Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin Düşüncesizliği Kızımın Odası İçin Ne Yapmalıyım? Hangi Taraf Haklı?
0
oy
476
göst.
22 Eylül 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Hiros4434
(
488
puan)
tarafından
soruldu
Ya varya bu adamın bu huyu deli ediyor beni kızlar şimdi biz kızıma yatak ve dolap aldık işte neyse dolapla yatağı koyacağımız yerde de bir tane şifonyer var bizim yatak odasının ki kaynanam kışın bize geliyor gelince kıyafetlerini falan o sifonyere koyuyor.Neyse konuya geleyim eşim odayı aldık şifonyeri satalım annemde kızın dolabına eşyalarını yerleştirir onunla beraber uyur dedi bnde ne alakası var ya kızımın kendine ait odası olamayacak mi yani annen niye kızımla ortak kullanıyor dolabı dedim biraz kavga ettik bu konuda sizce kim haklı acaba benmi abarttım yani izin vermeli miyim böyle bir şeye bnde kararsız kaldım
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
+3
oy
22 Eylül 2024
Duyguu27
(
3,028
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla kimse kızımın odasini yatağını dolabını kullanamaz. Geliyorsa kanepede yatarlar eşyalarıda valizlerinde durur 6 senedir böyle. Misafir olarak geliyorlar sonuçta dolaba kiyafet yerleştirmeye gerek Yok
22 Eylül 2024
Hiros4434
(
488
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte bende bunu anlamıyorum yani madem tek kalmayasin diye evime geliyorsun eee niye duzenimi bozuyosun kaynana gelince bnm düzen falan hiç birsy kalmıyor
22 Eylül 2024
Duyguu27
(
3,028
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkesin kendine göre düzeni var maalesef. Benimde öyle senede bir ay geliyorlar düzen falan kalmıyor. Kaynanam anlayışlı kadin ama kayinbaba beni yoruyor. Çocuğun huyu suyu değişiyor ondan sonra uğraş dur
22 Eylül 2024
Hiros4434
(
488
puan)
tarafından
yorumlandı
Seninki yine bir aymis benimki kış bitene kadar kalıyor evin her şeyi de tepe taklak oluyor valla
22 Eylül 2024
Duyguu27
(
3,028
puan)
tarafından
yorumlandı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
22 Eylül 2024
Yeyesim
(
110
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence biraz abartmışsın nolcak ki iki parça kıyafetini dolaba koysa ama kızımla yatmasını bende istemem heralde şuan. Kaynananin nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama fazla nefret mi dolusun acaba ona karşı? Yorumdakiler de aynı belki de kaynanadan kötülük gördüğünüz içindir bilmiyorum ama sizlerde birgun kaynana olacaksınız
22 Eylül 2024
Karkuresi
(
1,017
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesin sizin kaynananız melek .. zamanında kaynanalarda gelin oldu kiymet bilselerdi
22 Eylül 2024
Yeyesim
(
110
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet dediğim gibi kötülük gördüğünüz içindir belki. Evet benimki melek kendi açımdan değerlendirdim zaten olayı içeriğini bilemem ..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
22 Eylül 2024
Karkuresi
(
1,017
puan)
tarafından
cevaplandı
Asla izin verme orası kızının odası ne saçma ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Eylül 2024
Esra93
(
283
puan)
tarafından
cevaplandı
Başka dolap yoksa mecbur canom koymak zorunda .esinde azcık kesenin ağzını açsın dolap alsın annesine o zaman
22 Eylül 2024
Hiros4434
(
488
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım zamanında söyledik kaynanaya dolap alalım sana diye istemedi ama şimdi kızımın dolabını kullasin eşime kalirsa birde kızımın odasını koyduğumuz yer küçük yani o yüzden çekmecelerini falanda almadık odanın yani mümkün değil başka dolap sığmaz ve alan kalmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Eylül 2024
Defneayaz
(
542
puan)
tarafından
cevaplandı
Yanında uyumıyacaksa elbiseler bişey olmaz bence ayrı bir tarafı boşsa koy gitsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Eylül 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Ya şöyle bişey var ben seninkini bilmiyorum nasıl ben izin veririm zaten onlara gittiğimde kızım çoğu zaman uyuyor onunla çok seviyor babaannesini gelince yanında uyumasında benim için sakınca yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Eylül 2024
BirbalAnnesi
(
18,181
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşinin haklı olma ihtimali sıfır bile değil baya eksilerde neden ki şifonyerle onun derdi ne ? Benim oğlumun odası var oğlum şimdi yanımda yatıyor eşimin ailesi misafir geldi bize görümcem bir hafta on gün oğlumun odasında yatta odam diye bahsediyor kaynanam...... odası diyor açıkçası yazın ilk fırsatta odasına alıştırmaya karar verdim ve oğlumu odasına yaptırdığımda yanına kimseyi koymayacağım bence baştan engel ol
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Eylül 2024
Yasak_Hayal_
(
2,055
puan)
tarafından
cevaplandı
İşte şifonyer var kullanıyor kaynanan. hiç gerek yok.
Neden satıyorsunuz. Düzen bozacaksınız
Şifonyer her zaman lazım olan bir şey.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Eylül 2024
honki ponki toninok
(
13,080
puan)
tarafından
cevaplandı
kim ne için geliyorsa gelsin, çocuk yerinden eidlmez. belki odasını paylaşmak istemiyor? bize sorsalar odamı paylaş diye hayır deriz, çocuğuna niye bunu dayatıyoruz? erkekler kaskafalı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Eylül 2024
Elifm41
(
2,573
puan)
tarafından
cevaplandı
Cocuklrimin dolabina kimsenin esyasini koydurmam cocuklrimin odasinda cocuklarimdan baska kimse kalamaz yatiya misafir olarak geliyorlarsa eger kanepede yatmayi goze almalaro lazim ayrica kimse kusura bakmasn ama butun kis boyunca kaynanamidq yanimda istemem yazin nerde kaliyorsa kisinda orda kalsin.esimde anasindan vazgecemiyorsa oda gitsin anasinin dizinin dibinde kalsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Eylül 2024
AyseN.
(
4,497
puan)
tarafından
cevaplandı
Şifonyeri satmsın eşin bir köşeye koyun kaynanam ona koysun eşyaları yatak konusunda da kanepede veya yerde yatsın neden yatağa çocukla sıkışıp kalacak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
9
cevap
378
göst.
Eşimle Tartışıyoruz: İlişkide Hangi Taraf Haklı? Ne Yapmalıyım?
8 Aralık 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
495
göst.
Eşimin düşüncesizliği yordu beni artık
17 Ekim 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Cagla46
(
50
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
tavsiye
dertleşmek_konusmak
0
oy
4
cevap
113
göst.
Yağmurlu Havalarda Kapı Önünü Süpürmek Gerekli mi? Hangi Taraf Haklı?
1 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Pakize333
(
2,488
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
13