0 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (488 puan) tarafından
Ya varya bu adamın bu huyu deli ediyor beni kızlar şimdi biz kızıma yatak ve dolap aldık işte neyse dolapla yatağı koyacağımız yerde de bir tane şifonyer var bizim yatak odasının ki kaynanam kışın bize geliyor gelince kıyafetlerini falan o sifonyere koyuyor.Neyse konuya geleyim eşim odayı aldık şifonyeri satalım annemde kızın dolabına eşyalarını yerleştirir onunla beraber uyur dedi bnde ne alakası var ya kızımın kendine ait odası olamayacak mi yani annen niye kızımla ortak kullanıyor dolabı dedim biraz kavga ettik bu konuda sizce kim haklı acaba benmi abarttım yani izin vermeli miyim böyle bir şeye bnde kararsız kaldım 

11 Cevaplar

+3 oy
(3,038 puan) tarafından
Valla kimse kızımın odasini yatağını dolabını kullanamaz. Geliyorsa kanepede yatarlar eşyalarıda valizlerinde durur 6 senedir böyle. Misafir olarak geliyorlar sonuçta dolaba kiyafet yerleştirmeye gerek Yok 
(488 puan) tarafından
İşte bende bunu anlamıyorum yani madem tek kalmayasin diye evime geliyorsun eee niye duzenimi bozuyosun kaynana gelince bnm düzen falan hiç birsy kalmıyor
(3,038 puan) tarafından
Herkesin kendine göre düzeni var maalesef. Benimde öyle senede bir ay geliyorlar düzen falan kalmıyor. Kaynanam anlayışlı kadin ama kayinbaba beni yoruyor. Çocuğun huyu suyu değişiyor ondan sonra uğraş dur
(488 puan) tarafından
Seninki yine bir aymis benimki kış bitene kadar kalıyor evin her şeyi de tepe taklak oluyor valla
(3,038 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
-Reklam-
+1 oy
(110 puan) tarafından
Bence biraz abartmışsın nolcak ki iki parça kıyafetini dolaba koysa ama kızımla yatmasını bende istemem heralde şuan. Kaynananin nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama fazla nefret mi dolusun acaba ona karşı? Yorumdakiler de aynı belki de kaynanadan kötülük gördüğünüz içindir bilmiyorum ama sizlerde birgun kaynana olacaksınız 
(1,019 puan) tarafından
Kesin sizin kaynananız melek ..  zamanında kaynanalarda gelin oldu kiymet bilselerdi
(110 puan) tarafından
Evet dediğim gibi kötülük gördüğünüz içindir belki. Evet benimki melek kendi açımdan değerlendirdim zaten olayı içeriğini bilemem ..
+1 oy
(1,019 puan) tarafından
Asla izin verme orası kızının odası ne saçma ya 
0 oy
(283 puan) tarafından
Başka dolap yoksa mecbur canom koymak zorunda .esinde azcık kesenin ağzını açsın dolap alsın annesine o zaman
(488 puan) tarafından
Canım zamanında söyledik kaynanaya dolap alalım sana diye istemedi ama şimdi kızımın dolabını kullasin eşime kalirsa birde kızımın odasını koyduğumuz yer küçük yani o yüzden çekmecelerini falanda almadık odanın yani mümkün değil başka dolap sığmaz ve alan kalmaz
0 oy
(542 puan) tarafından
Yanında uyumıyacaksa elbiseler bişey olmaz bence ayrı bir tarafı boşsa koy gitsin
0 oy
tarafından
Ya şöyle bişey var ben seninkini bilmiyorum nasıl ben izin veririm zaten onlara gittiğimde kızım çoğu zaman uyuyor onunla çok seviyor babaannesini  gelince yanında uyumasında benim için sakınca yok 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Eşinin haklı olma ihtimali sıfır bile değil baya eksilerde neden ki şifonyerle onun derdi ne ? Benim oğlumun odası var oğlum şimdi yanımda yatıyor eşimin ailesi misafir geldi bize görümcem bir hafta on gün oğlumun odasında yatta odam diye bahsediyor kaynanam...... odası diyor açıkçası yazın ilk fırsatta odasına alıştırmaya karar verdim ve oğlumu odasına yaptırdığımda yanına kimseyi koymayacağım bence baştan engel ol 
0 oy
(2,055 puan) tarafından
İşte şifonyer var kullanıyor kaynanan. hiç gerek yok.

Neden satıyorsunuz. Düzen bozacaksınız

Şifonyer her zaman lazım olan bir şey.
0 oy
(13,090 puan) tarafından
kim ne için geliyorsa gelsin, çocuk yerinden eidlmez. belki odasını paylaşmak istemiyor? bize sorsalar odamı paylaş diye hayır deriz, çocuğuna niye bunu dayatıyoruz? erkekler kaskafalı
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Cocuklrimin dolabina kimsenin esyasini koydurmam cocuklrimin odasinda cocuklarimdan baska kimse kalamaz yatiya misafir olarak geliyorlarsa eger kanepede yatmayi goze almalaro lazim ayrica kimse kusura bakmasn ama butun kis boyunca kaynanamidq yanimda istemem yazin nerde kaliyorsa kisinda orda kalsin.esimde anasindan vazgecemiyorsa oda gitsin anasinin dizinin dibinde kalsin 
0 oy
(4,504 puan) tarafından
Şifonyeri satmsın eşin bir köşeye koyun kaynanam ona koysun eşyaları yatak konusunda da kanepede veya yerde yatsın neden yatağa çocukla sıkışıp kalacak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 378 göst.
8 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 495 göst.
0 oy
4 cevap 113 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 321 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mrve0193 (67 puan) tarafından soruldu