde değeriniz bile yok acı ve gerçek. Ailenizi arayin alın çocuğunuz yazık o kişinin elinde heba olucak hiç mi acimiyorsunuz sadece emeğiniz dusunuyorsuniz
(1,919 puan) tarafından
Hayal1907 bu adamın neyine emek verdin,o sana emek verdi mi bırak emeği değer bile vermiyor.Bide yalvarmissin,kendine saygın olsun bari.
+1 oy
(1,157 puan) tarafından
Bacım neden boşanmıyosun? Artık bitmiş bu evlilik neyi zorluyosun. Kendine bi düzen kur. Biliyorum kolay değil ama nöyle yaşamak kolay mı? İnsan sevgi ile yaşar o adam seni çoktan öldürmüş
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Aklımdaki şey mi acaba :( 
(337 puan) tarafından
Ne aklındaki
(2,367 puan) tarafından
Aldatıyor mu hiç umurunda bile değil çünkü
(337 puan) tarafından
Bir yıl ayrı kaldık bosanma asamasındaydık o zamanda dur dememıstı tavrı bu
(2,367 puan) tarafından
Peki neden böyle yapıyor işinde mi sıkıntı yok yoksa seni sevmeyerek mi evlendi ha duvar ha esin öyle duruyor
(337 puan) tarafından
Severek evlendık ama duvar esım duvar her konuda
(337 puan) tarafından
Sorunu ne bende bılmıyorum bir saat yalvardım anlatsın diye söylemedi
(6,098 puan) tarafından
bir yil ayri kalip sonra nasi birlestiniz aramadiysa. sen yalvarmaman lazim sana bu saygisizligi yapan adamdan ne bekliyosun ki. ccklari da alip ardina bile bakmadan cikan sen olsaydin keske. canim kusurabakma ozur dilerim ama adam sana mutfak çöpü banyodaki cöp muamelesi edip kapidiafi etmis sen niye kedi gbi cama bakip seni geri almasini bekliyosun anlamadimki. cvklari da alip ailene gtseydin ailene hemen gdemezsen ccklarla binlarakola gt kadin soginmaya yonlendirsinler seni. bu kocadan ne hayir bekliyosun ki.
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Polisi arayın, kim kimi öyle kafasına göre evden kovabilir ya. Esas o uzaklaştırma alsın da görsün 
(337 puan) tarafından
Cocuklarım var gitmek istemiyorum hiç mi sevmiyor beni ya da aileyi hiç istemiyor ınsan cocuklar var ne sacmalıyorsun der
(2,532 puan) tarafından
Çocukların var işte esas bunun için uğraşacaksın canım benim, ara polisi eve almıyor de sonra da ilk fırsatta kurtul bu adamdan
(6,098 puan) tarafından
canim adam sana mutfak çöpü muamelesi yapip kapinin disina koymus sen niye yalvarasin bunu sana yapan dngalak sevse ne ugrunda kul kole olsa ne cikar. bir yilda ayri kaldik tavri bu demissin. adam sana tekmeyi vuruo cani isteyince gel hadi diyi. bu adama ccklari biye brakiosun al ailene gt yada al karakola gt kadin siginmaya yerlestirsinler. sikayetci de ol.
(2,532 puan) tarafından
Casper bacım benim yorumlardan anladığım bu hanımefendi durumunu değiştirmeye hiç niyetli değil. Ahlâksız bir adama prim verip duruyor. Bir parça analık bilinciyle bari kurtul şu adamdan. Babalık yapmayan, eş olamayan herife ne ezilip büzülüp duruyorsun
(6,098 puan) tarafından
simdi kadinin durumunu egitimini ekonomik duzeyini aile yapisini bilmeden konusmak kolay ama yani buladar beni yerlere paspas eden adamin yaninda kalip ezilip buzulecegime sokakta baskalari ezip buzsun baskasi kusretsin calisirken eziyet cekeyim merdiven falan sileriyim kagit cop mop toplayim daha iyi . ama tabi herkesin kendi seyi. kimi insan artik alisiyor bu duruma normal geliyor. markete gidip eve gelmis gibi normallesiyor kocasi kovup bikac gun evin kapisinda yatip sonra kocasi eve alinca normal hayatina devam eden kadinlar var. degisik allah yardimcisi olsun
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Aileni ara haber ver canım cocukların için yani 
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Niye çocuklarınla kalsaydin onu cikarsaydin hadi gittin ne diye çocuklarını almadın lütfen sorularımı yanitla
(337 puan) tarafından
Burası benım evim der gitmez kovsam beni kovdu der millete blöf yaptım aslında belkı dur der yada benı sevdıgıne işaret bişey yapar sacmalama der diye ama hiçbirini yapmadı cocuklara bakarken zorlansa bile pişman olmaz
(4,225 puan) tarafından
O zmn hiç durma direk git polise
0 oy
(1,876 puan) tarafından

Ben Kızımin ağlamasına dayanamazdim:( kendilerini bişey zannediyorlar bı *** yapamayacak insanlar akşama kadar kafayı yer çocuklarla ama gurur yapmıştır ne arar ne yazar çocuğunu alıp gitseydin biyere ne bileyim ya çocuk aç kalır ağlar üzülür rabbim yardım etsin inşallah zor bir durum :'(:(

(337 puan) tarafından
Dedim cocukların hiç mi değerli değil ilk bas göturuyordum sen git dedi sonra gelir giderler sana bana bişey olmaz dedi
(320 puan) tarafından
Kavga mı ettiniz ilk nasıl gitmeye geldi cnm yani olayı tam anlatirmsn
0 oy
(601 puan) tarafından
Oyy yavrum Allah yardımcın olsun çocuğumu ver de git sonra ailemden destek iste yada deki ben kadınım nereye gideyim sen git gitmiyorsun da git başka odaya de kadın başına nereye gideceksin yavruyada yazık 
0 oy
(12,209 puan) tarafından

Aşkım ara tabi neyi bekliyorsun daha 

0 oy
(5,440 puan) tarafından
Allah aşkına kocanın tarafıda yok arkanda duracak kimsen yok mu? Yoksa polisi ara onu evden çıkart çocuklarınla otur evde aılenıde ara ıkı saat çok uzak mesafe değil gelsınler sana sahip çıksınlar hep böyle yapıyor demişsin asla kimseye boşan demem ama senı sevmıyorsa yazık çocukların da mutsuz ailede büyütme lütfen onlar için düşün
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Çocuk olmadığını varsayarak yazıyorum tabiki ara aileni gidip bide yalvaracak mısın eve alsın diye ayrıca böyle blöf mü yapılır Allah aşkına ya 
0 oy
tarafından
Evden memnun olmayan oysa kendi gitsin sen niye ayrildin
0 oy
(1,919 puan) tarafından
Senin sokaklarda olmana göz yuman adamdan hayır gelmez,ya polisi ara yada aileni ara seni ve çocuklarını alsınlar.Kendini düşünmüyorsan çocukları düşün,hem de motorla gelip ne bekliyorsun otogar orda demiş, üstelik çocukları yalnız bırakmış Allah korusun başlarına bir şey gelirse?bu adam çoktan seni gözden çıkarmış baksana kolay kolay git diyebilmiş.
0 oy
(4 puan) tarafından
Valla keske beni kapinin onune atsa git dese yemin billah arkama bile bakmazdim ya ablacim valla erkeksiz dunya daha guzel kosa kosa git amma yani cocuklari da gotur
0 oy
(971 puan) tarafından
Paran varsa git bir otele yerles 
0 oy
(971 puan) tarafından
Git dediği anda valizini toplayıp çocuklarını alıp evden ayrilsaydin kadın sığınma evine yerlesseydin sana ulasamasaydi 1 ay
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Ne olur erkekleri bu kadar alttan almayın. Bu kadar tahammülden sonra yeter bosanalim dediğinizde sonunuz cinayet oluyor. Sen değerlisin,  değerini sırf seviyorum diye bitirme. Seven adamı geç, insan olsa bir kadını sokağa atmaz. 
0 oy
(3,667 puan) tarafından
Sen niye gidiyorsun istemeyen kimse o çıkıp gitsin, evinde otur çocuklarının düzenini bozma
0 oy
(10,052 puan) tarafından
Canım ne yaptın eve mi gittin hala sokakta misin ne oldu 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 762 göst.
15 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yeliz.esma (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 123 göst.
28 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 428 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu

409,628 soru

12,314,530 cevap

38,805 kullanıcı

Kategoriler

...