0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hamur işi de olsa yemek de olsa asla üstü pismiyor az pişiyor altı çok pişiyor bazen yanıyor. Ayarını bilen varsa çok sevinirim. Pisme süresi de çok uzun bu ayarda 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(1,471 puan) tarafından
Ustteki dakika ayarı. İstersen onu el işareti olana getirebilirsin. Manuel ayarlamış gibi olur, yemeğinne zaman piserse kapatirsin, su an 60 dakikaya ayarli. Ortadaki ısı ayarı. En alttaki alt -üst pişirme ayarı sanirim tam görünmüyor. 
tarafından
Canım onu biliyorum işte ayarlarını anlamadım altı çok pişiyor üstü çiğ kalıyor
(1,471 puan) tarafından
Sadece alta ayarlamişsin galiba .
tarafından
O yüzden mi altı pişiyor tek
-Reklam-
0 oy
(4,307 puan) tarafından
Benimde aynısı vardı anneme verdim şimdi o kullanıyor börek ve köfteyi 170 ° tavuk yemekleri 180 yada 200 ° poğaça 180 ° gibi fanlı ayarda pişiriyordum hiç sorun yaşamadım üç senedir annem kullanıyor oda memnun
tarafından
Sağol canım
(4,307 puan) tarafından
Alt üst fanlı ayarda pişir altı çok pişerse kapatıp üst ayarda pişir yada tam tersi fırın küçük olunca kontrollü pişirmek lazım tepsiyide tam ortaya koyuyorsun dimi
tarafından
Evet canım ortaya koyuyorum ayarı alt açmışım sagolun düzelttim
0 oy
(1,471 puan) tarafından

Böyle iki çizgi olana ayarla. Resimde tam görünmüyor ama sadece alta ayarlamissin galiba. 

image

tarafından
Bakiyim canım

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 147 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Papatyacicegi (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 447 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ☀️❣gülperim☀️❣ (7,374 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 325 göst.
21 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Guness.ozlem (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,340 soru

23,678,562 cevap

310,112 kullanıcı

...